Лазерна епилация и електроепилация – 8

• 48 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Да, и на мен ми казаха да не се епилирам/кола маска. Обаче някакси мен ме е страх да се бръсна, да не стимулирам допълнително растежа им 🤭

# 571
Никакъв проблем няма с бръсненето.
А и как го мислите? Simple Smile Едва ли ще сте като "голи охлюви" след навъртане на 6-7 процедури. Да, има и такива късметлийки, но болшинството не са така. Лазерната епилация не гарантира 100% премахване на окосмяването, а в най-оптималния случай - на 80-90%. И след това какво ще правите?

# 572
След това, със сигурност няма да си бръсна мустака, това знам 😁 ще се моля на науката да измисли нещо за 100% премахване... май общо взето това планирам 😄 аааа чакайте, сетих се - първите ми опити за “заличаване” на космите беше да ги мажа с кислородна вода като 13 годишна. Това наистина яко ги изгаряше и бях мн доволна 😄 оставаха само едни приятни такива, русиии.  Дали ще е проблем с лазерната епилация, как мислиш?

# 573
След това, със сигурност няма да си бръсна мустака, това знам 😁 ще се моля на науката да измисли нещо за 100% премахване...

Ами, то си има - електроепилация. Но е сложна работата с този метод в България. Предлага се на много малко места, а където, все пак, го има, често услугата е некачествена.
Кое дали е проблем за лазерната? Да си изрусяваш космите с кислородна вода ли? Simple Smile Мисля, че това ще е най-вече визуален проблем - на мен лично хич не ми харесва как седи.

# 574
След това, със сигурност няма да си бръсна мустака, това знам 😁 ще се моля на науката да измисли нещо за 100% премахване...

Ами, то си има - електроепилация. Но е сложна работата с този метод в България. Предлага се на много малко места, а където, все пак, го има, често услугата е некачествена.
Кое дали е проблем за лазерната? Да си изрусяваш космите с кислородна вода ли? Simple Smile Мисля, че това ще е най-вече визуален проблем - на мен лично хич не ми харесва как седи.

Да - тези останали косми, като прикюча с процедурите някой ден 🤭 от тази тема разбрах за електроепилацията аз, и питах моята козметичка - наистина било много болезнено, но супер ефикасно и 100%во, обаче май във Варна вече нямало. Според нея май вече и на никого не му се занимавало да произвежда такива игли, за разлика от големите “машини”.

# 575
Не трябва ли да се бръснат между процедурите? На мен ми казаха, че може, но само бръснене, никакви методи от типа епилация и депилиране.

Елмайра, моят съвет е да не бръснете между процедурите. много малко са жените, при които бръсненето не стимулира космите да растат по-гъсти и дебели. Не слушате какво Ви говорят в медицинските центрове. Особено на лицето в никакъв случай. Може да ги скъсите с ножичка /ако са на лицето/, а по тялото просто ще ходите по-облечена Simple Smile след определен брой процедури намаляват дотолкова, че не се виждат на повече от 20 см. Simple Smile

# 576
  • Mediterraneo
Глупости! Бръснене и само бръснене между процедурите! После ревете, че няма ефект. Как да има!

# 577
За да не смесим нещата с това, което питаше момичето с въпроса за кислородната вода и т.н., аз лично знам, че единственият метод за времето на процедурите е бръснене, знам защо.
По-скоро ме учуди, че едва ли не до вечерта преди следващата процедура не трябва изобщо да се бръснат.
А иначе ще изчакам да видя при мен как ще се развият нещата, но много мразя претупването и дано не е такъв случаят.

# 578
Момичета, имам следния въпрос, при вас след като започнаха да падат космите с корена ли е?

# 579
Момичета, имам следния въпрос, при вас след като започнаха да падат космите с корена ли е?
При мен - да.

... а по тялото просто ще ходите по-облечена Simple Smile
Grinning Grinning Grinning

# 580
  • Mediterraneo
То по принцип можем да си ходим по- облечени, какво си говорим за лазерни процедури.

# 581
  • София
То по принцип можем да си ходим по- облечени, какво си говорим за лазерни процедури.

Хахаха 😀😀 Ам тъй де, защо се хабим.

# 582
  • София
Момичета, направо като ви чета повечето и ви завиждам на резултата. Grinning Аз вече съм минала 3 процедури на цели крака, но повече от 30-35 дена без косми не се е случвало да имам. Малко се съмнявам вече, че ще са ми достатъчни 6 процедури.

С GentleLase Pro ме правят и мен. Simple Smile

Пробвайте с диоден лазер.
Ако сте от София, пълно е със студиа с диодни лазери.

# 583
  • там, където ми харесва
Аз направих вече 11 процедури на мустак и брада. На брадата нямам нищо за сега, а на мустака точно малки светли по края и под носа продължават да се появяват. Казаха ми  сега да отида след 2-3 месеца.На някои случвало ли му се е? Дали след 12 процедура ще се падне май месец (след 2 м. мисля да отида) ще се оправи положението?

# 584
Ако са много светли и нежни, съм малко скептична, че ще успееш да ги унищожиш с лазерна епилация.

Общи условия

Активация на акаунт