Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 360
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мили момичета,Sparkling Heart

Отдавна не съм писала, но ви изчетох с голямо внимание. Усмихвате дните ми и ми вдъхвате кураж в тези трудни времена, в които се сблъсках с горчиви загуби заради пандемията. Бог да прости починалите и да дава здраве и щастие на живите! Много се пазете! Обичам ви!

Гале, Flowers Hibiscus прекрасна е темата, а "шапката" е любимия ми пейзаж от няколко седмици насам. Ще го постна и аз:

Аватарчето ми се оказа с над 3 млн. харесвания. Избрах си го, защото е първото общо селфи на любимите ми Ханде Ерчел и Керем Бюрсин.

Алекс, Flowers Bouquet това научих току що и бързам да го споделя с теб: "Главные актёры сериала «19 лет» от компании GoldFilm становятся Хулия Авшар, Дениз Чакакр и Мехмет Аслантуг. Сценарист - Сырма Янык." и на български "Хюлия Авшар, Дениз Чакър и Мехмет Асланту станаха главните актьори на сериала „19 години“ от GoldFilm. Сценарист - Сърма Янък." Радвам се, че ще имаш възможност да видиш любимия ти артист на екран.

Скрит текст:

Алекс и Али, Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower предварително ви благодаря, мили момичета, за превода в ефир довечера! Бъдете здрави и  много обичани и обичащи!

Весели и чудесни почивни дни!

# 76
  • Плевен / София
Скрит текст:
"Ние в очакване на серията" пишат
И аз,  и аз.... Довечера мъжа ни мислеше да кани гости. Добре че преди да го убия, гостите му казаха че няма да може да дойдат... Ще живее... Ще се дразни леко, че вместо да му обръщам внимание аз друго гледам.. Ама ще оцелеее
Горките ни мъже....и моите, мъж и син вече знаят новото разписание и в събота вечер са на свободна програма....

# 77
  • Кърджали
Опитвам се да измисля какъв ще е акцента на серията.
#gitme - не тръгвай
#bizihatırla - спомни си за нас
#gözlerimebak - погледни ме в очите

Това са моите варианти. Предполагам около момента с "не си тръгван" или със сцената васансьора ще се върти хаштага.

Mira07, благодаря, видях го това и ми беше вместо кафе за добро утро. Страшно му се зарадвах, така ми е залипсвало да го гледам на екран (Въртя си от време на време някои от старите сериали, ама искам нещо ново). Не съм се отказала от мечтата си да видя Керем и Асланту в един проект, ама дотогава ще им се наслаждавам по отделно.
Едно голямо гуш от мен. И аз силно се надявам през новата година този вирус да вземе да си хванв пътя..

# 78
  • Плевен / София
Опитвам се да измисля какъв ще е акцента на серията.
#gitme - не тръгвай
#bizihatırla - спомни си за нас
#gözlerimebak - погледни ме в очите

Това са моите варианти. Предполагам около момента с "не си тръгван" или със сцената васансьора ще се върти хаштага.
аз съм за второто....

# 79
Аз мисля, че ще е нещо с доверието. Иначе всичко останало е също толкова логично, че и повече дори.
За какво се обзалагаме обаче 🤔

# 80
  • Кърджали
Ако аз познаямидкам кашон шоколад. Истински...няма да ме баламосва те с някакви картинки. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Личи си че съм гладна...

# 81
Налбантова още има да черпи шоколади , заради твърдението "пиле под душа", ама се ослушва Joy

# 82
  • Пришълец
Очаквам хаштаг #немеоставяй Heart

Мира, отсъствието ти е било свързано с много неприятни преживявания, съжалявам за загубите ти. Sleepy
Аватарчето още като си го сложи отбеляза, че е първото общо селфи на Ханде и Керем, а аз и тогава като сега се опитвам да се сетя това от епизода в Анталия ли е?

Микии, Налбантова почерпи с огромен шоколад още същата вечер, поддържахме една версия с нея, но аз се направих на разсеяна и прецених, че нейния е достатъчен Joy

# 83
Да това селфи е от Анталия когато вечеряха със възрастните Еда и Серкан.

# 84
Моят мъж беше запознат изцяло с нашия сериал, явно много пъти съм му разказвала, а и той знае турски. Като заминаваше на плаване каза :"Айде, оставям те на спокойствие с турския ти сериал" 😀 ми,  тъй де.. ✌🏻

# 85
# 86
Микииииии, ти, лисичке такава 😂 Връщах се да чета темите назад, за да намеря къде го бях сложила. Ето го пак, щом ти се иска толкова 😂😂
Скрит текст:

Алекс аз мислех който познае да черпи 🤔🤔🤔 (Дано сте вие с  Бро 😂😂)

Марги Моля? Тамън пишех благодатя, за дето ми пазиш гърба, а какво се оказа... 😂 За наказание - днес ще гледаш серията с едното око 😂 А ако има гол Серкан - стискаш очи!!!!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:21 от Nalbantova

# 87
  • Кърджали
От продуцентите
Четирите етапа на връзката
1. Флирт
2. Спор/Скарване
3. Сдобряване.
4.Щастие
От днес май минават на етап 3
https://www.instagram.com/p/CIalgi5qjsJ/?igshid=x682e8ag0aqg
https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1335192198577532930?s=09

# 88
  • Варна
И аз имам предложение за хаштага - бъди с мен

# 89
  • Кърджали
Опитвайки се да се сетя хаштаховете от последните серии, които помня... Упорито си мисля че ще е bizihatırla, но не се отказвам и другите ми предложения.

Общи условия

Активация на акаунт