Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 351
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
От Ханде

# 61
  • Кърджали
Добро утро!
Изчетох ви, видях много хубави коментари, но преди малко станах и още мозъка ми спи. Така че адекватен коментар от мен няма.
Събота е, ураааа🤖❤️

# 62
  • София

Иключителна фото сесия! Много грациозна, ефирна и леко мистериозна е тази черно-бяла Ханде Ерчел! Gift Heart

# 63
  • Кърджали
Като горска фея, като самодива, прекрасна...

# 64
  • Пришълец
Тези са страхотни, Налбантова неслучайно я оприличи на лебед Heart

# 65
Добро утро. Оставям това тук 😂

Перчема на Керем ли имитират?

🤣🤣🤣🤣Ами той като не иска да се снима като нея.. тя реши да му имитира перчема🤣🤣🤣

# 66
druon77, Изключително много ми хареса  темата за Серкан, лидерът.
Искам в контекста на написаното само да добавя мое допълнение.
Серкан блокира волята на партньорите си. Те не са в позиция да вземат самостоятелно решение. Това е тяхно доброволно решение. Защото, както каза...той е лидерът в екипа. Сами по себе си това са много ценни хора, които също имат своите категорични решения.  Енгин е най-големият съветник за личиния живот на Серкан, където той се чувства несигурен. Без да бъде настоятелен, Енгин винаги му предлага няколко решения, но винаги с усет за ситуацията. Пърл най-много ме е впечатлила, когато бяха в Анталия и тя в разрез с приятелството си със Селин категорично каза: Еда, не отивай /при папараците/ и обясни абсолютно точно защо. Серкан само Еда не може да блокира. Когато иска нещо го постига. И не защото тя има по-силна воля  да се наложи. А защото Серкан разбира, че може и така - както иска Еда. Те са равностойни партньори. Има много области, не само професионални, в които тя му отдава водеща роля без да се замисля. Като непоклатимото й мнение за него като водещ световен архитект. Когато дори партньорите му се осъмниха, защото той се осъмни в себе си, макар и за кратко, пак някак им наложи своето мнение.
Серкан и Еда. Еда и Серкан.Такава истинска ДВОЙКА са, че за нас остава само радостта да ги гледаме как развиват своите отношения....И огромното удоволствие да бъдем съпричастни ТУК..

mari08, 👍Абсолютно! Енгин е невероятен приятел, винаги насреща, винаги готов да даде добър съвет и т.н. Пъръл, също, въпреки, че е по-резервирана и не го показва. Те оставят Серкан да свети, да е под светлината на прожекторите, защото той е чисто и просто по-талантливият (мое мнение), той е звездата, той е артистът. Енгин управлява строежите, Пъръл координира, но Серкан ражда идеята, която задвижва проектите, той е генератора и мотора на фирмата. Не случайно беше най-младият избран архитект на годината на Турция. Аз искам да видя и общ проект с архитект Серкан, ландшафтен архитект Еда и интериорен дизайнер Айдан... Ще бъде нещо уникално 🌟🌟🌟.

Оставям ви, че утре идва Saint Nicolas и ще трябва да правим коледни сладки и искам да приключим преди епизода.
Хубава и усмихната събота от мен ❤.
ПС, Фотосесията на Ханде с черната рокля е невероятно стилна. Браво. Класа, красота, елегантност и стил ⭐🌹.

# 67
Хубаво ни е момичето, наистина като лебед е грациозна😍Сигурна съм, че Керемчик не може да й устои, както и тя на него😍 Въпреки, че предишната любов на Ханде, тоз ми ти Мурат, хич не е хубавец, та може Хандето да си пада по по-обикновенна красота 🤦‍♀️ Дали се изказах правилно не знам, ама идеята ми, че може пък Керем да не е нейн тип🤣🤣🤭🤭🤦‍♀️🤦‍♀️Сама не си вярвам

Може ли тази красота да не е нечии тип😍😍😍

# 68
Добро утро в събота Heart ъх да , аз съм от тези хора , които спят до обяд , само да съм сама вкъщи Joy
Страхотни снимки сте споделили , очите ми останаха на тях People Eyes

Цитатът за днес Heart

Скрит текст:
Тази книга още не е издадена , от български автор е , любовен роман,  в процес на печат е , поръчала съм я и се надявам скоро да я получа. Когато я прочета изцяло ще мога да дам мнение , но първите 10 глави са качени в wattpad , за да може читателите да се запознаят с историята. Пускам ви линк
https://www.wattpad.com/975534128-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA … D0%BB%D0%BE%D0%B3

# 69
  • София
Едно ще ви кажа - когато става дума за любов, красотата няма значение! Убедила съм се с годините. Да, Керем е доста атрактивен и харизматичен, а Ханде е толкова нежна и красива, това дали се харесват на външност обаче няма никакво значние. Дали тя е негов тип или не, дали той е нейн тип или не - също е без значение. Любовта се поражда някак от само себе си. Често противоречи на всякаква логика. Понякога идва в най-неочаквания момент. Непланирана. Дори нежелана. Любовта обаче е онази невидима сила в света, която ни кара да проявяваме най-доброто от себе си. Тя стопля сърцата и душите ни. Кара ни да сияем, преобразява ни. Когато любовта е осъзната и споделена, следва да бъде изживяна. Пожелавам им го! Дали ще открият любовта един с друг или с други хора, няма значение. Важното е да обичат и да бъдат обичани! Пожелавам същото и на вас. Heart Hug

# 70
Момичета, всички сме притихнали, очаквайки превода и новия епизод, като деца, очакващи Дядо Коледа, в тиха, снежна нощ...
Едно клипче с много Еда и Серкан и една страхотна песен 💘💘💘

# 71
  • София
Хубаво ни е момичето, наистина като лебед е грациозна😍Сигурна съм, че Керемчик не може да й устои, както и тя на него😍 Въпреки, че предишната любов на Ханде, тоз ми ти Мурат, хич не е хубавец, та може Хандето да си пада по по-обикновенна красота 🤦‍♀️ Дали се изказах правилно не знам, ама идеята ми, че може пък Керем да не е нейн тип🤣🤣🤭🤭🤦‍♀️🤦‍♀️Сама не си вярвам

Може ли тази красота да не е нечии тип😍😍😍
Като гледам предишните и две връзки на Ханде, изглежда тя не набляга на външната красота. За нея по-скоро двигателя е хармонията и характера на партньора. Но в този случай при Керем ги има и двете неща. Той не само външно е харизматичен, но и като личност (според мен разбира се) е много интелегентно момче, много възпитан и толерантен. Точно това може би е предимството, което той има пред предишните двама. Вярвам, че Ханде не е глупаво момиче и си дава сметка за всичко това. Добре е преценила какъв човек стои пред нея. Защото с предишните й екранни партньори тя е в прекрасни отношения и сега, но само толкова. Никога там не е имало такива шеги, закачки и флиртове, както е сега с Керем. Което ми подсказва, че нещата между тях не са само колегиални.

# 72
  • Кърджали
"Ние в очакване на серията" пишат

И аз,  и аз.... Довечера мъжа ни мислеше да кани гости. Добре че преди да го убия, гостите му казаха че няма да може да дойдат... Ще живее... Ще се дразни леко, че вместо да му обръщам внимание аз друго гледам.. Ама ще оцелеее

# 73
  • София
Да се обзаложим ли какъв ще е хаштагът на епизода довечера?? Аз залагам на #немеоставяйЕда / #gitmeEda Heart

# 74
Може и само #gitme ❤ Това си мислих и аз като вариант

Общи условия

Активация на акаунт