Отдавна не съм писала, но ви изчетох с голямо внимание. Усмихвате дните ми и ми вдъхвате кураж в тези трудни времена, в които се сблъсках с горчиви загуби заради пандемията. Бог да прости починалите и да дава здраве и щастие на живите! Много се пазете! Обичам ви!
Гале,
прекрасна е темата, а "шапката" е любимия ми пейзаж от няколко седмици насам. Ще го постна и аз:
Аватарчето ми се оказа с над 3 млн. харесвания. Избрах си го, защото е първото общо селфи на любимите ми Ханде Ерчел и Керем Бюрсин.
Алекс,
това научих току що и бързам да го споделя с теб: "Главные актёры сериала «19 лет» от компании GoldFilm становятся Хулия Авшар, Дениз Чакакр и Мехмет Аслантуг. Сценарист - Сырма Янык." и на български "Хюлия Авшар, Дениз Чакър и Мехмет Асланту станаха главните актьори на сериала „19 години“ от GoldFilm. Сценарист - Сърма Янък." Радвам се, че ще имаш възможност да видиш любимия ти артист на екран.

Алекс и Али,

предварително ви благодаря, мили момичета, за превода в ефир довечера! Бъдете здрави и много обичани и обичащи!Весели и чудесни почивни дни!