Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 950
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
mama-shushi микробиологично изследване се прави профилактично в началото на бременността и в края /8-9 месец/ дори да нямате оплаквания и разбира се по всяко друго време ако нещо ви притеснява. Важно е да се направи в края на бременността и ако има нещо да се лекува, за да не се зарази бебето при вагинално раждане.

Към софиянки - защо нищо не казвате за срещата - няма ли желаещи?

# 121
Аз майче пак съм изпуснала нещо newsm78 кога и къде има среща?  bouquet

# 122
  • сто акровата гора
Ами то и аз си повтарям че не са много килцата, ама има дни в които много тромава и натежала се чуствам, а и да знаете само как мразя диетите  Sick Преди година реших да спра цигарите и понеже се напълнява, съвсем амбициозно и диета започнах  ooooh! Направо не ми се живееше да си призная, но пък успях  Mr. Green и се гордея с това си постижение  Peace
Пък и сега напълняването ми е оправдано и най-важното е бебо да е добре и да расте, така че точка по въпроса, ще си бъдем едни красиви слончета   Joy  а после ще се окуражаваме в отслабването  Hug

# 123
Пак здрасти-е, човек като има да учи, не могат да го изкарат от нета Wink!
Vella, за схващанията- не разбрах, но ако са на прасеца, се опитай да изправиш ВНИМАТЕЛНО  крака, след което си хващаш (ако ги стигаш, де Wink) пръстите на крака и нежно и бавно ги придърпваш към корема, докато застане горе-долу под прав ъгъл и задръжаш така, докато те отпусне, след което бавно връщаш крака в нормална поза.  На мен тоя номер ми го прилага моя мъж, защото нещо хич ме няма в чупките в кръста Laughing и мога да ти кажа, че само той помага. В 1 книга пишеше да се разходиш, ама явно го е писал идиот, защото не мога да си представя да стана от леглото в такъв момент Shocked!

# 124
maiche благодаря ти за отговора,успокоих се наистина ,а по едно време вече си мислех,че си въобразям..нали било нещо нормално за бременните жени да си въобразяват разни работи Whistling
Не съм чела "Утро",но си спомням,че преди няколко месеца,някъде юли месец беше,бременната приятелка на една моя приятелка  ходила и аз се поинтересувах как е и я помолих да я разпита.Та въпросното бременно момиче беше споделило,че май докторката  не разбирала още много,защото апарата бил нов и тя трябвало да ходи на обучение за него,а това как го е установила си остава загадка.Но така и не можах да разбера за кой д-р става въпрос,защото тя не си спомняше името,а това била самата Пейкова...Благодаря ти за инфото,аз до Тутракан не можах да отида,но при нея може и да отида.

# 125
  • sofia
Благодаря ти bla-bla, на мен до сега  не са ми правили такова изследване, нито  в началото, нито сега....ами ако тръгна да раждам по-рано... Cry аааа, на ЖК-то ще има скандал следващия път Naughty
  Сега се върнах от разходка и минах покрай един детски магазин "Бамби" в Младост 3- ох, какво комплектче за изписване купих...голяма краста е да знаете Crazy ще снимам всичко, само че първо мъжо трябва да ми покаже как да сваля после снимките на компютъра. ooooh!

# 126
  • Варна
привет от госпожа Андонова  bowuu
преди малко се върнахме от семейния обяд преоблякохме се и сега отиваме да пийнем с приятели  Peace
искам да ви кажа че беше много забавно,фотографката се спъна и счупи нещо
мъж не можа да ми сложи халката защото ръцете ми са подути Laughing
шампанското гърмя 3 пъти и изпотрепа хората  Laughing
а на излизане един гъдулар "пя" една много стара песен дето мъжа ми надува главата с нея от няколко дена : "Елена елена дете на дивата пустиня"  Sick  Rolling Eyes
посрах се да се хиля  Joy
а иначе 2ма от братята ми не дойдоха  Close единия болен другия не разбрал  ooooh!
и дойде само най-големия  Rolling Eyes
абе ще видите снимки като ги взема  Peace
айде ние отиваме мъжа ми да пие  Mr. Green

# 127
Еи здравейте за сре6тата кажете 4ас да се обадя за резервацийка адрес4ето е :ул. Христо Георгиев 10 зад СУ то4но след клуб Дали. А за моето беб4е то 6те бъде моми4енце или поне така ни казаха на триизмерния 4акаме да се появи на 27.12.

# 128
Virginity, ЧЕСТИТОООО!!!:married: МНООООГО, МНОООГО Two Hearts Two Hearts
lladybird, както ти е казала tini-mini, дали ще има нова база за изчисляване на болничния или не, зависи от това дали е първичен или продължение. Това е моето мнение, ако все пак нещо те притеснява можеш да зададеш въпрос на noi@nssi.bg - отговаря експерт.
jinjer, може да организираме някоя срещичка, а съм сигурна, че Верджито (г- жа Андонова) ще се присъедини  Wink  bouquet 

# 129
  • София
СОФИЙСКА СРЕЩА НА ДЕКЕМВРИЙКИТЕ - 22 СЕПТЕМВРИ (ПЕТЪК), 18 ЧАСА
В ПИЦАРИЯ КРИВОТО (ул. Христо Георгиев 10, зад СУ, точно след клуб Дали), В САЛОНА ЗА НЕПУШАЧИ.
ВСИЧКИ МАМИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!

За въпроси - пишете на лични!
Масата е резервирана и персоналът е предупреден за нас, за което благодарим на 4opi!!!

# 130
  • Варна
хилоу  Sunglasses доар вечар БУ-ХУ БУ-ХУ Shocked

качвам снимките до които се докопах
останалите в понеделник  Wink

ей туканка на:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64281

ние преди малко се прибрахме,голяма веселба беше!
бебка се натанцува за 10 години напред
право хоро,еленино,бяла роза,дунавско,един кючек и 2 блуса  Mr. Green
сега ме набийте защото съм лоша майка и днес освен че танцувах съм изпила 1 бутилка шардоне  ooooh!
а мъж изпи незнайно количество ракия,като разреди с 2-3 бирички и в момента спи на дивана в кухнята  Joy просто легна,пусна климатика и заспа  Rolling Eyes
ади лекичка и мекичка на всички коремки!

# 131
                                                      боядисвате ли си косите и постригвате ли се?                                                           

# 132
Вержи, пардон - госпожо Андонова ! Изключително ни е приятно да споделите тези прекрасни снимки със нас. Най хубавата булка която съм виждала напоследък. Явно не е имало първа брачна нощ при това положение, но нейсе, ще му наваксаш оттук нататък. ЧЕСТИТО!
Добро утро на всички! Лек и приятен ден! И много усмивки!

# 133
  • Пловдив
Zizzu, мерси, ще пробвам този номер - дано подейства!

Vergy, снимките са супер. Добре е, че си пийнала и потанцувала - та и бебето да разбере.

# 134
  • София
Честито на госпожа Андонова!

Много любов, разбирателство и бебета ви желая за напред!

Доколкото разбрах имаш опит с големите семейства /3-ма братя/ - сигурно е голяма веселба!? Ти ли си най-малката от всички?

Общи условия

Активация на акаунт