Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 370
  • 745
  •   1
Отговори
# 90

Много ме кефи тяхното "Фльорт"..

# 91
Благодаря за новата тема.
Ето , че и събота дойде. Да видя обаче има ли превод на 19 епизод.

Благодаря и на кукличка за подробното разяснение на ребуса с емотиконите. Heart

# 92
  • Кърджали
Момичета, има ли някоя от вас която може да ми прати линк към превода на 8ма серия?
Нали зарибих приятелката ми, а казва че не може да намери 8ма серия? И аз ще я потърся сега, ама...
Едит... Май намерих. Какво е търсила тя, та не е намерила не знам...

# 93
Микииииии, ти, лисичке такава 😂 Връщах се да чета темите назад, за да намеря къде го бях сложила. Ето го пак, щом ти се иска толкова 😂😂
Скрит текст:

Алекс аз мислех който познае да черпи 🤔🤔🤔 (Дано сте вие с  Бро 😂😂)

Марги Моля? Тамън пишех благодатя, за дето ми пазиш гърба, а какво се оказа... 😂 За наказание - днес ще гледаш серията с едното око 😂 А ако има гол Серкан - стискаш очи!!!!

Значии ето така реагирах на снимката Joy

Спомних си , че съм я виждала, но не помнех от кой , извинявам ти се , явно скатавката е била Марги Joy тя пък без бой си призна Joy

Днес сигурно няма да имаме превод на 20еп., защото гледам че се бавят с преводите и на другите сериали , обикновено пускат превод на Рамо и на др.ден е нашия , засега няма нищо. Когато го пуснат тогава, нека да сме търпеливи. Heart

# 94
  • Кърджали
От продуцентите в Туитър.
"Не мисли. Чувствай. Знам че и ти чувстваш това, което усещам аз"
Дали ще го чуем довечера от устата на Серкан?
#hisset (чувствай) също става за хаштаг.

# 95
Поредната красота сътворена от феновете❤

# 96
Обичам физиономиите на Керем Grinning
От 19еп "защото ако Еда бъде с друг.. олмаз" Joy

# 97
https://ok.ru/video/1727371217465

Момичета, има ли някоя от вас която може да ми прати линк към превода на 8ма серия?
Нали зарибих приятелката ми, а казва че не може да намери 8ма серия? И аз ще я потърся сега, ама...
Едит... Май намерих. Какво е търсила тя, та не е намерила не знам...

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:15 от mi_si

# 98
Циркове?

Все едно някой се целува там, но или въображението ми си играе шегички, или наистина някой се целува там 😂

Мики струва ми се, че е време за следобедната закуска, заради това поиска пак шоколад.

Аз от два часа рефрешвам разни страници, тук наглеждам, чак се чудя довечера да не гледам серията. Давам им време до 17ч и ако не се появи - започвам да пия от мъка 😂

Алекс прати й този линк, там са всички до 19та преведени.
Скрит текст:

# 99
  • Пришълец
Налбантова, не можеш ме изплаши с такова наказание, сама да си избера друго. Аз наглеждам само вас тук по време на епизода. Затова вместо да се отправям към ъгъла за разнообразие да взема да чета като обърна телефона наобратно  или с едното око затворено Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

Бърборанка много хубаво се е изказала по-назад за любовта и неписаните ѝ правила Heart Eyes Тя не се подчинява на логиката и е онази невидима, движеща сила в света, която ни подтиква да извадим на показ най-доброто от себе си.

Красотата... твърде относително понятие е, представите ни за нея се различават, а с времето подлежат на изменения.Stuck Out Tongue Winking Eye В зависимост от човека. Срещаш някого, може да не е точно твой тип, но имаш достатъчно пресечни точки с него, че да ти е приятно когато е наоколо, да търсиш възможност за все повече прекарано време заедно. Зараждат се чувства и въобще не се и замисляш, че въпросния не отговаря на досегашните ти критерии относно външния вид. Та, макар и да си падаме по конкретни физически характеристики те не са от съществено значение когато става дума за сериозни отношения, ако е за задоволяване на конкретни нужди тогава вероятно външния вид е основното и най-важно...

# 100
https://youtu.be/TC0lndWezq8

Благодаря за тази уютност, Галка! Прекрасна къщичка! Всички момичета пък я правят топла, весела и светла!
Гледах сега този откъс и не, не приемам друг пръстен - това си е Пръстена от Серкан за Еда... Хубави моменти на всички ви до довечера! Flowers Cherry Blossom

# 101
Ха, и моето въображение вижда целувка... Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
Жената е с тъмна дълга коса 100% е Еда. Ама е много лошо качество снимката, дано има целувка наистина. Нямам търпение за 22 епизод, ама първо да видим 21 еп.
Не е руса, нито е червенокоса. HugHeart
Дано да е истина.
Циркове?

