Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 939
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Другата ръка изцяло черен мат. И си изправих трайно косата... Нова година ще посрещна нова и аз 😄

# 436
Покажи и косата де, много обичам маникюри и прически Heart Eyes

# 437
  • на брега на морето
Такива приятелки и аз щях да харесам- да ме лакират, поне от време на време... Hug Жалко, че и аз съм далеч.Blush

# 438
И аз имам мерак, но пък съм в дълбоката провинция Joy

# 439
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Покажи и косата де, много обичам маникюри и прически Heart Eyes

Скрит текст:

# 440
  • Пловдив
Благодаря, на всички за отговорите!
Прекрасни маникюри показвате!
И понеже сте подстрекателки, мисля и аз да си поръчам ултрабонд-а на Коди. Гледам,че в Май нейлс го има. Читави ли са от там продуктите? Или дайте от фейса от къде по-точно поръчвате...
Моят лак е вече на 2 седмици, супер се държи и тъй като в момента нямам време ще оставя за след нова година.
И макар,че съм нова в домашното лакиране, две приятлки онзи ден рекоха, че мога да достигна квартален салон по лакове и продукти Wink На мен хич не ми се отдава лакирането на други хора, инък с удоволствие бих го правила....

# 441
# 442
Това синьо ли?Поръчах си го преди 2 месеца още не съм го ползвала.Много добре изглежда маникюра. Значи не е хубаво.
На мен ми трябват 5 часа за направа на маникюр, представям си и ако правя педикюр какво ще е.🤪🤪Че и да стоя прегъната на две 5 часа.🙃🙃Иначе ще е много ефектно и красиво.
 Тея камъни не ви ли падат, закачат?🤓

# 443
Това синьо ли?Поръчах си го преди 2 месеца още не съм го ползвала.Много добре изглежда маникюра. Значи не е хубаво.
На мен ми трябват 5 часа за направа на маникюр, представям си и ако правя педикюр какво ще е.🤪🤪Че и да стоя прегъната на две 5 часа.🙃🙃Иначе ще е много ефектно и красиво.
 Тея камъни не ви ли падат, закачат?🤓
Аз го имам ,на два слоя е супер, качвала съм маникюр с него Blush педикюр правя за по малко от час Grinning

# 444
Би ли ме препратила пак, да видя ? Траен ли? На мен ми се забелват почти всички лакове. Най трайни са ми на lamooc .

# 445
  • София
La Gitana, благодаря ти,🙂 да, това е синьото! В началото и аз правех мноооого бавно маникюра, след година практика, вече доста по-бързо се справям.

# 446
Ами и аз имам стаж ☺и повече от една година, но не съм се разбързала и ми става отегчително. А пък и съм перфекционист, не обичам криво, оклепано и т. н..
Иска ми се след това да си направя със синьото ей така.👉 Но толкова да не ми се отдават декорациите. Затова гледам да е с лепенки. Малко детско ми идва , ама...😜

# 447
  • Стара Загора
В горните коментари беше писано за лепене на счупени нокти. И на двата ми палеца ноктите се сцепиха на ужасни места и ги залепих със слой база, квадратче от пакетче чай, отгоре акрилна пудра, пека и отгоре 2 слой база. 1 седмица не са мръднали или да са се счупили наново. Имам поръчано фибро стъкло от Али, което пътува насам.

Какво е мнението ви за водните лепенки? Аз не мога да рисувам и си поръчах 4бр стикери от Али с много красиви цветя, но нямам опит с такива неща.

# 448
Предпочитам ги пред фолиата. Те засъхват бързо и стават непотребни. По нагоре имаше много красив маникюр с такива лепенки, аз ги имам същите. Лесно се слагат един път като се научиш.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 22:06 от La Gitana

# 449
Аз поръчах от МайНейлс - каучуковата база на Коди, Ултрабонда и едно Антибалтериално олио за кожички. Чакам с нетърпение!

Общи условия

Активация на акаунт