Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Налбантова, ще ме умориш!!! СЕМиха мисля, че е! Joy

Я, вижте кой е харесал последния фраг:

# 586
Бърборанке, страхотен скрийншот. 😃😃😃 На Керем тия очила много му отиват 😂😂

# 587
Е, Налбантова, аз точно заради това казвам, че в случая заслужават похвала, защото вероятно екипът си е на едно място, но са помислили за дребните детайли като светещите копчета, вазата и др. неща, които си споменала, за да изглежда всичко съвсем автентично. Иначе етажите отгоре надолу ги броих аз, ако има някакво значение Wink

Въпреки общите неща с Erkenci Kuş, много повече харесвам Серкан в сравнение с Джан. Серкан е много по-зрял, отколкото Джан някога е бил. И любвната история на Еда и Серкан е много по-дълбока, отколкото laffy-taffy романсът на Джан и Санем.
Тук не съм съгласна. Образът на Джан Дивит също беше много хубав и моля, нека не се бърка с този на Джан Яман Wink Иначе в любовта между Санем и Джан имаше много повече драма отколкото сме видели до момента между Еда и Серкан, особено във втория сезон, така че за мен лично сравненията са излишни.

# 588
За мен най-хубавата част от серията беше когато Серкан и Еда се изясняваха в кухнята, че са се чакали в различните ресторанти. Бавното осъзнаване на двамата, че са си дали пореден шанс. Топлината и мекотата, които заструиха от погледа на Еда преди да ги прекъсне Мело.
Може би защото не съм първа младост, целувката не ми е толкова важна. Хареса ми, вижда се разликата, независимо от причината - дали е режисьорско решение и актьорска игра или има и личен елемент.
Смятам, че "наказанието", което Серкан налага на Еда е след като е разбрал от писмото на Селин, че Еда си е замълчала за публикуването на договора. Някак реципрочно се получава. Еда разбра, че Серкан е премълчал истината за инцидента и му наложи договор с наказания. Сега Серкан разбира, че Еда е премълчала нещо, за да не го нарани и отговора е - три желания-наказания Simple Smile Така елегантно сценаристката би могла /и дано да го прави/ да реши конфликта без драма.
Новата мома - Балджа ще  е този катализатор, който ще предизвика порастването на Еда. Защото истината е, че тя на моменти се държи като малко дете или тийнеджър. Все да става на нейното, все е с единия крак навън от връзката, все готова да захвърли всичко. Новата чрез отношението си към Серкан, ще й покаже неговата ценност погледната от страни. Ще демонстрира различна гледна точка към връзките.
По принцип трите грации не са си почти никакъв коректив, защото каквито и възражения да имат по дадена ситуация накрая се съгласяват, приемат и подкрепят една друга и в частност Еда. Така в конкуретна среда Еда ще се промени към по-добро. Защото най-резонния въпрос е доколко искаш да промениш партьора си и дали ще харесаш после резултата. Ние също го обсъждахме в този дух. Новата ще постиген този страничен ефект от флиртуването със Серкан.
Скрит текст:
Джан Дивит беше по-непреклонен, неподдаващ се на компромиси, неразбиращ изобщо понятието компромис. През повечето време на РП. 
Санем й бяха изградили така образа сякаш няма и капка гордост и себеуважение от момента в който се влюби в Дивит. Накрая психяса и мина на хапчета, което аз спрях да гледам защото ненавиждам подобен тип слабост у когото и да било - мъж, жена.Еда е къде-къде по-дива коза. Има мощен гръб в лицето на леля си и трите приятелки.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:43 от dariVale

# 589
  • Пазарджик
Нещо хубаво от подругите (в контакте)

https://vk.com/video-197410965_456240015

Пишат още, че днес снимат фотосесия с  Ханде и Керем.

# 590
Кате, аз пък точно обратното виждам сега, повече такива мааалки гафчета ми се набиват на очи. Като изключа това разминаване, което се коментираш по-горе с Джерен и знанието й за историята с репортерката, тук явно наистина са забравили какво са писали. В 20еп. има момент, където Еда се е подпряла на касата на вратата преди да замине с момичетата, то там няма врата май де, та в един момент кимва с глава и се навежда да вземе куфара, в следващия момент от друг ъгъл - тя си е все още подпряна.
Ааа също и ръцете на Еда и на Серкан се разминават, бях ги споделила в предни страници. Вероятно заради създалата се ситуация с пандемията и като бързат да сглобят заснетото, на моменти им убягват някакви такива дребни нещица.  
В целувката от 1ви епизод също има разминаване, главата на Еда в един момент е към морето, в другия е от другия край. А те чаааак толкова в епизода не се целуваха, че чак и да си разменят страните 😂
Така се броят, да, те са си стандартно подредени.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:42 от Nalbantova

