Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 835
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Имам нужда от помощ. Поръчах си лампа Сън 5 от Ало, пристигна, но не работи. Има ли някаква техника при първо включване? Не мога да разбера... Тествах зарядното, не е от него, а е от самата лампа. Благодаря предварително!

# 616
Здравейте,
Имам нужда от помощ. Поръчах си лампа Сън 5 от Ало, пристигна, но не работи. Има ли някаква техника при първо включване? Не мога да разбера... Тествах зарядното, не е от него, а е от самата лампа. Благодаря предварително!
Здравейте, задържаха ли ви я на митница?

# 617
Здравейте,
Здравейте, задържаха ли ви я на митница?

Не, стойността беше под 30лв

# 618
Здравейте, този лакочистител ще свърши ли работа при махане на гел лак? С каучокова база на Коди съм.

# 619
Здравейте, този лакочистител ще свърши ли работа при махане на гел лак? С каучокова база на Коди съм.

По-скоро не, или поне много ще се измъчите..

# 620
  • Пловдив
Не вярвам да го махне.

# 621
Аз махах с него, и си вършеше работа! Свърши и сега го смених с кауфландския.
Но с база на Коди незнам дали ще се справи!

# 622
  • Стара Загора
Здравейте,

Провери зарядното дали е включено добре към лампата и контакта. Ако наистина не работи отвори диспут.
Моята е Sun x5 max, мога да ти пратя продавача след като ти върнат парите. Пиши на продавача също, че не работи с клип.

# 623

Да, ще свърши работа, аз го ползвам и съм доволна.

# 624

Моля ви, как да намеря розовото на средния пръст. Маникюристката ми ползва блу скай. Сега си правя нокитите в къщи от време на време, но не мога да го уцеля.

# 625
Виж това, мисля че е подобно
Скрит текст:

# 626
А нещо от БГ. На блускай гледах ама и там не мога да го налучкам,кое е.

# 627
Мога да препоръчам Коди - цвят 75LC или 80 LC са доста сходни. 80LC е един от любимите ми лакове.

Ето един стар маникюр с него.

# 628
Момичета, кажете ми как  уцелвате всички нокти да са с еднаква дължина? При мен не се получава!
това ми е 6 опит с гел лак вкъщи:

И да ви споделя за make up. Сигурно сте видяли, че имаха намаление и на 23 декември поръчах. До днес ни вест, но кост. Реших, че са празници и ще чакам. Сутринта получавам мейл за отменена поръчка. Звънях да ги питам, защо се е получило така. Обясниха ми, че като се попълват данните автоматично не излизала последната цифра на тел. номер и затова. Много неприятно ми стана. Уж ми били изпратили мейл, но аз си преглеждам всеки ден пощата по няколко пъти и не съм получавала. Беше ми първа и последна поръчка. Тъкмо ще си поръчам от Коди! Simple Smile

# 629
Аз не улучвам, винаги има разминаване! Joy
Декорацията печат ли е?

Общи условия

Активация на акаунт