Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 885
  • 745
  •   1
Отговори
# 495

🤘🏼🤘🏼🤘🏼🔥

# 496
  • Кърджали
Айдан търси порвод да ги събира на едно място. Но по възможност да няма дразнители. тя в първия момент помисли че фотографа е уреден от Сейфи и му напарви забележка що е избрал такъв хубав фотограф.
Серкан не знаеше къде е ресторанта. Като видя, че е на 25тия етаж, той пръв даде назаден, не искаше да я притиска да се качват. Не беше игра от негова страна, не искаше да събужда страха и. по принцип е казвал че иска да и помогне да преодолее тази фобия, но в този момент не беше сигурен дали Еда ще му чак такова доверие. Затова предложи да си тръгнат.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 17:18 от Aлекcандрa

# 497
Във връзка с фотографа Camera - защо трябваше да разказват всичко пред него и да се карат пред него. Cold Sweat
Идеята каква беше? Еда да е лице на кампанията, да снимат един неин ден?...
А то какво се оказа - изкараха си кирливите ризи - годежът не бил годеж, Серкан не бил открит с нея, Еда го чакала с часове в ресторанта - малко кофти за пред хората - кофти за репутацията на Серкан. Imp
Особено сега след като излезе новината, че са се разделили и са развалили годежа. Worried
Този фотограф дали ще мълчи - вярно е само фотограф , ама ако не е само фотограф, ако е и журналист - все пак задаваше им и въпроси - какво ли ще напише - каква ли статия ще излезе за тях? Scream Статия заглавие: " Историята на един фалшив годеж"

# 498
  • Кърджали
кукличке, че те двамата събрани на едно място, кога са действали разумно.
Фифи същото каза - снимки правят, гости има, не им пука, ще си се карат..
Всички в стаята се почувстваха наудобно от случилото се, фотографа се опита да ги спре... Но те вече бяха почнали...А почнат ли, нямат спиране
Сега правя субтитри на тази сцена. След малко ще ви я покажа

# 499
  • Монтана

Нося ви огромна доза любов.
Не успях да се справя с програмите за субтитри, затова е в Вбокс. Май тези, които са в чужбина не могат да го гледат, но не помня кой живееше извън България. Може да ми пише, имам нещо предвид, ама не съм сигурна дали ще се получи. Затова засега пускам само това...
Приятно гледане.... Дозата любов е огромна
Дано се е получило достатъчно добре-

И още как се е получило! Алекс, благодаря, за всичко благодаря!

# 500

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 17:56 от sani1212

# 501
  • Кърджали

Друга хубава сцена....

# 502
  • Плевен / София
благодаря ❤ голям прогрес за Серкан да каже " не мисли,  а чувствай".
Разбирам го, че използва " работния" момент със снимките, за да си поговори с Еда за тях двамата...Удавник за сламка се хваща нали?

# 503
Честит Никулден, момичета! Animal Fish Animal Dolphin Anchor Благодарности за преводите Heart

За епизода - нацелиха ваксата! Излишно е да казвам, че ми хареса много. Даже късичък ми се видя. Повечето от темите вече са обстойно разискани в предходните мнения, но и аз да се изкажа, че сърце юнашко не трае Sunglasses

По едно време се уплаших, че по начина, по който Айшето изгради образите на Еда и Серкан, станаха доста предвидими и с риск някой да ми се обиди, беше логичен спадът в рейтинга. Общо взето след признанието на Алптекин, нещо тръгна надолу. Като знаеш, че главните герои се обичат и ще се съберат, каквото и да става, много-много не ти се гледат, докато са разделени и основните проблеми не се решават по никакъв начин, а си цъкат като бомба със закъснител. Имаше симпатични сцени и в предишните епизоди, но ми липсваше чувството за цялост. Все едно в една шапка са сложили лисчета с популярни случки, характерни за сериалите и са си казали – дайте да бръкнем и да видим тази седмица какво да включим в снимките. Също така фраговете разкриваха прекалено много от предстоящите епизоди, което с оглед на конкуренцията, можеби беше оправдано, но ето, че вече трета седмица сме в събота и се видя, че е много по-добре да си на трето място с реална перспектива да заемеш второ, че защо не и първо място, отколкото в сряда да водиш люта битка за максимум трето място, без никакъв шанс за нещо повече Hands V

Ефе, подобно на Каан никак няма да ми липсва. Да видим Балджа какво ще донесе на сериала. Изглежда ми, че се е залепила за Еда и Серкан доста целенасочено. За мен или е изпратена като очи и уши на бабата, или ще е дистанционното на Селин, която не е ясно какви ги натвори с писмото.

