Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • София
Големи са сладури. Определено Керем стои много по-добре до Ханде от предишното и гадже Мурат.  По-хубав е, по-млад е и ръстово си подхождат. Мурат е по-нисък. Пък и разведен...

Еййй как не се спряха значи при наличие на оригиналите за какво го правят това???

На мен СерКер ми е болна тема като човек който им проследи връзката ОТ - ДО

А Мурат ми е....без коментар!
Тази снимка фотомонтаж ли е? Въобще не съм забелязала.
Хайде тогава слагам истинска тяхна снимка...

# 737
Големи са сладури. Определено Керем стои много по-добре до Ханде от предишното и гадже Мурат.  По-хубав е, по-млад е и ръстово си подхождат. Мурат е по-нисък. Пък и разведен...

Еййй как не се спряха значи при наличие на оригиналите за какво го правят това???

На мен СерКер ми е болна тема като човек който им проследи връзката ОТ - ДО

А Мурат ми е....без коментар!
Тази снимка фотомонтаж ли е? Въобще не съм забелязала.
Хайде тогава слагам истинска тяхна снимка...

Да оригиналните снимки Серенай е до него това е видео даже от галата на Келебеклер филма който Брейв Борн - Фирмата на Керем беше спонсор до Ханде предполагам,че е Мурат

# 738
  • Кърджали
Алекс аз за Йиидо предупредих гледащите....или обичаш и ревеш или мразиш до дупка и пак обичаш
Нямам друго обяснение.За Кюбрета повече го разбрах,но поведението му спрямо Сибел не мога да го простя!

За отношението му към Сибел нямам логично обяснение. Ни гордост, ни инат го оправдават.
Явно както пише в писмото си към Елиф - в неговото сърце има някаква повреда.

# 739
  • Пришълец

Освен вече да се изнасяме оттук tiptoe

# 740
Алекс аз за Йиидо предупредих гледащите....или обичаш и ревеш или мразиш до дупка и пак обичаш
Нямам друго обяснение.За Кюбрета повече го разбрах,но поведението му спрямо Сибел не мога да го простя!

За отношението му към Сибел нямам логично обяснение. Ни гордост, ни инат го оправдават.
Явно както пише в писмото си към Елиф - в неговото сърце има някаква повреда.
И понеже беше вятър и повя и замина докато не умря не свали халката с нея си умря на пръста и понеже беше вятър само когато Сейхан спомена името Сибел изпразни пистолета в нея...

Повредата беше определено в него голяма...Едно мое видео за ЙиБел

# 741
# 742
  • Варна
Най-накрая и аз изгледах 19 и 20 серия. На моменти забравям, че това е филм. Така съм се вживяла в сериала, че чак се плаша като свърши какво ще правя.А и във вашата компания ми е много приятно. От една страна Еда е права, от дрга вече ми дожаля за Серкан.
За фрага от 22 серия си мисля, че Селин ще натопи Еда. И желанията които трябва да изпълнява Еда са за това, че не му е казала за договора.

# 743
Във фрага ми се вижда един объркан, разтревожен, дори тъжен на моменти...

# 744
https://youtu.be/HVLvuSIn3nM
Тази, новата, ако ни мъти водата съм приготвила едно спрейче!

# 745
В нова тема сме 😊

Общи условия

Активация на акаунт