Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 884
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От 11.11 останаха още 4 само. Преди нова година точно, дойдоха 4 накуп. 😁
Скрит текст:

# 556
Тези калинки и жирафчета са много сладки, да ни ги покажеш на нокти 😀

# 557
Това са писалките

https://www.aliexpress.com/item/4000298709743.html?spm=a2g0s.904 … .0.e1e64c4dOylZHJ  BORN PRETTY 1ml/6ml Water Color Ink Nail Painting Pen Design

# 558
Много хубав маникюр. Ей такова синьо искам. Би ли ми казала кой е цвета, линк? Мерси.😘

За какви писалки говорите?😏

939 на Веналиса Flowers Hibiscus

# 559
Лакирах се като последния неандерталец послучай връщането ми на работа... (не бях слагала гел лак няколко месеца).
В тази връзка може ли с някоя по-немощна пила, напр.от лидъл да чистя само протекло по кутикула и евентуално за изпилване на топ-а? Сравнително безопасно ли е, че много ме е страх да не направя някоя рана?

# 560
Протеклото е най-добре да го чистиш, преди да си полемеризирала лака. И да го пилиш след това, ще се наруши цялостта на маникюра и ще стане грозно. За запилване на топа ще ти свърши работа и по-евтина пила, да. Не знам какви са лидълските и не мога да дам мнение.

# 561
Да, чистя преди това, ама някой път съзирам недостатъците чак когато съм приключила.

# 562
  • Paris, France
2 лидълски пили имаме, нещо ей такова са:

https://www.amazon.fr/Sanitas-Ensemble-Manucure-P%C3%A9dicure-Em … 3568806&psc=1

Не стават за чистене под кутикули. С тях може да се запили топ, но да се изпили всичко ще отнеме часове. По-добре си купи някоя немощна от али, че не са много по-скъпи. Верно заема повече място, но имаш избор какви приставки да си купиш и е идеална за маникюр и пилене на гел, освен за кутикули. Ще ти замести и уреда за педикюр, макар че ще е по-бавна.

# 563
Нямам уред за педикюр, не ми и трябва.
Мен по скоро безопасността ме вълнува, запилването на топа ми е последна грижа.
Благодаря за мненията, май ще пропусна, макар че ме гложди, че нямам нещо 😉

# 564
Аз докато търсих украсата за терасата на тавана намерих тази пила, купувала съм я преди 2-3год, вчера мъчих да сваля гел лака, ми справи се прилично, въпроса ми е дали керамичните приставки от Али ще станат и за нея, ето я
Скрит текст:

# 565
А някой няма ли стара пила, която да не ползва и да продава?

# 566
  • Варна
Велислава да стават керамичните приставки за тая пила. Едно време Над и викаше розовата буклучка Grinning,но с нея човек съвсем прилично може да си запили топа примерно даже гел лак да изпили ако е правил апекс. Лошото е,че няма реверс и повечето вибрират неприятно. Аз я ползвах само еднократни шкурки преди да ми подарят кютюка Grinning.

Катерина тая я има в ОЛХ,а мисля срещнах и същата но с реверс,което вече си е друга бира.

# 567
Велислава да стават керамичните приставки за тая пила. Едно време Над и викаше розовата буклучка Grinning,но с нея човек съвсем прилично може да си запили топа примерно даже гел лак да изпили ако е правил апекс. Лошото е,че няма реверс и повечето вибрират неприятно. Аз я ползвах само еднократни шкурки преди да ми подарят кютюка Grinning.

Катерина тая я има в ОЛХ,а мисля срещнах и същата но с реверс,което вече си е друга бира.

Принцеске, благодаря, при мен интересното е ,че трудно изпилва топа, а цвета го маха за секунди, базата вече я махам с киснене, а може ли да ми препоръчате приставка за сваляне на гел лака ?

# 568
  • Стара Загора
Първият ми маникюр за 2021 и скъсени нокти
Скрит текст:

Claresa Blue 715

# 569
  • Варна
Топа в повече случаи си е корава Гад Grinning.

https://aliexpress.ru/item/4000484617012.html?spm=a2g0o.productl … 10000002008781196

четвъртото на първия ред ползвам червеното. Аз ползвам обаче количество рейнорс та съм смела така или иначе до нокът не стигам. Пиля да се махне цвета и после беля. Това със сигурност не е най-свястната приставка,но на мен си ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт