Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 888
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Аз си мислех, че хидратираме кожичките. Добре, че напоследък съм доста редовна.

# 541
На мен също ми прилича на мухъл. Имала е отлепване на покритието, където е навлязла влага и се е появил мухълът. Не трябва да се покрива с лак, а да се остави нокътят без покритие, ще израсте и после ще го изреже. Често се получава, когато покритието се носи доста дълго време без поддръжка.

Невена, как маслото предпазва от появата на мухъл? Освен че като цяло действа антисептично.

# 542
Юхуууууу, ето ми го първия маниюр (така де втория, първия не е за показване Laughing )
Стана доста добре, доволна съм! Благодаря адски много за съветите на Невена, Есмералда и Венислава! Flowers Rose

# 543
  • Paris, France
Невена, как маслото предпазва от появата на мухъл? Освен че като цяло действа антисептично.

По много начини, които вече сме дъвкали.

1. Съдържа съставки и масла, които трепят гъбите и бактериите.

2. Променя киселинността на нокът и кожа. По-киселите нокти и кожа не поемат много вода и по-малкото количество вода по-лесно се изпарява.

3. Мазната околна кожа е по-трудна за разраняване от сухата.

Аз си мислех, че хидратираме кожичките. Добре, че напоследък съм доста редовна.

Маслото не хидратира кожата. Хидратира я водата и кремовете с вода Маслото омазнява кожата, така че да задържа необходимото количество вода и то да не се изпарява 

А вода влиза в ноктите и без отлепване на гела. Ноктите са като гъба и попиват вода и когато са покрити с гел, защото тя влиза без проблем от задната част на свободния край и страничните гънки и кутикулите. Ако нокътя не е покрит с гел водата се изпарява отвсякъде, а когато отгоре има гел това бе се случва и докато се изпари вече сме си натопили ръцете отново във вода. Всяко миене със сапун и държане във вода или под струя вода над минута пълни ноктите с вода.

# 544
  • Бургас
Аз като правя педикюр слагам във ваничката с вода малко количество соли, които са почистващи и дезодориращи- Gehwol, намазвам стъпалото с CuticleAway и потапя във ваничката за 10 мин. После краката ми са уау, меки и нежни. Солите съм ги купувал от магазина на Стар нейлс

# 545
Много благодаря Невена! Изключително полезна и изчерпателна както винаги! Hug

# 546
Малко декорирах червеното, ще изкара до петък, нещо не ми допада матовия топ лак на gd coco, но колкото толкова!
Вашите поръчки от 11.11 пристигнаха ли,понеже моите още ги няма, а доста време мина?

Ще ме извинявате за кожичките, но от тези дезинфектанти, няма оправия Joy

# 547

Ето и от мен. Във вторник ще декорирам със спайдър и камъчета, че не ми стигна времето.

# 548
# 549
  • Пловдив
Моите от 11.11 ги няма още.

# 550
На мен от 11.11 ми пристигнаха само тези "мраморни писалки" или там както се наричат, и едни накрайници за ел. пила. Чакам още няколко неща.

# 551
И моята мраморна писалка от 11.11 пристигна, но счупена Cry
Както и един полигел с много красив розов брокат на Розалинд, който много ми харесва, но и 3 мин не му стигат, за да се полимеризира в лампата.
Пристигнаха и няколко фрези за ел. пила. Чакам търпеливо останалите поръчки.

# 552
Аз пък на моите писалки за малко да им изхвърля пълнителите в боклука. Отворих кутийките изкарах писалките не видях друго в кутийките и ги махнах. След 2 минути отварям писалките и викам а тук липсва нещо, взех кутийките скъсах ги и намерих пълнителите Grinning Grinning
 Друг  е въпроса, че тези писалки не са за човек с две леви ръце - като мен.

# 553
  • Варна
На 11.11 пуснах няколко поръчки с глупотевици и голямата от ibdgel. Дреболиите дойдоха още края на ноември,а лаковете чак на 23.12 при положение,че кацнаха в БГ на 04.12

# 554
Много хубав маникюр. Ей такова синьо искам. Би ли ми казала кой е цвета, линк? Мерси.😘

За какви писалки говорите?😏

Общи условия

Активация на акаунт