Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 452
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
В издирване на боички за рисуване съм, видях че Блускай продават акрилни.
На мен хоби ми е рисуването на картини и имам големи запаси акрилна боя. Чуденката ми е дали тази за маникюр е по-различна или мога да използвам тази която имам. Вие какво мислите ?

П.С Откъде в България да поръчам красиви ваденки и аксесоари, че ми трябват много скоро.
Виж в ОЛХ , имат разнообазие Blush

# 46
Показвам със смущение моето творение. Беше много тъмно като го правих и съм мазала кожичките.. мисля че до 1 седмица ще го сменя. Червеното е на Claresa 416, много красив и покривен, черното е пак Claresa.
Скрит текст:

И аз снощи си правих маникюр с червено на Claresa 419 +брокат 450 +нюд 102.
От цветовете и аз съм много доволна, но за перви път пробвах топа на тази марка. Е..... отврат! Става на дупки, още днес е надран, изобщо не съм доволна Rage. Ще отиде в кофата.

# 47
И моят топ no wipe на Клареса ставаше на дупки още при самото нанасяне и полимеризация. Аз моя го ползвам за мостри. Давани са пари, не върви да отива в кофата.

Между другото, писах на маникюр зоун за проблема с топа и ми го смениха, бяха много отзивчиви.

# 48
Някой ползвал ли е праймър на nailfun?

# 49
Нежен маникюр върху ноктите на приятелка- отново розовото на Росалинд и термо на GDCoco

Скрит текст:

# 50
И моят топ no wipe на Клареса ставаше на дупки още при самото нанасяне и полимеризация. Аз моя го ползвам за мостри. Давани са пари, не върви да отива в кофата.

Между другото, писах на маникюр зоун за проблема с топа и ми го смениха, бяха много отзивчиви.
И при мен така, още с нанасянето се получава.
А като ти го смениха с новия нямаш ли проблеми? Много странно на какво може да се дължи
Rolling Eyes. Аз съм от Варна и си купувам лично продуктите им, така че не е проблем да отида на място.

# 51
  • Стара Загора
Аз използвам Diamond No wipe top на Claresa и ме съм забелязала това а дупките, нито да се драска. Имам и обикновения топ, но не съм го ползвала.

# 52
А като ти го смениха с новия нямаш ли проблеми? Много странно на какво може да се дължи
Rolling Eyes.
Смениха ми го с Diamond top no wipe. Той е ок, но пак не ми е любим топ. Вероятно кофти партида, тогава ми казаха, че и друг се оплакал. Аз в началото не забелязах, чак като бяха изпечени, та паднаедно сваляне ... Grinning

# 53
Моя е точно Diamond No wipe. Май ще ходя до магазина, щом вие нямате проблеми с него. Още повече, че го ползвам върху лак от същата марка и ме би трябвало да има несъвместимост.

# 54
Здравейте, в издирване на ел. пила съм. Мисля да я ползвам за сваляне на гел лак, няма да рискувам да оформям кутикули с нея. Тази дали ще свърши работа?

# 55
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, в издирване на ел. пила съм. Мисля да я ползвам за сваляне на гел лак, няма да рискувам да оформям кутикули с нея. Тази дали ще свърши работа?

Да, но бързо ще се скапе, защото не е мощна. Първата ми пила беше подобна. От две години имам друга,35W и 18V и 1А на изход и съм доволна макар че двете дами, които я купиха за да работят с нея вече отдавна купиха други пили, защото ръкохватката се разбрица.

# 56
  • София
Днес си поиграх, исках да пробвам някои неща, не се получи добре, но ще пробвам пак. 🙂 И си пробвах пигментите върху черна база, от Али са 12 броя, пробвах 6, хубави са.
Ще експериментирам тези дни пак, дошла е пратка от 11.11, утре ще я взема, с доста лакове на GDCoco.
Днес ми е 8 ден с лака върху новата форма (бадем) и не е мръднал. Обикновено на 8-9 ден се отлепват откъм кутикул на цяла люспа. Винаги! Подозирах, че е от формата, защото като попораснат свободният край се извиваше навътре, просто са ми такива ноктите. Сега са бетон, а доста ги тормозих тази седмица.
Скрит текст:

# 57
  • на брега на морето
Неви, Hug и на моята пила ръкохватката беше издъхнала( а пилих най-вече петите си, тук - там някоя груба кожа около ноктите). Но мм я отвори, видя, че е износено някакво лагерче, измери го, и поръча малка кесийка с 10 такива лагерчета, пак от али, много евтини. Смени го и сега е супер, каза, че май самото лагерче е било някакво евтино и кофти.
Аз иначе съм удовлетворена от пилата си, която покрива изцяло моите нужди Joy , затова не пожелах да си купя друга. А и не се знае и тя каква щеше да е.

# 58
Скрит текст:

Да, но бързо ще се скапе, защото не е мощна. Първата ми пила беше подобна. От две години имам друга,35W и 18V и 1А на изход и съм доволна макар че двете дами, които я купиха за да работят с нея вече отдавна купиха други пили, защото ръкохватката се разбрица.

Благодаря! Насочих се към друга, уж с по-голяма мощност 45W, ще я видим като пристигне.

# 59
Привет момичета, имате ли отзив на cuticle remover на snb? Заслужава ли си според вас?

Общи условия

Активация на акаунт