Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Добър вечер на всички, искам да благодаря за новата тема , прекрасни сте.
Относно новия епизод който предстои смятам че отново ще е много интересен, надявам се вече да видим Еда и Серкан заедно въпреки, че сега Серкан ще върти Еда.
Радвам се че Селин си тръгна заедно с Ефе, тя разбра че какваото и да прави Серкан си обича Еда и никой не ще ги раздели. За новата пиарка незнам дано не се опитва да ги раздели, може да е човек на бабата, знам ли? Но колкото и да гадая ще почакам до другата събота.

Красива Ханде

Зад снимачната площадка

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 23:20 от azisiq

# 541
Честит празник на всички, които празнуват или имат празнуващи покрай тях. Бъдете здрави, щастливи и се обичайте!!
Малко късно, но ще ми приемете пожеланията, къде ще ходите 😂

В момента съчинявам второто си есе, което ще пиша след като изгледам 20еп.,че изоставам, а картинката трябва да ми е пълна 🧐
БРО в момента сме в конфликт с Ханде, но ще й предам молбата ти 😉

# 542
Алекс, клипът се е получил чудесно и Vidéoclip се отваря от чужбина. ❤💐
Видях това и се сетих за теб. Mira07 беше писала за новия сериал с Мехмет Асланту. Ще го излъчват по Фокс 😄.

Eli mama 🤗.
Super Katia, много хубав пост. Както и аз писах няколко пъти, сериалът беше позагубил себе си. Но последният епизод беше страхотен и има много позитивни отзиви и в Туитър и в Инстаграм. Браво, че се усетиха навреме. Ако продължат така, рейтингите дори ще се покачат. В епизода имахме и истинска романтика, качествени комедийни сцени (както казват pure comedy gold),  динамика, ритъм, беше много добре балансиран и разнообразен. Сцената с Айдан замръзнала като статуя е една от любимите ми. Айдан беше като боксьор готова да удари кроше на Алптекин 😂😂😂.

Паралелът с 11 епизод, когато Серкан караше Енгин да задържи Еда беше много добър, загатнаха пак за докторската къща.
Коментар от Туитър:
“Това е. Публиката обича, когато историята се развива бързо, основана на надежда и любов. Това е истинският жанр романс”. Добро > Зло + любов> тревоги = победител”.

За лека нощ едно ново видео от Cat:

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 23:47 от druon77

# 543
Flowers Hibiscus Мили момичета Flowers Cherry Blossom, благодаря ви от сърце за милите думи и пожелания Heartpulse
Марги, прекрасно момиче Hug
Скрит текст:
Нина съм и обичам това име, дадено ми, за да направи щастлив един много скъп за мен човек на име Никола.

Вижте какъв хубав подарък получих днес

Мислите са ми още в онзи асансьор, в който за кратко двама души преживяха доверие, опора, близост, смелост да надмогнеж страховете си, копнеж, любов, отдаденост и устни които се отварят и
нежно докосват,  впиват се в други и чувстваш, че светът е красив, а тези двама души завинаги ще си принадлежат.
Обичам този сериал Blush

# 544
  • София
Честит Никулден, момичета! Animal Fish Animal Dolphin Anchor Благодарности за преводите Heart

(Между другото, вчера една приятелка ме пита дали в някоя от по-първите серии Еда не беше споделила с една от грациите, че Селин е прикрила случая с излизането на договора за годежа в пресата и май точно на Джерен беше казала, че е обещала на Ферит да не я издава... ако е така, явно сценаристите са забравили какво са писали, което си е съществена грешка, особено ако следващата драма се развива около този въпрос... както и да е, де. Аз лично не помня в такива детайли).

Привет от мен пъстри, цветни, различни момичета! Малко късно се включвам в темата тази вечер, но пък успях да прочета внимателно всичко, което сте сътворили в темата след излъчването на еп. 21! Чудесни сте! Flowers Hibiscus

super_katia, много правилно е отбелязала твоята приятелка! За съжаление несъответствия в сериала има доста, аз не пиша непрекъснато за тях само за да не внасям негативизъм с постовете си, въпреки че всички подобни разминавания и противоречия буквално "ми бодат очите" (за съжаление перфекционизма в една или друга степен не винаги е от полза!)! И за да подкрепя написаното с факти, в еп. 10 в разговор мужду Еда и Джерен беше обсъдена подробно получената от Ферит информация (за изпратената от Ферит снимка на Каан, за връзката между Каан и журналистката Фатма, за ролята на Фатма в публикуването на "скалъпената" информация, за нейния отказ в последния момент да разкаже истината на Джерен, за ролята на Селин в това нейно решение). Естествено, че Джерен беше в течение на този скандал! Нали самата Джерен вече в ролята си на адвокат на Серкан присъства на срещата в кафенето с Фатма, на която среща неочаквано, непоканена се появи Селин (благодарение на верната си приятелка Пъръл - апропо един много противоречив образ според мен, за който един прекрасен ден може и да напиша подробно какво мисля)! Ето снимка от тази сцена между Еда и Джерен:

Не знам наистина какво да мисля, дали сценаристите не помнят какво точно са написали или просто "нагаждат" някои действия според развитието на целия сериал (мнения на феновете, рейтинги и т.н.), но при условие, че снимат всеки епизод седмица за седмица, нормално е да правят промени в сценария в движение! Вероятно се надяват, че такива разминавания няма да бъдат забелязани?!

Хубава неделна вечер, момичета!

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 00:04 от nrgmama

# 545
  • Кърджали
druon77, тази новина вчера сутринта направо ми подейства като кафе. Чакам да се появи инфо за темата на сериала и да почват да го излъчват. Обожавам да го гледам и това си е...

Опитвам се да измисля нещо за клипчетата, но с тези програми не мога да се разбера, а казвате - тоя видеоклип сайт полудява антивирусните.. Пфу... Върти ми се идея пак за vbox, има опция да може да се гледа само през изпратен  линк без да излиза в сайта. Дали пък така няма да се задържи? Освен утре да пробвам...

Почти, да не кажа във всеки сериал (че и филм) има малко несъответствия. Научих се просто да не им обръщам внимание ако не са прекалено брутални.

Поразходих се малко из коментарите в YouTube и малко като клюкаркамви нося някои по-забавни

Любимият спомен на Еда: Моментите в самолета
От толкова смях по едно време не можех да гледам серията
Сейфи:"Тъй и тъй сме дошли, нека да искаме и Еда.. Айфер ханъм, дайте ни я....Веднъж на 40 години искам нещо... Моля" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Когато.Серкан натисна всичко всички копчета на асансьора само аз ли си помислих как може човек винаги да е толкова cool
Какво е това натискане на копчетата? Човек и като натиска копчетата на асансьора ли трябва да е толкова cool?
От сега нататък като влезна в асансьора ще натискам копчетата като Серкан Болат
*****,
Серкан и без това си търсеше повод да я целуне. И Еда не се дърпа особено
Еда изкара Айдан навън
Серкан качи Еда в облацитв
Не, Мелис, ме може да се влюбиш в начина по който Керем натиска копчетата, не, Мелис, ела на себе си...

# 546
  • София
Журналистката Дилара от списание «MAG» е качила нова снимка с Ханде

Определено Ханде е много талантливо момиче. Тя вече се е доказала в киното, но има и невероятни заложби в рисуването

# 547
Извинявам се ако вече е качено
https://www.instagram.com/p/CIIz27qpvpi/?igshid=v0wrr9tthvhc
От 30 минути не мога да спра да се смея😂 сега като се замислих от много време не съм се смяла по този начин

# 548
  • София
Журналистката Дилара от списание «MAG» е качила нова снимка с Ханде

Определено Ханде е много талантливо момиче. Тя вече се е доказала в киното, но има и невероятни заложби в рисуването

БлагаВест, съгласна съм с написаното, но реда е обратен! Ханде Ерчел най-напред се е обучавала в областта на изобразителните изкуства в Университетът за изящни изкуства Мимар Синан (на турски: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi), като актриса тепърва се доказва (не пиша, че се е доказала, защото наблюдавам развитието й като актриса и виждам, че колкото и да е постигнала има още да учи!). За природната й и естествена красота и за прелестната й усмивка мога само суперлативи да пиша! Много чаровна и талантлива е Ханде Ерчел!

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 01:36 от nrgmama

# 549
Да, Алекс, точно така трябва -  правилно правиш - тези дни гледах предаване на сценаристи и изкоментираха,  - и то принципно - хич без връзка с турски сериали -  че сериалите се водят TV шоу програми - всмисъл е не кино.   Това е жанрът според специалистите.

Но това е сега както стоят нещата - и мисля, че в миналото сериалите са били по-близо до жанра кино.
- общ продукт разделен напр. на 6  части.

Почти, да не кажа във всеки сериал (че и филм) има малко несъответствия. Научих се просто да не им обръщам внимание ако не са прекалено брутални.

# 550
  • In the light side of the Moon!
Aлекс, то само cool да беше, щяхме да устискаме..то това натискане на копчетата си е направо секси 😂😂😂😂 да ме прощават тия в ютюб, ама аз точно това натискане го гледах хиляди пъти 😂😂😂😂

Нинка, и аз така...обичам го този сериал беееее!!!!

Нормално е да има малки несъответствия, освен, че снимат 1 еп за няколко дни, ами и всички тия корони, тестове, болни-недоволни.....ама хич не им задирям, главната линия я подържат.

Сега прочетох, че са приключили с=снимките на 22 еп, което означава, че сме с епизод напред. Това. е страхотен напредък, при положение, че бяхме доста изостанали покрай короната на Мело и трябваше да преснимат сцени от епизода!

# 551
Според вас след 2 годежа - годежното парти в дома на Айдан, и сега след недоразбирането кой кого иска у Айфер, дали наистина Серкан ще отиде до Мардин да иска Еда към 30 епизод? Или ще имаме направо сватба?

С идването на бабата в 22-23 епизод и Алптекин ще се активизира.
Нещата ще излязат извън контрол към 27-28 епизод. Във войната срещу Алптекин, бабата ще изправи Еда срещу Серкан.
В 29 епизод Еда сигурно пак ще се скара със Серкан. Ще троши пак чаши и вази както в 9 и 19 епизод.
И единственото спасение на холдинга и връзката им ще е Серкан да се грабне и да ходи до Мардин да я иска...

Ама се чудех дали наистина ще направят годеж? След толкова годежи...?
За годежното парти Айфер критикува Айдан, че не са дошли да искат Еда както трябва... Сега Айдан коментира, че като идват да искат Еда ще е с подаръци, а не с празни ръце... Сякаш заявка за още един годеж след 10 епизода.

А и сетих се още нещо - на годежното парти на Селин - Енгин и Пъръл бяха ли? Май - не! Thinking
Странно, понеже бяха на годежното парти на Серкан и Еда.. а уж Пъръл е първа приятелка на Селин.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 07:36 от kukli4ka456

# 552
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден! Hug

П.С. Снощи са приключили снимките на 22 еп.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 07:57 от mi_si

# 553
Рано сутрин и аз да подхвърля кристалната топка и ... да разбера дали няма този път да позная... Гледайки в един от лайфовете визията на Керем и снимка на Ханде, облечени в кафяво-бежово райе, с кожени ръкавици, ми напомни нещо за конни състезания... Като има пушка на стената, тя трябва в един момент да гръмне... Та... като има толкоз коне в конюшната, нали разбирате... Дали пък няма покрай някоя конна езда  или пък подготовка на нещо подобно,  да се появи и завърти старата любов на Айдан, конярчето... И тогава Алптекин да се присети, че все пак има съпруга до себе си...

# 554
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Не трябва да се съжалява за нищо в този живот! Случило се е - направете си изводите и продължете напред." Конфуций

Идват празници...Бъдете здрави❤

Общи условия

Активация на акаунт