Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между лазерна епилация, фотоепилация и електроепилация?
Колко процедури са необходими за дълготрайно обезкосмяване?
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между лазерна епилация, фотоепилация и електроепилация?
Лазерната епилация използва лазери с прецизен спектър за третиране на всякакъв тип окосмяване. Фотоепилацията (IPL) използва широк светлинен спектър и е подходяща за светли кожи с тъмни косми, като светлината се привлича от меланин. Електроепилацията включва иглена и безиглена процедура, като иглата е по-ефективна и се използва за премахване на руси и тънки косми, които не могат да бъдат повлияни от лазер.
-
Колко процедури са необходими за дълготрайно обезкосмяване?
-
Какво означава дълготраен ефект при епилация?
-
Кога мога да видя резултатите от епилацията?
-
Кога не се препоръчват процедури за епилация?
Мен са ме изгаряли към 10 пъти, както с диоден, така и с александритен лазер. От тези 10 пъти, в поне половината случаи не съм усещала почти никаква болка! Така че настройките далеч не зависят само от това, каква болка изпитваш. Като казвам "изгаряне", не си представяй нещо драматично, разбира се. Просто кафяви петънца, като "опърлена" стои кожата и след няколко седмици се възстановява напълно.