# 591
Според DigiLUP нашите са № 1 през последния месец Gift Heart

# 592
О, няма място за сравнение между Джан/Санем и Еда/Серкан.
Джан беше много, дори крайно, ревнив, неговата ревност нарани много Санем и тяхната връзка, многократно. Самият той не е склонен на компромис, стъпе ли някой на криво и директно го задраскваше от живота си, което не наблюдаваме при Серкан и много ми харесва този факт. Видяхме го как всяка грешка, всеки проблем в отношенията му с Еда го накараха да се променя: да се извини, да постави някой друг пред работата си, да се опълчи на другите, за да защити Еда, да не се отказва от любовта им. Все неща, които не видяхме в Джан нито за миг в РП, той няколко пъти се отказа от любовта си, заради свои си лични разсъждения. Самият образ не претърпя особено голяма промяна от началото до края.
За Санем... в началото образът беше добре, но изведнъж толкова беше вманиачена в Джан, та постоянно се нагаждаше според настроенията му,  ходеше след него като кученце, накрая съвсем превъртя играта, то любов, любов, ама... чак до хапчета стигна, а за да накара Джан да си спомни за връзката им я направиха тотален клоун. Постоянно викане, тръшкане, крещене... Отделно, че беше много зависима от родителите си и от махалата: какво ще кажат, как ще приемат Джан, ама как да им каже за връзката си и тя беше за много кратко официална ,през повечето време беше криене и откраднати целувки. Неща, които няма как да видим при Еда - борбена, самостоятена, отстояваща позицията си, пряма, обичаща силно. Харесват ми тези качества на Еда - една силна, млада, модерна жена, дано послужи за пример на много млади дами. Съгласна съм, че има много за изглаждане и в нейния характер като импулсивното й мислене, но няма безгрешни хора. Със Серкан си паснаха като парченца за пъзел - просто идеално. До колкото при Джан и Санем винаги имаше някакво разминаване. Да, много пламенна любов показаха, но все нещо не се разбираха помежду си и това създавашв комичните ситуации, не както при нас по детски да се ревнуват или.. знаете примерите са много как при SCK комичните ситуации са с доза любов в тях. А в РП са или в следствие на скандал и недоразумения или от пълнежа - махалата.
Не ме разбирайте погрешно, харесвам и двата сериала много, но виждам огромни разлики в главните герои и по-добре изградени са нашите, по -плътни и по-добре изиграни. Не казвам, че Джан и Демет не играят добре, напротив, и тях много си ги харесвам, Демет в ДЕК в момента прави зверска роля, но образът на Санем накрая не можех да го търпя, а при Еда и Серкан е обратното - постоянно надграждане и израстване на образите и една чудесна актьорска игра! ❤ Ханде и Керем са създадени за тези роли и не мога да си представя други да играят Еда и Серкан.

# 593
  • София
Супер Кате, както вече отбелязах, споделих коментара, защото цялостно ми хареса. Както писах, частта за РП не мога да коментирам, защото сериалът не успя да ме грабне и съм гледала само няколко епизода. Относно Джан Яман, гледах го в МГ и въобще не съм повлияна от мнението за него. Може да не припадам по него, но го уважавам като актьор. И нямах нищо против Йозгюр, например, дори ми беше симпатичен. Така че не мога да се съглася (поне за себе си), че бъркам образ с актьор. Относно момичето, написало коментара, който споделих - няма как да знам. Но не мисля, че коментарът й обижда някого или нещо. Просто споделя какво й харесва, прави много интелигентно сравнение между двата сериала и отношенията в тях. Така ги е усетила. Не забравяйте, че киното е изкуство и докосва всеки по различен начин. Wink

# 594
Бърборанке, нормално е да се правят сравнения между сериалите, все пак сценаристът е един и същ и все се търсят прилики и разлики, нормално си е. Различни очи, различно виждат нещата, това е изкуство, над което разсъждаваме, а всеки има различно мнение за едно и също нещо.
А сравнението между актьори е неизбежно. В момента това са най- харесваните актьори, с голяма фен база и винаги ще се сравняват, ще се търсят еднакви и различни качества.
Аз също съм го правила , дори и преди малко, но няма как. Това са сериалите и актьорите предизвикали огромен фурор в последните няколко години.

# 595
Принципно тук никой в тази част от коментарите не сравняваше актьорите. Коментарите бяха само за героите от двата филма. А сравняване на актьори си е супер субективно занимание,  защото всеки вижда различни неща в човека, образа и играта и всеки си има своите предпочитания.
И намирам, че не е лошо да се анализират приликите и разликите в подобни един на друг сюжети. Доколкото героите са пример за подражание и насаждат житейски модели - къде директно къде подсъзнателно.

