Абонаментен план към предплатена услуга а1

• 1 356
  • 6
  •   1
Отговори
Мога ли да премина от абонаментен план към предплатен към А1 и да си запазя номера?

# 1
# 2
Можете да прехвърлите номера в друг оператор, ако е в последните 30 дни от договора или е изтекъл. В другия оператор може да сте на предплатена услуга. За момента това само е вариант за запазване на номер, ако човек не иска да е на абонамент вече. Отивате в другия оператор и те ви пускат заявление за пренос към предплатена услуга.

# 3
  • столицата
Това звучи добре. Дали още действа това решение?

# 4
Това е вечно активна опция от години. Не се предлага активно в операторите, защото имат таргет само за договори. Може да кажете в офиса, че сте питали на оператор и от там знаете, че може да се пренесе номер към предплатена услуга. Нямат право да откажат.

# 5
  • столицата
Ха-ха. Днес вече ми отказаха в А1 и Йетел.
 А и ми е супер неясна логиката защо същият оператор не ме прехвърля към собствени предплатени карти и така запази като клиент, който в един момент пак ще мине на абонаментен план, а ме препраща при конкуренцията.

# 6
Отидете пак и кажете, че сте питали на оператор. Ще се мръщят, ще казват, че нямат чипове... И накрая ще ви свършат работа, когато се стигне до момента, че ще напишете жалба.

Общи условия

Активация на акаунт