Джан Яман, Йозге Гюрел и"Doğduğun Ev Kaderindir" с Демет Йоздемир Тема № 55

• 81 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!

повече инфо за сериала ''Сандокан'' в скрит текст,тъй като е на руски ез.,
Скрит текст:
Лука Бернабеи и Стивен Дэвис встретились 16 лет назад, когда они оба были продюсерами мини-сериала "Папа Иоанн Павел II". Их совместная работа переросла в прочную дружбу между двумя профессионалами - Бернабеи, генеральным директором Lux Vide, и Дэвисом, продюсером и бывшим директором по контенту Hasbro, - которые разделяют приверженность к качественному программированию для всей семьи. Они снова объединились, чтобы работать над проектами, в первую очередь над  "The Rising" и #Sandokan , которые подчеркивают гуманность и стремления, объединяющие зрителей из разных стран и культур.
Дэвис: Я имел честь продюсировать все, от телефильмов и сериалов до фильмов и цифрового контента. Однако больше всего я горжусь тем, что встретил Луку 16 лет назад и продюсировал с ним Папу Иоанна Павла II , который был номинирован на несколько премий Эмми!
О Сандокане.....
Бернабеи: После этого периода короновируса, когда мы были закрыты в своих домах, с семьями, нам нужно что-то, что перенесет нас в совершенно другой мир, на море, с приключенческими историями. Стивен и я думали о Сандокане, который был написан в 19 веке и был успешным сериалом в Европе в 70-х годах. Этот сериал был подготовлен RAI и продан по всей Европе. Мы хотим сделать его более современным. Марианна, женский персонаж, изначально написанный как героиня 19-го века, в нашей истории станет пиратом. Стивен познакомил нас со Скоттом Розенбаумом, сценаристом, который хорошо разбирается в пиратах. Сандокан поможет нам снова мечтать.....
Дэвис: Сандокан - наш главный мужчина- герой. В книге Марианне ни разу не была дана должная заслуга в преобразовании Сандокана. Итак, давайте перевернем историю с ног на голову. Это те самые неожиданные моменты в сериале, которые мы хотим видеть. Мы чувствовали, что это абсолютно подходящее время и место для такого сериала. Нам повезло со Скоттом Розенбаумом, он тоже любит пиратский мир. Еще до того, как он присоединился к нам, он сам довольно много писал о пиратах. Он был идеальным соавтором, чтобы рассказать эту историю....
Бернабеи: Наш целевой бюджет для каждой серии составляет около 50 миллионов евро. Я везу деньги из Европы. Стивен привозит деньги из Америки. Это важно, потому что эти деньги вы можете собрать, только если соедините эти два континента!
У нас есть традиция производить на английском языке.....Мы, объединяем наши культурные корни в Европе и Америке. Да, если у вас будет большое количество зрителей, у вас будет больше денег. Да, деньги важны, потому что они нужны нам для производства нашей продукции. Но также важно уважать людей. Мы должны вернуться к этому чувству уважения к публике.....Теперь у нас есть совместное предприятие, хоть и Стивен из Америки, а я из Европы, но мы верим в аналогичные ценности. Телевидение, особенно после сложной мировой ситуации, в которой мы живем, может объединять людей через общие ценности. Если вы спасете семью, вы спасете мир.
#ДжанЯман #CanYaman

....Демет....с фенове...

Демет с Оузхан и приятели в Алачатъ

Желая ви приятен ден!

# 691
Злати, ако е 50 млн.евро за серия, то това май ще е световен рекорд Simple Smile

# 692
Добро утро!

Вчера излязоха снимки от  срещата на Джан и Дилета с родителите му и др.гости...

и нови с Демет....

Демет и Берфу

Скрит текст:

нови актьори,които влизат в каста за филма...Йозгюр Озан,който е известен с ролята си на Хюсню в полицейския сериал ''Опасни улици'' и Челик Атакан...

Хубав ден ви желая!  