# 596
Кате до сега и аз изчислявах етажите, по копчета ми излизат същите, освен ако първите две не са нещо за отваряне/затваряне на врати, тогава ще са с 2 бройки надолу. Ама... Ама... Виж на снимките, които сподели и по-конкретно 4тата. По копчетата е някъде около 20ти, но на горен ляв ъгъл, където има по-едри цифри, ми се вижда 25.
Не смятам, че през някой и друг етаж ще са разположили екипи с камери, за да се движи асансьора нагоре-надолу.
Също и на другите снимки ми се вижда числото 11, пак в горен ляв ъгъл.
Та, аз си мисля, че всичкото се снима на един етаж, просто са блокирали този асансьор и някой факир си играе с него. Махат и слагат масата с цветето от ляво и тадааа..

Бро не знам какво се случва, явно без да те спомена в коментар не може 😂
Аз, понеже съм гледала РП, ще ти кажа следното - Джан израстна като актьор там(според мен). Покрай Демет, той се изгради, дори надгради това, което беше преди. Гледала съм го в Пълнолуние - тц, безличен ми е, докато в птичката стана това, което е. Та тук се надявам това да стане с Ханде. Покрай Керем и неговите умения, тя да надгражда себе си, да овладее нови умения и да стане една по-добра плачеща актриса 😂 Там беше забавно, но понапълнено с едни такива глупости. Имаше крадени целувки, я по буза, я по началото на устните. Ама това вълнение, което е тук, там го имаше само в 3 момента макс.

Еми.. Обожавам тези очи 🐼

Така, вчера се сетих защо имаме целувка от близък кадър. Нашите са смекчили отношенията със СЕМ-а и то не как да е, а кръстиха супер важна персона в сериала на тях - баба СЕМиха! (или беше Селиха, но дори да е така, то е за да не се забелязва от зрителя 😂😂)

Въпрос в повишена трудност... Кое ще струва повече на екипа? Една глоба, платена към СЕМ, или загуба на такава многобройна аудитория, което да доведе до приключване и финализиране на сериала?

# 597
Внимание, опасно за сърцето, душата и като цяло за здравето Nature Fire

# 598
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus

Виждам, заформила се е дискусия по повод турските романтични сериали от последните години. Гледала съм сериала "Ранобудна птичка" значително по-късно след директното му излъчване. Няма да сравнявам двойката главни герои на споменатия сериал с главните герои от нашия сериал, само ще потвърдя изказаното вече мнение, че изграждането на образите в сериала "Почукай на вратата ми" е на по-високо ниво без съмнение! Това за мен означава, че самостоятелно Айше Кутлу работи отлично и определено и тя е израстнала като сценарист! Писала съм вече подробно по този въпрос и няма да се повтарям, а и повечето фенове на сериала "Ранобудна птичка" коментираха негативното отражение върху сценария в резултат от смяната на сценаристите! Blush

И понеже се фокусирахме върху двата сериала "Ранобудна птичка" и "Почукай на вратата ми" малко информация за някои от главните действащи лица в тях. Феновете вече са публикували снимка на корицата на декемврийския брой на списание BeStyle с актрисата Демет Йоздемир и актьора Ибрахим Челиккол:

Скрит текст:

А нашите любимци Ханде ЕРчел и Керем Бурсин имат днес фото сесия, което вече няколко момичета отбелязаха за списанието Hello. Sunglasses

Хубав ден, цветни, пъстри, различни момичета! Gift Heart

# 599
Бърборанке, много добре разбрах позицията ти още в първия пост. Репликата ми не беше към теб, а просто несъгласие с мнението на въпросното момиче, защото и аз обожавам Еда и Серкан, но все пак ми се струва неправилно да се сравняват образи на 21 епизода, с такива, които преживяха 51 еп. и два сценарийни екипа. С нищо не сме застраховани, че утре Айшето няма да направи и нашите любимци неузнаваеми, за да ги гледаме още 30 еп.

И, да, признавам, че към "Ранобудната птичка" имам специален сантимент, защото ме върна към гледането на турски сериали след многогодишна пауза. Дълбоко вярвам, че както "Птичката" стъпва на успеха на "Любов под наем", така и "Почувай на вратата ми" стъпва върху успеха на РП, затова някак не ми харесва да се изтъкваме за тяхна сметка. Утре ще се появи някой друг успешен проект и ще започнат да пишат, че Х и Y са повече от Еда и Серкан и тяхната захаросана любов... Надявам се, че успях да се изясня този път и защо смятам, че подобни сравнения са излишни Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт