Хемороиди/Ранички на ануса

• 1 145
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Историята е следната в неделя имах диария и в понеделник усетих дискомфорт, но и преди ми се е случвало и помислих, че всичко ще отшуми в рамките на 1-2 дена. Но уви в сряда се събудих с дискомфорт отново, болеше ме при ходене до тоалетна и реших да погледна какво се случва, видимо нямаше нищо, но на допир имаше малко топче меко и болезнено. Предположих, че е хемороид и започнах да се мажа с прокто-гливенол, в четвъртък  тринта имах доста силна болка, но се изкъпах, намазах се и нещата се по оправих през деня не усещах нищо, и вечерта като се изкъпах реших отново да видя какво става, този път останах изненадана. Имаше кръгли малки ранички(като спукани, с дупчица в средата), в петък ходенето до тоалетна по голяма нужда е изключително болезнено и неуспешно заради болката. Взех още една паста (doxiproct), ям невен също,правя си студени, топли душове. Никога не съм имала до сега подобно нещо. Искам да отбележа, че не съм имала никаква температура, болки, отпадналост (защото се оплаших, че може да е херпес), не мога в момента дори на лекар да отида защото съм в цикъл. Някой би ли споделил мнението и сблъксвал ли се е с такова нещо.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:27 от Анонимен

# 1
Сложете си тампон и отидете на лекар. Не е редно да има ранички по ануса.

Бих спряла мазилата и душовете. Бих се мила със смрадлика /без силни отвари/ и бих се мазала с витасин. Но е важно скоро да ви види лекар.

Общи условия

Активация на акаунт