Хемороиди

• 130
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Няколко пъти съм се допитвала тук, до вас, и реших и този път да го направя, тъй като темата е доста деликатна за мен и не съм споделяла с никого.
От няколко години имам хемороиди, както вътрешни, така и един външен, който не се прибира. Като цяло рядко ми правят проблеми и къде от срам, къде от страх не се решавах да отида на лекар. Но сега реших, че вече е време да предприема мерки и имам няколко въпроса към вас:
1. Бихте ли ми препоръчали добър проктолог (мисля, че така се нарича) в София, по възможност да е жена?
2. Тъй като от това, което изчетох в интернет, съм на почти 100% че ще трябва и операция, ако има някой преминал през това може ли да сподели дали операцията е много болезнена, възстановителния период също? Прагът ми на търпимост на болка е много нисък, даже бих казала че нямам такъв и затова толкова се притеснявам.
Благодаря!

# 1
То ако ти е нисък прага на болка, не те знам как си издържала толкова време без да ги лекуваш.

# 2
То ако ти е нисък прага на болка, не те знам как си издържала толкова време без да ги лекуваш.
Здравейте. Ами никога не съм имала някаква адска болка, само понякога дискомфорт (така бих го определила) при изхождане и ако продължително време седя без да ставам.

# 3
Пробвала ли си някакви мазила, операцията ми се струва крайна мярка. Фитороид на Абока е едно от добрите мазила..
Иначе хвалят Матев от проктолозите. Аз също ходих при него, може би наистина си разбира от работата, но бързо изпраща пациентите и не обяснява много-много. В Стара Загора е клиниката му.

Общи условия

Активация на акаунт