# 693
Посланията на родителите на Джан:
Бащата: "Истанбул стана по-красив с теб, скъпа моя"
Майката: "Дъщеря ми & Синът ми"
Снимките им са много жизнерадостни. Джан е със симпатични къдрици, а кръстът, който Дилета не сваля от врата си, е интересен.
=======================================================================================
Писмото в бутилка на Санем, намерено от Еда и Серкан в последната серия на "Почукай на вратата ми"
Аlly.yor e публикувала текста на писмото в съседната тема:
"Дълго време съм далеч от теб... Колкото и да се боря, нито успях да те забравя, нито да те оставя. Но как да изтрия такава любов? Годините ме научиха, че любовта не е като тази от приказките. Любовта боли, любовта наранява, любовта подлудява... Но се връща при теб. Ще се върнеш отново, ще опиташ пак и пак ще чакаш. Любовта не е приказка, но е надежда. Моля те, не ме забравяй. Ако е грешка, нека грешим заедно. Ако е огън, нека горим заедно... Моля те не ме оставяй. Бъди с мен, бъди с мен...Санем"

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 18:03 от Florale

# 694
Здравейте!

Скрит текст:

... от Катания,снимани преди време...
Скрит текст:
🆕🆕🆕📸🇮🇹Новые фото Джана и Дилетты с Катании во время празднования годовщины свадьбы сестры Дилетты.
✅Фото от организатора мероприятий - @bricioledigusto.

Домашняя вечеринка в Катании для Ambra .... несколько недель назад ..

Скрит текст:

Скрит текст:
Итальянское издание "Gente"...в статье говорится о том, что отец Дилеты Леотта дал твердое согласие на союз с
#ДжанЯман #CanYaman

Скрит текст:
🆕📸📹🇮🇹Кадры из новой серии #CelebrityHunted2 с Джаном и Дилеттой.

Джан и дилетта в отеле.

Джан говорит Дилетте, что у него есть идеальный друг, а Дилетта отвечает, что у нее есть идеальный парень !

Скрит текст:

и с Демет....Heart
Рекламиране на Hepsiburada...

ИГ на Демет достигна....

новото видео достигна...
Скрит текст:
Новое танцевальное видео артистки в IGReels, записанное при участии Онура Санджактара достигло отметки 7.2 млн просмотров🥂

видеото от преди дни...
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video323016835_4562 … l_wall_-116464248

реж. на филма е в Кападокия...

Спокоен горещ ден!

# 695
Любовни тактики

# 696
Предиобеден привет!

Демет с  Пелин Карамехметоглу - СЦ на филма

от инстасторито на Руткай

и друг колаж с актьорите от филма...

Хубава събота!

# 697
В Италия спират Мистър Грешен следобед, от 5-ти юли ще е в интервала 21:30 - 24 часа. Коментарите за тази смяна обаче са странни.
Скрит текст:
Големи новини, идващи в графиците на Mediaset. Джан Яман, който през последните седмици е запазил достъп до ранния следобед на водещата мрежа ще бъде спрян през  деня на Canale 5. Зрителите, след като са се запалили по събитията на DayDreamer - Крилата на мечтата, са имали възможността да оценят турския актьор в нов телевизионен сериал, озаглавен „Мистър Грешен - уроци на любовта“, който не повтори големия успех на предишния сериал.
Mediaset реши да се съсредоточи върху вечерните програми за тази поредица с Can Yaman, която не постига същите рейтинги като DayDreamer.
Canale 5 ще пусне нов турски сериал, предназначен да заема времевия интервал 14:45 до 15:30. Новият сериал се казва Смел и красив и идва от Турция, която през последните години произведе няколко хита за лятното програмиране на Canale 5.

# 698
Кое им е странното на коментарите? Че "Мистър Грешен" не постига зрителския интерес на Птичката ли?

# 699
Излъчването вечер не е ли по-престижно от следобедното?

# 700
Излъчването вечер не е ли по-престижно от следобедното?
И аз мисля, че е така. Но може да има различия заради сезона. Лятото живота започва да кипи след мръканало. Докато следобедните часове с техните жеги са за сиеста, климатик и сериали.

# 701
Здравейте!

Приятен ден и лека седмица!

# 702
Дилета усилено рекламира Турция, наводнила е нета. Гледам и чай пие, долма яде, думи учи...Изненада ме тази жена.   Smile
Скрит текст:

# 703
Здравейте!

Вчера излезе новата реклама на De Cecco с Джан...Blue Heart

https://youtu.be/YviXIibdBc8

Джан и Дилета на яхтата...

видеото...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456242095%2Fe2377 … l_wall_-173526015
или от ТТ-https://twitter.com/CanKalpli/status/1409863336133644296

и с Демет...Heart

Днес започват снимките на филма !Успех!

Желая ви щастлива сряда!

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 10:49 от Zlatina3

# 704

Чакаме поне една обща снимка на Демет и Шукрю.

Общи условия

Активация на акаунт