Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 555

Добро утро прекрасни дами🥰
Алекс виждам, че си получила страхотна новина за основния ти любец Асланту🎉
Систър защо не сте в добри отношения с Хандету😱🤔Какво пак е направила, нали целуна момъка ни

# 556
Ферит попита Джерен:
- Да видим сега, адвокат на Серкан ли ще бъдеш или приятелка на Еда?
  Ако предадеш Селин, тя ще отиде и ще каже на Серкан, че Еда е знаела за това, но не му е казала и е скрила от него.

Мисля, че точно това направи Селин, за да е една крачка пред Джерен - Седна и написа писмо на Серкан, в което сигурно се проявява като жертва на обстоятелствата - притисната от Ефе, но вероятно освен това пише и че Еда е знаела, за изтичането на договора, но е скрила от него...

Серкан тъкмо ще почне да се открива пред Еда, да споделя чувствата си, и писмото на Селин, ще го сепне, ще се запита, защо той трябва да е открит с Еда, а тя крие чужди тайни и не споделя с него неща, които касаят връзката им - понеже това което прикрива е свързано с договора им за годеж.

Еда сигурно ще си помисли, че Серкан се е отдръпнал, защото се е прекалила с исканията да го промени, а и заради Балджа, която ще се натиска на Серкан и ще се опитва да му се хареса и да заеме мястото на Еда.
И ще почнат да се карат.

А проблемът ще се задълбочи, защото Серкан ще се ядоса, че не е предвидил, че Селин ще продаде акциите си. Алптекин ще му пили на главата, че е загубил контрол, над холдинга, който е градил с бащата на Селин - за Серкан и Селин. И без да знаят кой е партньорът на Ефе, всички ще тръпнат в очакване и ужас от бабата, преди да се е появила.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 09:46 от kukli4ka456

# 557
  • София
Flowers Four Leaf Clover Гюнайдън, къзлар! Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам ви една усмихната, успешна и много хубава седмица, която да мине бързо и отново да е събота - нашият ден. Време за смях, любов и романтика. И си пожелавам един прекрасен 22 еп. - забавен и романтичен. Стискам палци вторият фраг да не е тъжен. По-скоро очаквам да вкара някаква интрига. И ви поздравявам с нашите и най-красивата усмивка - тази на Ханде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
Добро утро хубав ден ви желая макар и мрачен

# 559
  • София
Скрит текст:
Журналистката Дилара от списание «MAG» е качила нова снимка с Ханде

Определено Ханде е много талантливо момиче. Тя вече се е доказала в киното, но има и невероятни заложби в рисуването

БлагаВест, съгласна съм с написаното, но реда е обратен! Ханде Ерчел най-напред се е обучавала в областта на изобразителните изкуства в Университетът за изящни изкуства Мимар Синан (на турски: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi), като актриса тепърва се доказва (не пиша, че се е доказала, защото наблюдавам развитието й като актриса и виждам, че колкото и да е постигнала има още да учи!). За природната й и естествена красота и за прелестната й усмивка мога само суперлативи да пиша! Много чаровна и талантлива е Ханде Ерчел!

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face
nrgmama Благодаря за уточненията. Не знаех, че е учила изобразително изкуство. Мислех, че това е нейно хоби. Прекрасно момиче, талантливо и интелигентно.
Съгласна съм, че все още има какво да надгражда като актриса. Много добре се справя до този момент, все повече израства от роля в роля. Но според мен  и куца "плаченето". Има артистки, нейни колежки, които така добре го правят, че неизбежно и ти плачеш с тях. Докато при Ханде малко и стои пресилено. Но вярвам, че и с това ще се справи. Този факт обаче, не може да ми развали цялостното впечатление от нея. Особено в тази и роля и то в тандем с невероятният Керем, направо ни пристрастиха.

