Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 381
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Влязохме в тренда на Италия и Бразилия Simple Smile

# 122
  • Пришълец

Налбантова, изпреварила си ме с шоколада Stuck Out Tongue Winking Eye
Даа, за линка ставаше въпрос, лудетинО. Благодаря, ще ми е от полза. Допреди да попадна в темата доста трудно си намирах следващите епизоди, в Ок.ру и досега не ги откривам накуп...

# 123
  • Кърджали

Керем не вярва, че тя е пуснала лайф. "Наистина ли си пуснала", " Да, всички да слушат концерта ти"
Почват съвсем да приличат един на друг, по принцип Керем е този с изненадващите лайфове, а сега  и той не очаква..

# 124
И Испания е наша Simple Smile

Перчемът, май малко е скъсен или на мен така ми се струва?

Желая ви приятно гледане и целувка в края на епизода Heart Eyes

# 125
  • София
Приятно гледане, момичета! Кой където намери място, в основния салон или на балкона, важното е да сме на линия точно в 19.00 или 20.00 часа! Да си пожелаем един невероятно красив, романтичен и интригуващ епизод!

И едно голямо и искрено благодаря предварително за нашите невероятни момичета Алекс и Али, които са винаги с нас и ни правят много щастливи!

P.S. Странно, започнаха директно със сцената от офиса на Серкан! На мен много ми се искаше да видя отново онзи Серкан, който най-накрая намери себе си и каза това, което години наред е тормозило душата му както на Селин, така и на баща си!

# 126
  • Плевен / София
Готови ли сте....

Линкове за гледане....
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://canlitv.com/fox-tv
 https://www.ecanlitvizle.live/foxtv-hd-canli-izle-3/

# 127
# 128
Турция и Аржентина също са наши Simple Smile Франция се опитва да влезе в тренда.
Преди малко разбрах, че ако имаме 15- 20-минутни рекламни паузи през епизода, означава рейтинг в АВС - около и над 5. Ако са над 25 мин. - 6+

# 129
Влязохме в тренда на Италия и Бразилия Simple Smile

Винаги си ми харесват белите дънки,панталони,клинове и имам страшно много в гардероба ми,защото и на мен както и на Ханде ни ходят ......Страхотни снимки...

# 130
  • Кърджали
Аз имам чувството, че рекламите им са по час... Simple Smile
Ще си  направя играта да ги засега при следващата рекламна пауза..Но май са им около 15 минути

# 131
  • Плевен / София
Нека има на повече места....за тези, които ще се включат по късно....

# 132
Карантинираното още е в "играта" Sunglasses

# 133
  • София
Тогава ми е много странно защо спря да промотира сериала. Единствено си ришерва сторита, в които е тагната от другите. Но не споделя нищо за сериала. Дори в момента си е споделила стори за другия й сериал, а за нашия - нищичко. 🤷🏼♀
Карантинираното още е в "играта" Sunglasses

# 134
mi_si точно гледах това клипче и ми направи впечатление как Биге придърпва ръцете на.. Ферит. Не му знам истинското име. В първия момент реших, че го прави, за да скрие нещо, но няма какво - той няма пръстени, огледах Еда и тя нямаше. Ама странно движение. А между тях е Джерен 🤔 Ръцете му не пречеха за на Ханде сторито..

А Джерен как си е полегнала на рамото му 🤩

Общи условия

Активация на акаунт