Все едно някой се целува там, но или въображението ми си играе шегички, или наистина някой се целува там

# 102
  • Кърджали
Половин час се взирах да видя какво виждате. То и аз виждам целувка..

# 103
Добър вечер, мили момичета,
Galka, много благодаря за новата тема. Шапката й е просто разкошна. ❤🌹

Ели мама, Katia_I, Tonnybs, Бърборанке, Ninika, благодаря много ❤🌺.
Обичам да споделям с всички вас и се радвам, че пак очаквам епизода утре с нетърпение. И фраговете, и озета и ребусът са многообещаващи.
Първо и аз да си изкажа мнението за Серенай. Не ми е любимка, особено след тази история с Джем Й., но според мен имаха някои общи интереси и пресечни точки с Керем като музиката и т.н. Аз много харесвам тази песен на Серенай от мюзикъла Алиса:

Еmilia.nikolova88, и аз гледам Моята лява страна, честно казано само заради Джансел Ерчел. Много ме изненада този cliffhanger в края на снощния епизод...
Бърборанке, селфито на Ханде и Керем е най-харесваното селфи на турска двойка в Инстаграм (на екран или в реала). Керем и Ханде станат ли двойка (или потвърдят слуховете) ще бъдат абсолютна сензация...

Пускам епизод две от моите анализи, размисли и страсти:
Серкан, лидерът
Днес някои случки на работа ме наведоха на мисълта, че Серкан е естествен лидер и в Аrt Life и в семейството си. Но той не е бил роден такъв. Историята с брат му ми напомня за а heir and а spare, кралската традиция, че за да се наследи титлата и продължи родословието трябват наследник и резерва. Наследникът на семейство Болат е бил брат му Алп (предполагам, че това е дори съкращение от Алптекин). Алп е бил наследникът, избраният, той е трябвал да оглави холдинга, той е бил гордостта на семейството както Серкан сам каза. Серкан се е родил като резерва, но след смъртта на брат си върху него се стоварват всички очаквания. Той сам веднъж упрекна Алптекин, че никога не е имал право да греши. А в последният епизод ясно видяхме, че той е бил лидерът и главата на семейството, защото Алптекин никога не е бил вкъщи и не е бил до Айдан, когато се развива фобията й.
Серкан е мозъкът и движещата сила и в Art Life. Лейля каза на Еда във втори епизод, че и Енгин и Пъръл са партньори, но става така както реши Серкан. Защото той е артистът, лидерът, той е човекът с визия, визионерът и не на последно място Серкан е стратегът. Нито Енгин, нито Пъръл имат стратегическото мислене на Серкан (както постави капан на Каан с търга, пресконференцията на Ефе и т.н). Серкан лансира идеята да разширят бизнеса си и предлагат дизайн и аксесоари - дизайнът на полюлеите беше негов. Серкан е този, които чертае бъдещето на фирмата, как тя да се развива и разширява, за да запази лидерската си позиция. Той е островът на самообладанието, защото  Енгин е много често в режим кризис вар какво правим, а пък Пъръл и тя се паникьосва от нищото... Видяхме какво стана, когато Серкан реши да прекара един следобед с Еда в мола и как всички бяха изпаднали в паника и в офиса беше настанал хаос...
И като истински лидер, Серкан се грижи и за екипа си и за неговото благополучие: праща Лейля при най-добрите лекари за операция, плаща образованието на сестра й, признава качествата на екипа и прави всичко възможно хората му да дават най-доброто от себе си и т.н. Много ми хареса моментът, когато накара Ефе да се извини също на екипа, защото Ефе очерни не само Серкан, но и тях. Защото всеки техен проект е колективно усилие, защото Серкан поставя екипа на първо място, той е капитанът на отбора, но без отбор, няма капитан...
Много бих искала да видя Серкан и Еда като равнопоставени партньори в Art Life. Те са като dream team и в работата: архитектът и ландшафтният архитект. Серкан с няколко движения на молива създава съвършени сгради, Еда с няколко щриха преобразява природата и ражда красота.
Лека нощ и вече е събота. 🍾🥂🎉
Пазете се ❤!

Heart Heart
Друон, мога да те чета до началото на серията! Великолепно!

# 104
  • Пришълец
Зрителна измама е сякаш, но пък и други са на мнение, че е целувка

Общи условия

Активация на акаунт