💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 15 - Между два сезона

• 85 428
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Бургас
Кога започват излъчването на Сезон 3?

# 1 081
  • Испания
Кога започват излъчването на Сезон 3?

Не са обявили дата. Сега снимат.

# 1 082
Здравейте. Някой знае ли къде точно снимат в Царево?

# 1 083
  • Испания
Вижте Резиденцията, Стопанството и Дивата река, за които ще се борят новите воини в трети за сезон на ИгриНаВолятаБългария! 🤩

Скрит текст:

Обрат! Сърчаджиева и Паскалева се помириха! Събират ги в "И … и на волята"

Коментар на Ралица

Всъщност, ето защо Алекс е в Царево.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 15:18 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 084
Скромното ми мнение е, че всъщност няма значение кой е водещия ако просто е водещ, ако не вкарва от себе си нещо шегички, нещо забавно. Досега водещите са доста дървени, възможните причини за което са две - или не могат да импровизират или не им дават. Добрият актьор не е непременно добър импровизатор.  Стигна се дотам, че да се радвам на глупостта на Димовите коментари (като няма по-добро). Ако е първата причина - повтарянето на същите водещи дава някаква надежда - да се поочупят, поокопитят Simple Smile
Но ако е втората причина - надежда всяка оставете. 

# 1 085
Аз съм на мнение, че това с дивата река трябва да го няма в новия сезон и без това никой не вярва, че изкарват по седмица там и то без храна.

# 1 086
Чудя се дали дадоха спалните чували на химическо или са се охарчили за нови. Невероятно ще е да са осигурили на всеки участник индивидуален такъв.

# 1 087
  • earth
Чудя се дали дадоха спалните чували на химическо или са се охарчили за нови. Невероятно ще е да са осигурили на всеки участник индивидуален такъв.
По този повод, нали знаете, че около една трета от теглото на възгланиците е от умрели кожни клетки, dust mites (не знам как е на български), техните изпражнения, и други паразити? Затова някои хора си носят възглавници когато пътуват и ще спят в хотел.

# 1 088
  • Испания
В "Пътят на честта" току-що

# 1 089
По новините казаха
тази година
Нощни битки...че на хлад да играят Wink

# 1 090
  • Испания
„Игри на волята: България“: Предизвикателствата в новия сезон

И като споменат "лична драма", ми става лошо.

# 1 091

Ти па - химическо Wink
Заплакнали са ги в дивата река, която всъщност е езеро.
Силно се надявам да няма сестрински или братски "драми" тоя път. Да няма криминално осъждани мутри,  силиконки, мачовци да им се глади ризата, руско-старобългарски акценти и дори деца на бизнесмени които си промотират "бранда".

# 1 092
По този повод, нали знаете, че около една трета от теглото на възгланиците е от умрели кожни клетки, dust mites (не знам как е на български), техните изпражнения, и други паразити? Затова някои хора си носят възглавници когато пътуват и ще спят в хотел.

Мдааа...акарите са навсякъде, изпражненията им също

А заглавията на журналистите са направо покъртителни

# 1 093
  • Испания

# 1 094
  • пустинен пъпеш
Заплакнали са ги в дивата река, която всъщност е езеро.
Река си е-Караагач.
Силно се надявам да няма сестрински или братски "драми" тоя път. Да няма криминално осъждани мутри,  силиконки, мачовци да им се глади ризата, руско-старобългарски акценти и дори деца на бизнесмени които си промотират "бранда".
С това съм 100+/% за

Общи условия

Активация на акаунт