Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 879
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Кърджали
Мики, то няма и смисъл да се занимавам щом толкова бързо изчезват... Жалко...
Пфу, говориш ми почти на китайски. Но ако се закелеша може и  да се справя с програма. Но компютъра ми остава свободен само събота и неделя, та трудна работа...

# 511
# 512
Мики и Алекс аз съм наясно как уж се теглят буквички , защото няколко пъти без да искам съм теглила и съм се чудила после от къде е и какво е това. Та ако ми се обясни , мога да се захвана да заменям всички реплики по тайминга.  Компютъра ми е нов , тъй , че ще издържи.

# 513
  • Пришълец
Алекс, съжалявам за твоите клипчета, знаех си аз, че няма да са задълго там...
Второто дори не успях да го изгледам.
Аз честно казано с програми вместо да се мъча, по-скоро бих предпочела да редя субтитри в самия сайт. От Видеоклип бг не ги трият, лесен е сайта за разучаване, но е недостатък, че видеото не се вгражда във форума (както е възможно ако е от Ютюб и В-бокс), а може само чрез линк...

Това е клипчето, което ми премахнаха на мен
https://www.videoclip.bg/watch/1221728_youcut_20201206_112201301

# 514
  • Плевен / София
Алекс, съжалявам за твоите клипчета, знаех си аз, че няма да са задълго там...
Второто дори не успях да го изгледам.
Аз честно казано с програми вместо да се мъча, по-скоро бих предпочела да редя субтитри в самия сайт. От Видеоклип бг не ги трият, лесен е сайта за разучаване, но е недостатък, че видеото не се вгражда във форума (както е възможно ако е от Ютюб и В-бокс), а може само чрез линк...

Това е клипчето, което ми премахнаха на мен
https://www.videoclip.bg/watch/1221728_youcut_20201206_112201301
на мен обаче като вляза в този сайт антивирусната ми пощурява...същото е и в сайта на ашкъмите....

# 515
  • Монтана
Алекс, много съжалявам!Изтрито всичко!
Изгледах само първото, но пък се накефих максимално!
Ти си истински фен, не жалиш труда си!
Възхитена съм!
Остава утехата, че имаме твоите преводи!

# 516
  • Кърджали
Само дето аз съм инат.
Клипчето с асансьора. Бях си направила запис на екрана, та не е най-доброто възможно нещо, но пак е нещо. Да бях записала и другото..

Спомни си за нас
http://www.videoclip.bg/watch/1221803

Butterfly:3, ако ти се занимава може да опитаме... Мисля че имам идея какво да се прави, просто технически не мога да се оправя. Превода го имаш от мен.

# 517
  • Пришълец
Гости, така е, при мен най-вече в сайта на Ашкъмите. Вече въобще не правя опити да погледна нещо там...

Еха, браво Алекс, ще си я изгледам с удоволствие отново. Party

# 518
  • In the light side of the Moon!
привет прекрасни 🤗

Имахме страхотен епизод и рейтинга ни отиде почти на 6. Много съм щастлива 😘

Алекс, благодаря за всичко, което правиш. Аз съм една от тези, дет бокса не могат да го отварят.
Та нищо не изгледах от това дет си качила. Пробвай да ги качиш, но не им изписвай името на сериала, само някаква абревиация измисли с номера.... като например ПВ-1..... нещо от сорта, за да не ги хващат. На много места гледам, че се изписват по този начин.

Не е лесно да се превежда и да се редят субтитри. Как става точно нямам на идея, ако някой има по-голям опит нека разясни. Аз мога да помагам с реденето, стига да знам какво правя 😂
Но, определено трябва да се качват в сносни сайтове. И при мен като и при Гости от видео клип, сериали бг, ашкъм... дори от английските преводи дет ги качват антивирусната ми полудява. Снощи дори не успях да изгледам английския превод поради тази причина. Преди го качваха и във фейса, сега и там почнаха през  сайт и то чрез заплащане, като че ли превода им е перфектен..дет на Пърл я прекращават на бърд (птица) и какво ли още не.....

Съжалявам, че трябва да го кажа, оценявам труда на екипа който превежда сериала, но супер много ни осакатяват с това забавяне!

Dailymotion е един добър сайт, няма реклами, няма вируси, но там повече от 1 час не могат да се качват, затова ги разделян на 2-3 части, но на мен това не ми е проблем.

Ако някой има линк от фейса към англ версия, моля споделете го, че съм напрегната, като не съм изгледала еп със суб. 😂

Бърборанке, доколкото знам на Керем сестра му е в Канада, не в САЩ. Не че е от голямо значение де....

Значи Керем и Ханде филм ще снимат. Това доколкото разбрах не е потвърдена информация , нали? Само Керем питал Ханде би ли снимала филм с него?

# 519
  • Бургас
Момичета, питанка: Приятелка иска да гледа преведените епизоди на сериала. Трябва ли да има регистрация в "Любими сериали" или във ВК? Ако ий изпратя линк дали ще може да го отвори?

# 520
# 521
  • Кърджали
привет прекрасни 🤗

Значи Керем и Ханде филм ще снимат. Това доколкото разбрах не е потвърдена информация , нали? Само Керем питал Ханде би ли снимала филм с него?
Филм няма. Желание има. Питат ги биха ли се снимали заедно във филм, ако получат предложение. И двамата казват - да. Керем обаче казва, че сигурно щге трябва да мине време /предполагам за да не ги свързват със тези им роли/, но когато Ханде казав - толкова ли ще чакаме и той " Добре де, може и по - скоро"...
Tonnybs, някой беше качил линк вчера със всички преведени до сега серии.
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
Мисля че не трябва регистрация

# 522
  • Пришълец
Момичета, питанка: Приятелка иска да гледа преведените епизоди на сериала. Трябва ли да има регистрация в "Любими сериали" или във ВК? Ако ий изпратя линк дали ще може да го отвори?
Тони, на мен ми иска регистрация.
Ето ти този
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
От Налбантова е.Stuck Out Tongue Winking Eye

Меги, за Dailymotion не бях се сетила. Да, и това е вариант. Иначе във vbox-a и без да използваш заглавието някак долавя съдържанието, хваща ни в крачка Joy и до 2-3 часа изчезва.

# 523
  • In the light side of the Moon!

много благодаря 🤗

Мерси Алекс за разяснението 🤗

Марги, 🤗

# 524
  • Пазарджик
Само дето аз съм инат.
Клипчето с асансьора. Бях си направила запис на екрана, та не е най-доброто възможно нещо, но пак е нещо. Да бях записала и другото..

Спомни си за нас
http://www.videoclip.bg/watch/1221803

Butterfly:3, ако ти се занимава може да опитаме... Мисля че имам идея какво да се прави, просто технически не мога да се оправя. Превода го имаш от мен.

Hands ClapHands ClapHands Clap
Благодаря Алекс! Клипът е с много добро качество!

Общи условия

Активация на акаунт