Джан Яман, Йозге Гюрел и"Doğduğun Ev Kaderindir" с Демет Йоздемир Тема № 55

• 82 311
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Снимка с Огузхан Коч,  публикувана от Демет.

На 7-ми януари Ранобудна птичка  /от 21.20 часа/ е гледана от 2.365 млн.италианки, 11% - втора по дял.

# 121
Добро утро! Hug

Флорале

Италианските медии съобщават, че рекламата с #GianYaman е заснета на Яникуле (хълм в Рим на западния бряг на Тибър) ... красив хълм в Рим, който винаги е бил мястото за заснемане на филми и мечтани снимки с изглед към столицата. Въпреки че не е част от известните седем хълма на Рим, въпреки това е един от най-посещаваните наблюдателни площадки в столицата, висок 88 метра .... беше отбелязано също, че днес в Рим е било 9 градуса по Целзий, а актьорът е тичал с една черна тениска.

ДЕК
Снощи пуснаха очаквания 1-ви фрагман за 27 еп.!Драмата продължава!

https://youtu.be/jax1gy9yrnk

и с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456247564%2F3c78cb134 … l_wall_-132999259

Скрит текст:
Нух - Мехди сейчас с разными типами людей. И предатели и убийцы. Ты сделай добро, прошу тебя. Возьми обратно жалобу.

Зейнеп - Вы в курсе того , что просите? Мехди вернётся к нормальной жизни, а Зейнеп будет заключена в страхе! Только потому что вы волнуетесь, я не могу превратить свою жизнь в ад. Мехди будет сидеть.

Джемиле - Ты вовсе не боишься? Ты вовсе не переживаешь за Мехди?

Зейнеп - Я уже давно забросила переживать за Мехди. Теперь я боюсь лишь за себя.

Желая ви хубава почивка,въпреки лошото време! Nature Sweat DropsNature SnowflakeTwo Hearts

# 122
Аслъ Гюдер за Демет Йоздемир 2021:
Невероятно красива година за Демет Йоздемир.
Тя ще се отвори като матрьошка и ще открие способностите си.
Тя ще участва във филмов проект, който ще вдигне много шум и ще може да замине в чужбина.
Ще се говори много за домашни инвестиции. Нека Аллах да ви пази от зли очи.
Демет Йоздемир май 2021 г. всичките ви проекти ще бъдат изпълнени.
Вие сте жена, която всеки ден свети със собствената си светлина по-силно и осветявате когото обичате и който ви обича.

Джан и  Клаудия

# 123
Добро утро!

„Хората, които докосват твоето сърце, са винаги с теб“

с Андреа Ди Карло

от Ферзан Йозпетек:
''Никой не влиза случайно в живота ви, или е изпитание или подарък ... Благодаря Джан!''

Скрит текст:

ДЕК
Демет на снимките на сериала

https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248

Зейнеп и Кибрит.... кадър от фрагмана.....

Появи се инфо от Бирсен,че актьорът Hakan Salınmış/Хакан Салънмъш се присъединява към каста.Предполагат,че може да играе бащата на Бурхан.
Тук на снимката е от ролята му в ''Рамо'',който гледам....
Скрит текст:
🆕Пополнение в сериале "Твой дом - твоя судьба"!
Хакан Салынмыш("Рамо","Дело чести","И в печали и в радости") присоединяется к касту😉

Источник: Бирсен Алтунташ

Желая ви спокойна почивка! HugNature Sweat DropsNature Snowflake

# 124
В турската преса поставят въпроса: а дали ще оживее Мехди?

Claudia Gerini е на възрастта на майката на  Джан  - 49 години. Чакаме с интерeс рекламата в края на януари.
Скрит текст:

# 125
Луда работа !
Не мога да намеря тема за Пълнолуние !
Реших да видя какъв е този сериал и да му дам шанс, стигнах до 19 турски епизод.
От самото начало смятам,че Назлъ и Дениз много си подхождат и щяха да са чудесна двойка, но сега виждам или поне ми се струва , че Дениз ще се превърне в лош персонаж,  тъй като несподелената любов е нещо много лошо.
Асуман , така и няма да се оправи и да стане добра , няма да я бъде за мен  .
Тарък и Фатош много си подхождат,  само да видим кога ще си признаят любовта .
Много ми е интересно какво ще стане с Демет и как ще се спаси от Хакан,  след като разбра истината , че той е убиеца на брат й.