# 560
  • Пришълец
Нинче, прекрасен подарък, може пък да решиш да споделиш и с нас нещо ако те докосне.
И колко хубаво си описала краткото, но емоционално наситено преживяване на Еда и Серкан. Истината е, че и аз ”заседнах” някъде там между етажите, въздействаща ми е тази сцена. Усилия за превъзмогване на страховете, доверие, копнеж и... две сърца биещи в едно. Просто любов.Revolving Hearts

# 561
  • Кърджали
Ах този асансьор... Изгубих бройката колко пъти се връща да я гледам тази сцена. Толкова чувство на едно място... Уау...

# 562
Бюрсинче, остави целуването. Скарах й се за приказките, които приказваха по време на лайфа. Не може да сме подписали договор с Нетфликс, БРО ходи на срещи, остави си нейните ангажименти, за да уговаря условия, а те да го казват така на лайфа. Да не говорим и за историята с обичането. Сега от сутринта ми звъни, за да се извиняват, но ще се правя на тежка до обяд 😂

Така, добро утро сега. Ще пиша дълъг пост, за това ще разбера хората, които не им се чете 😂
Малко ми е странно да коментирам нещо, което е било "популярно" миналата седмица, но трябва да си го кажа. Както казах ще е дълъг пост и вероятно ще има неща, които повечето от вас са казали до момента.

Старата серия - бях тръгнала да развивам едни теории за приятелите на Еда и Серкан, но няма смисъл. За това ще си кажа мнението за едно име - Алптекин. За първи и последен път ще го коментирам по този начин. Този образ или персонаж, каквото ще да е, по никакъв начин не е фактор в сериала, като изключим инцидента. В такъв смисъл, че дори ако беше представен като бабата, щеше да е по-добре. За мен той е като тиквичка и го сравнявам с този зеленчук, защото (лично мнение) за мен тя е безвкусна и безполезна. С каквото и да се залива и овалва, тя си е такава. Същото и при Алптекин - каквото и да прави, каквито и реплики да казва, каквито и емоции да се опитва да изрази - хич ги няма. Не може да се разкая, не може да поеме вина, не може да застане като глава на семейство. Веднага е съгласен да си замине. Стана ми интересно такова мекотело как е управлявал холдинг? Как се е справял с проблемите? Ама и на плейбой ще се прави и ще изневерява на кака Айдан. Той не може със семейството си да се справи и с проблемите в него, пък тръгнал любовница да си има.
Тук искам да се извиня на тези от вас, които обичат това зеленчуче, за товаче сравнявам нашия турбогъзар с нея 😉

Новата серия - покрай този асансьор се чувствам, че все едно не съм гледала нищо друго, освен сцената в него.
Обаче там е очевидно как Еда показва на Серкан, че е съгласна с това, което ще последва. Още докато се прегръщаха, тя мноооого ясно му го показа - това отпускане на нейното лице по неговата буза си беше като покана направо.
Много ми хареса и нейната реакция с апарата, когато Болат, Серкан Болат, се появи пред обектива. Все едно си го е въобразила и дори като го свали от лицето си, пак гледаше невярващо.
Щях да забравя - също и моментът, когато фотографът й каза да мисли за най-любимото й нещо.. Как гледаше Серкан влюбено, а после като върна поглед към обектива… Сори, но тази Ханде с тези очи е… пфууу. Да плаче може да не умее много, но това въртене на очите - е-ва-ла!
Фрага - тук също тръгнах теории да пиша, но няма смисъл. Този фраг беше хубавият. Следващият няма да е, вероятно, за това кратко ще кажа, че Серкан дори да е разбрал, че Еда е знаела за историите на "вече не толкова русото пиле", той няма да иска да прави панаири. Ще показва на Еда, че се е променил. Обаче за наказанията ще кажа само това - жалко, че не се снима в друга страна този сериал 😂 Такива идеи имах 😔
В събота очаквам повечето да припадате по вида на Серкан с кепето, което носи.
Е, който е стигнал до тук - Благодаря за вниманието 😊

# 563
Систър Аз тиквички обичам ама си права за Алптекинчо... Не виждам защо той все още е в сериала... Никаква полза от него няма... Единственото, което може да стане според мен поне, е да започне да се прави на собственик на холдинга и по-точно на дяловете на Серкан и да пречи отново... Това мъжете като влезнат в критическата и не знаят какво правят... ама въобще...

