Лазерна епилация и електроепилация – 8

• 48 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
По отношение на механичната част - да. Simple Smile

# 511
Това да се оставят космите на 5-6 дни ми се струва леко садистично, съдейки по себе си как подскачам ако на интим например съм пропуснала някое косъмче и е по-дълго... За първи път чувам.

# 512
Добър вечер ! За пръв път ще правя лазерна епилация и се чудя между няколко клиники, основно Дерма Акт или Амбър.
За Дерма Акт чета и положителни и отрицателни мнения, а за Амбър почти нищо не съм срещнала.

# 513
За всяко едно студио има както положителни, така и отрицателни мнения. Освен за супер безизвестните, в които на практика никой не е ходил. Simple Smile

# 514
Този лазер, с който работят е на някакъв друг принцип и за разлика от другите, на които съм ходила аз лично, не се слага контактен гел и да се минава с накрайник, а космите се третират от разстояние.

Това си е стандартен александрит, никакъв "по-друг принцип" няма. Simple Smile
Пак ще попитам - каква е марката / моделът на въпросния лазер? Иначе, си говорим "на ангро".

Е, явно досега не съм попадала на александрит.
Иначе лазерът е Cynosure Elite+.

# 515
Момичета, днес бях на първа процедура с  Gentle Lase Pro - крака. Приключихме за 45 минути, което ми се стори някак бързо при условие, че не е да нямам какво да махам Simple Smile Очаквах да е към час. Това нормално ли е? Още ми е рано да отчитам друго, но малко се изненадах.

# 516
На мен ми се струва нормално това времетраене, но и не съм засичала за колко време ми ги правят лично на мен.
Ти имаш ли съмнения, че са пропуснали нещо? Къде ходи?

# 517
  • Mediterraneo
Нормално ми е и на мен времето. Заедно с мишници, бикини, ръце и лице откарвам около час, час и десетина минути вероятно. Та само за крака ми се вижда добре.

# 518
При мен цели ръце правихме около 50 минути, но да кажем че имам дребни татуси тук-таме и трябва да се избягват, та това малко ни забави според мен. Мисля че 45 мин за крака е окей, стига и резултата да е задоволителен, да не е да са те претупали.

# 519
Елмайра, времетраенето на процедурата  за лазерна епилация не се влияе от това колко има да се маха,  било то и много,  а от големината на зоната, защото  все пак се минава цялата зона.  А също така и от човека, който извършва епилацията. При всички положения 45 минути са напълно достатъчни за цели крака.

# 520
Значи да съм спокойна Simple Smile
Понеже ми е първа процедура изобщо, честно казано не знаех как е обичайното, затова затова ми се видя бързо. Не държа да е продължително, ако не се налага Grinning
В Боди Естетик ходих.

# 521
  • там, където ми харесва
Аз направих 11 процедури на мустак и брада и ми излизат още по 3-4 косъма на мустака а на брадата на 1 място.Последния път , когато бях (11-я) ми казаха да отида след 2-3 месеца. Да считам ли , че са завършили процедурите , а на мен ми излизат още косъмчета?Вие как мислите?Дали просто разреждат процедурите?
Може би трябва да се обадя да ги питам.

# 522
Здравейте! Наскоро си правих интим и минаха 2 седмици от първата ми процедура. Косъмчетата започнаха да падат, но сякаш има доста, които се държат още. Тази зона бързо ли се повлиява обикновено? При вас след колко време се забелязва ефект? Аз лично изпитвах голяма болка по време на процедурата(нямах следи от изгаряне, просто не търпя на болка), така че предполагам, че ефектът ще е добър след време. Лазерът е Prime Lase.

# 523
Здравейте! Наскоро си правих интим и минаха 2 седмици от първата ми процедура. Косъмчетата започнаха да падат, но сякаш има доста, които се държат още. Тази зона бързо ли се повлиява обикновено? При вас след колко време се забелязва ефект? Аз лично изпитвах голяма болка по време на процедурата(нямах следи от изгаряне, просто не търпя на болка), така че предполагам, че ефектът ще е добър след време. Лазерът е Prime Lase.

Зоната е хем хормонална, хем пък космите (обикновено) са плътни и здрави. При мен лично винаги е имало (особено в началото) добро повлияване - космите се изгарят и падат бързо, но пък и след това си излизат нови. Имам правени 6-7 процедури фотоепилация преди години, после минах на лазерна, мисля имам 8 процедури вече и за момента имам около 20% растеж, като повечето са много меки, фини и светли косъмчета, растат много бавно и се налага рядко да ги махам. Бикини линията ми се повлия най-бързо и трайно, не съм имала от години там.

lina& За лицето е доста сложно, там се искат доста процедури защото е упорита зона, а тези двете са и хормонални. Ако ти мислиш че имаш активен растеж на нови косми по-често от интервала, който са ти дали е най-добре да си ходиш когато искаш. И 2-3 косъма да са, все пак са на лицето, а никоя жена не иска да ходи с косми и да и се налага да си бръсне лицето. Аз винаги съм ходила при нужда, а не според интервала. Другия вариянт е да не те работят на максимално високите (допустими) параметри за твоята кожа, което да стимулира фоликулите вместо да ги гори. Аз лично имам 15 процедури на горна устна и по 10-11 на бакембарди и бузи. Чак сега мога да кажа че има осезаемо разреждане и изтъняване на космите.

# 524
  • София

След първа процедура оже да се очаква до 40% редуциране на окосмяването.Но това е макс все пак.Не може да се очаква пълен ефект след няколко процедури, то затова си има пакети.

Общи условия

Активация на акаунт