(Между другото, вчера една приятелка ме пита дали в някоя от по-първите серии Еда не беше споделила с една от грациите, че Селин е прикрила случая с излизането на договора за годежа в пресата и май точно на Джерен беше казала, че е обещала на Ферит да не я издава... ако е така, явно сценаристите са забравили какво са писали, което си е съществена грешка, особено ако следващата драма се развива около този въпрос... както и да е, де. Аз лично не помня в такива детайли).

Важното е, че Айдан е твърдо решена да събира нашите и ще продължава с оригиналните си решения и в следващия епизод Wink 

# 504
Цитат
Няколко пъти вече забелязвам, че Еда действа първосигнално. Серкан много умело я кара да направи нещо, като й казва, че не може или я пита дали ще се откаже..... Еда не търпи провокации, тя иска веднага да докаже че го може и ще го направи.... Така е и в работата и в личните взаимоотношения.

И на мен ми е направило това впечатление, и ако не я обичаше толкова много, бих казала, че я манипулира. Но той не го прави за да задоволи собственото си Его, а за да й помогне да преодолее страховете си. Серкан се променя, но променя и Еда, и го прави тактично, с много любов. Не съм сигурна, дали знаеше къде е ресторанта, но на него не му е и необходимо да знае, че ресторантът е на 25-ия етаж. Той е свикнал да се справя в неочаквани ситуации и да извлича максимума от тях. Факт е, че знаеше за онзи шкаф и фобиите й и още когато разбра, й каза, че би му се искало да й помогне. А шокът от загубата на родителите й може да се изтласка от по-силно и всеобхватно чувство. Тя и затова тази целувка е уникална - Еда вече няма да свързва затвореното пространство със смърт, а с обгърналия я с любов и живот Серкан. Много находчиво сценарно решение, никакво клише, особено с това отваряне и затваряне вратите на асансьора. И изпълнението - перфектно. И от двамата.  Blush

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 18:34 от Katya_I

# 505
  • Плевен / София
Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случват на тези, които не се отказват.
Така, че вярвам Серкан да успее да накара Еда отново да повярва в тях двамата и в любовта им.

# 506
Фрагът на 22 еп. с бг. суб Simple Smile
https://ok.ru/video/2209575537271

# 507
Изтекоха ми очите ,момичетаааа ! Два дни не мога да ви изчета и да наваксам с темите и сериала ! Смях се със сълзи ,със глас ,засядаха ми буци в гърлото ,сърцебиене получих .Имахме и чувствена ,страстна и уауу целувка в близък кадър . Как им се откъсна от сърцето на сценаристите !Сигурни сме ,че Керем и Ханде отдавна са навити. Grinning Толкова емоции и само за два дни и изводът е много ми липсвахте и вие и ЕдСер ! Hug Диагнозата е ясна Joy
   Доста сте нападали сърничката . Joy И тя доста преживя и пострада ,но или не може да предава емоциите си като Керем или сценаристите не ги разгъват достатъчно в сюжета .
     Виждам идеи за филм Joy Подписахте ли вече договорите ? Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм далеч от изкуство и маркетинг, мога да се предложа в мединското осигуряване на екипа Blush Ханде има опит като дъщеря на мафиот в "Халка " и ми хареса тогава .Ще се справи и като съпруга ,а Керем изобщо не го подлагам на съмнение .
     В Турция всички сериали се приключват спрямо рейтинг. Ако държи приемлив рейтинг се разстягат локуми ,ако е с нисък рейтинг го спират незавършен. Адски глупово!
    Искам още много да споделя ,ама вече забравих всичко, което ми се въртеше в главата ,докато ви четях.
    И за да завърша позитивно ... много мило ми става ,когато Серкан казва на Еда "Гел " и леко я придърпва към себе си и се получава една емоционална прегръдка като в асансьора и като на терасата в къщата на доктора .

# 508
  • Кърджали
ПФу, махнали са клиповете....
Добре де, седят целите серии от първите насам...
Нямад астане така, явно ще трябва да разучавам програма... Яд ме хвана така...

# 509
Алекс моето клипче в библиотеката още стои , сега проверих. Заради авторски права ги трият , но как ги засичат не знам. Не се мъчи повече.
Аз нямам свестен компютър, иначе досега да съм изтеглила програма. Мисля , че се правят най-лесно с две програми. Първо теглиш програма за извличане на субтитри , теглиш серията с някакви готови субтитри, програмата ги извлича на текстов файл и ти само пишеш , заместваш по чуждите субтитри, таймингът ти е настроен . След това с друга програма сливаш текстовия файл с бг суб с оригиналната картина.

Общи условия

Активация на акаунт