Лазерна епилация и електроепилация – 8

• 48 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
да попитам каква е връзката между скоростта на извършване на процедурата и ефекта

# 526
  • София
да попитам каква е връзката между скоростта на извършване на процедурата и ефекта

На практика никаква връзка няма.
Някои апарати са по-мощни ,което им дава предимство да се осъществява една процедура по-бързо от същата , но с по-слабо мощен апарат. Очаквания ефекта на практика е един и същ.Мощните апарати са само и единствено в полза на клиниките ,за да могат да работят по-бързо. Риска от изгаряне на практика е един и същ ,ако персонала не е достатъчно опитен.Затова, всъщност аз лично не харесвам и не препоръчвам центрове с голям оборот на персонал.

# 527
  • там, където ми харесва
PeachHoney , понеже доста се стряскам от лазера при процедурите , може и да са намалили лазера и за това да ми трябват и повече процедури.Даже са ме питали дали ме боли , че така реагирам.

# 528
Малко глупав въпрос, но ходите ли на епилация в специалните дни Simple Smile

# 529
  • Стара Загора
Аз правя интим и мишници и в повечето случаи са заедно и тогава не ходя. Мисля в скоро време да започвам подбедрица и тогава няма да се съобразявам.

# 530
Аз не мога. В студиото казаха, че не им пречи, но не ми е комфортно и отложих часа

# 531
Искам да попитам колко време отнемат подбедрици и колене, подмишници и интим като време?
Мисля си, че някак ме претупаха последно...

# 532
  • Пловдив
Здравейте!
Започнах процедури по лазерна епилация на интим. След първа и втора процедура космите почти изчезнаха. На много малко места се срещаха. След трета процедура, обаче, която беше преди няколко дни, не само че не изчезнаха космите, но изведнъж ми израснаха и старите косми, все едно не съм ходила на лазерна епилация. И не само, че израснаха, но и растат много бързо... Дали се е случвало на някой, или е грешка при подаването на импулси? Вече се чудя дали да ходя на четвърта процедура в това студио...

# 533
Здравейте!
Започнах процедури по лазерна епилация на интим. След първа и втора процедура космите почти изчезнаха. На много малко места се срещаха. След трета процедура, обаче, която беше преди няколко дни, не само че не изчезнаха космите, но изведнъж ми израснаха и старите косми, все едно не съм ходила на лазерна епилация. И не само, че израснаха, но и растат много бързо... Дали се е случвало на някой, или е грешка при подаването на импулси? Вече се чудя дали да ходя на четвърта процедура в това студио...

На колко време те карат да ходиш на процедури?

# 534
  • Пловдив
Здравейте!

На колко време те карат да ходиш на процедури?

На 30-35 дни...

# 535
Малко са... Това, само по себе си, е червена лампичка.
Вероятно космите ти никога не са били напълно унищожени, т.е. ефект от лазера не е имало. Затова е препоръчително процедурите да не са прекалено начесто - по този начин нямаш възможност да следиш какъв е реалният ефект.
Добре, де, ти, като отиде за втора сесия само 30 дни след първата, имаше ли някакви поникнали косми? Със сигурност не е било нормално да имаш.

# 536
  • Пловдив
Имах съвсем малко. Същото беше и като ходих за трета процедура. Но след това изведнъж започнаха да растат като невидели...Ужас

# 537
Ами, най-вероятно са поникнали тези, които са били временно унищожени с първата-втората процедура. Затова и не се ходи на 30 дни, а на доста по-дълъг период, както многократно сме пояснявали. Simple Smile

# 538
  • София
Имах съвсем малко. Същото беше и като ходих за трета процедура. Но след това изведнъж започнаха да растат като невидели...Ужас

Със сигурност, пауза между процеурите по-малка от 40 дни (с изключение на лице) не е приемлива и говори за претупване.
Все пак , обаче, както споменах в други мои постове, диодния лазер предизвиква феномен ,който се изразява в стимулиране чрез отдадената топлина на "заспалите" фоликули и точното проявление е - засилен растеж на косми точно около 3-4 терапия.
Така ,че не бива да се притеснявате, а поискайте да ви разредят процедурите през поне 40 дни и си направете поне 6 сесии.

# 539
Момичета вас след процедурата мажат ли ви с кортикостероид ?

Общи условия

Активация на акаунт