# 564
  • София
Систър, за Алптекин съм съгласна на 100 про и нямам какво да добавя. Имам една доста сполучлива рецепта за тиквички обаче, та не ми се иска да обиждаме зеленчука, сравнявайки го с този персонаж... Но схванах идеята. Simple Smile

Относно Керем, лично аз припадам по него винаги. С каскет или без, с цайси или без, с кюстюм или по ризка... обаче изпадам в безсъзнание, когато е без ризка. Sign Underage Внимание!!! Sign Underage Споделям снимка с особено горещо съдържание:

Така... свестих се! Sweat Smile Гледах безброй пъти сцената с целувката в асансьора. Най-много й подхожда тази песен според мен > https://youtu.be/fO4OkwNEid0 (Гледах фенско клипче с тази песен, ако пак ми попадне - ще го споделя.) Нека е поздрав за всички съфорумки. Hug Относно целувката, исках да кажа, че е особено нежна, личи си вниманието и обичта, с които Серкан подхожда към Еда. Този път я има взаимността. Някак си... напаснали са се. Определено си личи, че са се сработили и си имат доверие (Ханде и Керем имам предвид) или... просто тренират много извън снимачната площадка. Joy

# 565
  • Пришълец
Другарко Налбантова, Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart
Не се притеснявай от обема, обичаме да се изслушваме. Да не те притеснява и това, че засягаш вече не толкова актуален въпрос - тъкмо с Бътерфлай няма да сме сами. Винаги си коментираме двете епизодите със закъснение, ама тука всички сме с една ”диагноза”, вярвам никой не го намира за странно Sweat Smile
За Алптекин си мислех същото, само че не тиквичка... С извинение, с тая празна тиква как е възможно да е бил успешен бизнесмен, той себе си не може да управлява, та холдинга ли... Един такъв човечец слабохарактерен, страхлив, безотговорен, но щом са казали, че е достатъчно добър в работата си - така да е. За поведението му няма нито обяснение, нито извинение. Аз поне не намирам такива. С такъв баща на Серкан му се е наложило да порасне преждевременно и да осъзнае какъв Не трябва да бъде.

Мислех си колко ли драматично ще е това със свалянето на пръстените - е, нищо подобно. Даже с това подмятане от джоб в джоб ми беше забавно. Един ден пак същия ще се озове на пръстчето на Еда, със сантиментална стойност е, друг няма да ѝ е по мярка Stuck Out Tongue Winking Eye

От новия епизод видях съвсем малка част и както казах заседнах между етажите, но имах какво още да кажа по стария, та като се сетя ще си довърша мисълта, която признавам си е доста хаотична Joy

# 566
https://www.instagram.com/p/CIehdanJv2r/?igshid=1ovdhc5hqcfk2
Днес ще се учим как се натискат копчета на асансьор и как да дишаме правилно когато сме в асансьор или други затворени помещения🤭😍

# 567
  • Плевен / София
Серкан доста трудно свали пръстена от ръката си...Да не говорим с какво нежелание го направи....А в началото въобще не искаше пръстен нали...
Така както вървим с вторият фраг сме изписали отново темата....

# 568
БРО и всички останали, тъй като заговори за напасване... Керем и други копчета натисна онази вечер в асснсьора 🤫

Няма да обяснявам кой момент е, на всички ни е ясно 😂
Все едно свири на тромпет 🥳

# 569
  • София
На човек да му се прииска да е актьор значи... ама все на Керем Бурсин да попадам за екранен партньор. Това по повод натискането на копчетата, дето Налбантова сподели... Nature Fire

Общи условия

Активация на акаунт