# 126
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понеже сериалът отдавна е дъвкан и предъвкван, затова при сегашното му ен-то излъчване вече няма какво да му коментираме. Но е чудесен сериал.
Впрочем Дениз хич не ми се връзва с Назлъ.
За да ти е интересно поне аз няма да разкривам какво ще се случва.

# 127
Луда работа !
Не мога да намеря тема за Пълнолуние !
Реших да видя какъв е този сериал и да му дам шанс, стигнах до 19 турски епизод.
От самото начало смятам,че Назлъ и Дениз много си подхождат и щяха да са чудесна двойка, но сега виждам или поне ми се струва , че Дениз ще се превърне в лош персонаж,  тъй като несподелената любов е нещо много лошо.
Асуман , така и няма да се оправи и да стане добра , няма да я бъде за мен  .
Тарък и Фатош много си подхождат,  само да видим кога ще си признаят любовта .
Много ми е интересно какво ще стане с Демет и как ще се спаси от Хакан,  след като разбра истината , че той е убиеца на брат й.
Бътърфлай, сериалът е чудесен.. Дениз е много смесен персонаж, но не бих го нарекла лош. По-скоро е объркан много.

# 128
Случайна ли е снимката на Cristiano De Masi /мениджър на International Talent, PR/ пред Lux Vide di Roma?

Скрит текст:

"Елегантността не означава да бъдеш забелязан, а да бъдеш запомнен /Моята любима дива/"
В сторито си е качил клипчета как най-добрия майстор на пици в света Luciano Carciotto  прави пица Demet.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 15:50 от Florale

# 129
Да се чуди човек защо гледам пълнолуние. !
Кръвното ми се вдигна заради тоз Хакан  ********** да натопи жена си,  да убие Тахир .
Моля Ви кажете какво ще стане , няма ли да разкрият нещастника ... сега и Демет ли ще страда барабар с него.....

# 130
Да се чуди човек защо гледам пълнолуние. !
Кръвното ми се вдигна заради тоз Хакан  ********** да натопи жена си,  да убие Тахир .
Моля Ви кажете какво ще стане , няма ли да разкрият нещастника ... сега и Демет ли ще страда барабар с него.....
Нито един от "лошите герои" не остава еднозначен след финала. Има си интересни дилеми. Доста съдържателен е, въпреки че не е някакъв велик хит. Не мисля, че някой от нас тук ще ти даде спойлер. Лесно е направо да изгледащ последната серия Simple Smile. Но повярвай ми - пътуването с Пълнолуние си заслужава повече, отколкото пристигането на последната гара.

# 131
Така е , Дари.
Да попитам все пак.
Нали 26 епизод турски е финала? Защото ако е така , то имам 6 серии до там.

За този сериал ли говорихте,  че преждевременно и изведнъж е спрян заради нисък рейтинг?

# 132
Така е , Дари.
Да попитам все пак.
Нали 26 епизод турски е финала? Защото ако е така , то имам 6 серии до там.

За този сериал ли говорихте,  че преждевременно и изведнъж е спрян заради нисък рейтинг?
Мисля, че не. Бързо спряха "Мистър грешен". А "Пълнолуние" си завърши доста логично, бих казала поради изчерпване на сюжетните линии. Въпреки, че биха могли да развъртят още някоя интрига. Като цяло не успяха да го разводнят. Само 26 серии е.

# 133
Пълнолуние си приключи много добре, с логичен и смислен финал. След много проблемо главните герои заживяха щастливо. Аз много харесвам сериала Пълнолуние, той ме открехна за турските сериали и за Джан Яман ❤

# 134

Нищо не можа да спре италианските фенки на Джан /тук май е като Дивит/.

Butterfly:3, без финал е Любов на инат /İnadına Aşk/, последната серия едва я изгледах, но пък Джан говори на италиански! Иначе братята Барутчу ми бяха забавни.

Общи условия

Активация на акаунт