🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 851
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Дъщерята, понеже не гледа изобщо телевизия, вижда на екрана при мен Наум и Тея и вика, ааа знам ги тези, те са блогери в ютуб.А аз понеже български блогери не гледам , викам артисти са, а той е и лекар,И се започва не бе, блогери са, ама не се сещам за имената им, викам Наум и Тея, тя ааа даа, точно те са, пиши в ютуб да видиш,че са блогери.И верно се оказа,че имат канал в ютуб.

# 916
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Голямо натякване ,че всичко е "наше".
Не съм впечатлена,  даже на моменти  преиграваха и това ме дразнеше, много изкуствени ми бяха. За това пък чичо Манчо  удари  яко рамо на Дичо и сие. То не бе мащерка, че и „ябълките наредени”, „ама то всичко е био и е наше  производство”.... Обикновения  сладкиш с ябълки нарекоха пай..... като че ли ще звучи по-така и т.н.
И той като Боби Ваклинов се мъчи да е забавен, ама не му се получава.
В предишните вечери имаше атмосфера, а снощи не усетих топлина....и за капак слепени бисквитки...
естествено за да накарат гостите да се умилят.... Не закъсня  и дуетното  изпълнение, на омръзнала песен....
Единственото, което ме впечатли беше русото момче с китарата, наистина талантливо дете.

# 917
Не знаех, че такива сирена се произвеждат в България. Сигурно ще ми хареса вечерята, като гледам какво купиха (не чух цялото меню, сега превключих).
Трябваше той да си готви, защо да не е честно?

# 918
  • София
Ей, само Манчев разбира от готвене...

# 919
  • София
Е кой прави пюре с миксер?

# 920
  • София
М'да, не спря да нарежда бетер свекърва.

# 921
Аз го харесвам гладко (пюрето). Не обичам бучки.

# 922
  • София
Нарочно търси кусури, за да си оправдае после рязането на оценката.  Утре ще е дилемата. Спасови или Дичо и Карина.
Наистина прекалено много подправки, но чак пък толкова да го хока.

# 923
  • София
Аз го харесвам гладко (пюрето). Не обичам бучки.
За това си има преси за картофи.С миксер става лепило.

# 924
Оля се в критиките Манчев. Вече ме дразни да му слушам дудненето

# 925
Тази защо седи така разкрачена цяла вечер?

# 926
Оф, съсипаха хубавото сирене... От една страна е по-добре, че няма да гледаме как 10 души топят от една тенджера, но жалко за сиренето, изглеждаше добре...

# 927
Оля се в критиките Манчев. Вече ме дразни да му слушам дудненето

Две свекърви живеят в Манчев!!!

# 928
От толкоз престараване, накрая нищо няма да им стане.
Поне пуйката да е ок.
За вегетарианците какво ще е, че не разбрах?

# 929
Е кой прави пюре с миксер?
Аз. И не става лепило.
Боже, чак като каза, че това не е фамилното ѝ име на Василена, а е името на баща ѝ, пък фамилияте е Гецкови, се сетих, че това е дъщерята на познати. През цялото време се чудех на кого ми прилича, а тя е одрала кожата на майка си! Кога порасна, че и актриса стана.
Техните имат едно уникално куче - Аспарух (Паро) Grinning което изглежда като кучето от "Джейми и вълшебното фенерче" и е много добричък.

Общи условия

Активация на акаунт