Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 861
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Кърджали
Баси, 300 пъти изгледах този асансьор такива детайли не съм забелязала.
Но гледайки ги ми се притиска да имам фобия... И Серкан дето да ме излекува от нея....

# 571
  • Пришълец
Но гледайки ги ми се притиска да имам фобия... И Серкан дето да ме излекува от нея....
Ох, не мога Joy Joy Joy
Още не е отминало желанието да те отвлича вампир, а вече искаш и да превъзмогваш нЕкви фобии благодарение на Серкан Joy Joy Joy

# 572
  • Плевен / София
Ох, не мога Joy Joy Joy
Още не е отминало желанието да те отвлича вампир, а вече искаш и да превъзмогваш нЕкви фобии благодарение на Серкан Joy Joy Joy
Те женските желания край нямат...

# 573
# 574
  • София
Идвам да споделя един коментар от IG, който много ми хареса:
“Керем играе образа на Серкан толкова добре. Вдъхва му живот и собствен вайб. А Ханде, сравнявайки я с миналите й проекти, е толкова израснала като актриса. Превърнала се е в много хубава жена освен това. Страхотна двойка са наистина! Въпреки общите неща с Erkenci Kuş, много повече харесвам Серкан в сравнение с Джан. Серкан е много по-зрял, отколкото Джан някога е бил. И любвната история на Еда и Серкан е много по-дълбока, отколкото laffy-taffy романсът на Джан и Санем. Комичните ситуации са наистина забавни и премерени. Дано този сериал продължи по-дълго, защото заради него вярвам в истинската любов и дните ми са по-красиви.”
Аз не съм гледала РП, затова тази част от коментара не мога да я потвърдя, но ми хареса цялостно този коментар, затова го споделям. Има 165 лайка засега и под него има поне 20-ти коментара с “да, точно така”, “съгласна съм” и от този сорт. А относно “laffy-taffy” - това е израз, който се ползва в Щатите за бонбон. Общо взето в смисъл на нещо сладко, захаросано. Wink

# 575
  • Кърджали
Ох, не мога Joy Joy Joy
Жена съм, искам всичко.
Иначе сериозно, имам страх от високо. Веднъж уж го преборих, но с годините пак се завърна). Къде  мога да намеря Серкан Болат (моят мъж не взима на сериозно този ми страх и си мисли че се лигавя. Добре че цял живот живея на ниски етажи, че една година Живях на 4ти и само аз си знам как излизах на терасата). Та, в краен случай съм навита вампира след като си пийне от кръвта ми, да помогне малко за този страх (Вампирите дали вършат и някои добри дела, или само ръсят такъв сексапил)

# 576
За съжаление несъответствия в сериала има доста, аз не пиша непрекъснато за тях само за да не внасям негативизъм с постовете си, въпреки че всички подобни разминавания и противоречия буквално "ми бодат очите" (за съжаление перфекционизма в една или друга степен не винаги е от полза!)! И за да подкрепя написаното с факти, в еп. 10 в разговор мужду Еда и Джерен беше обсъдена подробно получената от Ферит информация (за изпратената от Ферит снимка на Каан, за връзката между Каан и журналистката Фатма, за ролята на Фатма в публикуването на "скалъпената" информация, за нейния отказ в последния момент да разкаже истината на Джерен, за ролята на Селин в това нейно решение). Естествено, че Джерен беше в течение на този скандал!
Благодаря ти, че си намерила епизода, в който се случваше всичко това. Абсолютно съм съгласна с написаното от теб. И аз си замълчах за грешния монтаж при модното дефиле, когато Фифи се появява на два пъти, защото при сроковете, с които работят, мога да оправдая повечето несъответствия.

И за да бъда максимално коректна, трябва да похваля заснемането на сцената в асансьора. Не знам дали забелязахте, че са сложили картината, за да не се вижда отражението на оператора, но са се постарали светещите копчета да отговарят напълно на последователността на етажите.

По мои изчисления, трите спирки, които ни показаха са някъде около 9-ти, 13-ти и 18 ет. Значи имат още 7 етажа да се целуват Wink

# 577
# 578
Ново:

Кучето на Бамби също е там Simple Smile

# 579
  • Пришълец
Гости и ти си права, безкрайни са ни желанията. Жени... Joy Joy

Във 2 еп., нещо от сорта ”според договора не мога да те докосна без разрешение”

В 20-ти, ”какво е наказанието ми според договора ако нарочно се докосна до теб” Sweat Smile
Този поглед на Серкан специално за Неорум.Heart Exl Нищо, че и друг го бе сложил предии.. неизвестен брой страници Sweat Smile

# 580
  • Плевен / София
За съжаление
И за да бъда максимално коректна, трябва да похваля заснемането на сцената в асансьора. Не знам дали забелязахте, че са сложили картината, за да не се вижда отражението на оператора, но са се постарали светещите копчета да отговарят напълно на последователността на етажите.

По мои изчисления, трите спирки, които ни показаха са някъде около 9-ти, 13-ти и 18 ет. Значи имат още 7 етажа да се целуват Wink
аз си мислех за 14....7 са ми малко....а може на 13 и 18 целувката да продължава....а да започва на 9 ...как ви звучи...на мен добре...

# 581
Здравейте Flowers Hibiscus
Аз пък съм практична, изтеглих сцената с асансьора на тел  , за да не се ровя по сайтовете да я търся JoyPeople Eyes

# 582
Днес се провежда съвместна фотосесия на Керем и Ханде Gift Heart

# 583
За феновете СЕМ не съществува🔥❤😂

# 584
Кате до сега и аз изчислявах етажите, по копчета ми излизат същите, освен ако първите две не са нещо за отваряне/затваряне на врати, тогава ще са с 2 бройки надолу. Ама... Ама... Виж на снимките, които сподели и по-конкретно 4тата. По копчетата е някъде около 20ти, но на горен ляв ъгъл, където има по-едри цифри, ми се вижда 25.
Не смятам, че през някой и друг етаж ще са разположили екипи с камери, за да се движи асансьора нагоре-надолу.
Също и на другите снимки ми се вижда числото 11, пак в горен ляв ъгъл.
Та, аз си мисля, че всичкото се снима на един етаж, просто са блокирали този асансьор и някой факир си играе с него. Махат и слагат масата с цветето от ляво и тадааа..

Бро не знам какво се случва, явно без да те спомена в коментар не може 😂
Аз, понеже съм гледала РП, ще ти кажа следното - Джан израстна като актьор там(според мен). Покрай Демет, той се изгради, дори надгради това, което беше преди. Гледала съм го в Пълнолуние - тц, безличен ми е, докато в птичката стана това, което е. Та тук се надявам това да стане с Ханде. Покрай Керем и неговите умения, тя да надгражда себе си, да овладее нови умения и да стане една по-добра плачеща актриса 😂 Там беше забавно, но понапълнено с едни такива глупости. Имаше крадени целувки, я по буза, я по началото на устните. Ама това вълнение, което е тук, там го имаше само в 3 момента макс.

Еми.. Обожавам тези очи 🐼

Така, вчера се сетих защо имаме целувка от близък кадър. Нашите са смекчили отношенията със СЕМ-а и то не как да е, а кръстиха супер важна персона в сериала на тях - баба СЕМиха! (или беше Селиха, но дори да е така, то е за да не се забелязва от зрителя 😂😂)

Общи условия

Активация на акаунт