Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 843
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Г-жо Андонова, ЧЕСТИТО!
  bouquet
Много сте сладурски! Heart Eyes

А за срещата, аз явно съм голяма патица, защото си мислих, че е била снощи  Rolling Eyes, за малко да се озова сама в Кривото и да си чаааакам... Crossing Arms ooooh! Като съм идиот...Щом е в петък, ще взема да дойда, ще предупредя още днес мъж ми, че утре е детегледачка, да си знае!

# 136
Здрасти! Аз съм в болнични от днес! Гникеложката ми каза, че се смятали календарни дните и за съжаление се включва и неработния ден 22-ри септември - ама че тъпо, естествено в нашата страна все така става - та моля ви се в петък трябва да съм на работа. Ако не искам - трябва да отида на ЛКК в петъка, от 12.30 до 13.30 само! в кабинета на Костова и да ми дадат 30 дни...но на мен хич не ми се иска да излизам толкова рано от работа. Иска ми се да си се върна за 1-2 седмици и пак после да си почина и може поксле пак... датата на излизане в майчинския ми е едва на 9 ноември все пак, дотогава много дни ми се събират, за да ги взема в болничен.

Да ви кажа, док-та ми малко ме поуплаши, щото категорично ме прати на невролог. Невроложката беше една симпатична дама в ц-р Лора, на Позитано 10, на 6 ет. (има асансьор!) и след обстоен преглед ми каза, че нищо не може да се лекува сега, не може да се снима...само едно обезболяващо кремче ми предписа, от което не е сигурно, че ще ми мине  Mr. Green Знаех си, само дето трябваше да се разкарвам и да платя още 18 лв, ама Костова - иди, та иди! И не ми даде болничен за болките в гърба, а с диагноза "плацента превия", сякаш я лъжа, че е много ме боли и не вижда как ходя. Другите бременни в 6 месец там като ги гледах - ходят и танцуват, а аз съм като пингвинче. ooooh!

Сега съм си взела едно лекарство на бившата ми хомеопат-ка, тя иска 3 дни да го взимам и след това да й се обадя. Ще пробвам с нейния подход, дано ми помогне. Не ми се дават вече пари за химични лекарства, антибиотици, прегледи всеки месец все за нещо. Преди като бях на хомео, от нищо не боледувах (2г.).

Verginity, честито!  married   Hands Clap smile3525 Много ст е сладурански, особено ти - ухилена и много щастлива на всички снимки! Винаги така да си, а мъжа ти все така да те гледа!

# 137
  • Варна
bla bla да аз съм най-малката,а имам и сестра  Laughing
подредени сме така:
1961,1963,1964,1969 и аз 1983  Rolling Eyes
мама и тати са били палави на 40 години  Wink
а иначе сме "мойто и твойто набиха нашето"
майка ми има 3 брака баща ми 2  Rolling Eyes
но да имам опит с големите семейства  Laughing
и ми се иска да имам и аз някой ден такова но не знам финансово как ще се оправим  Rolling Eyes

# 138
г-жа Андонова много хубава булка сте!!!! Hug
Пожелавам ви да сте много щастливи с мъжлето,много да се обичате и да се сбъднат всичките ви мечти!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
Абе момичета, коя от вас е bisa? Много хубаво коремче има!  bowuu

# 140
Zdravejte mamcheta Simple Smile Rjadko se vkluchvam, no chesto vi cheta! Vkluchvam se s predlojenie za nova temichka "Prez Dekemvri shte sme vsichkite shtastlivi, zdravo bebche shte sme si rodili!" Za jalost njama da se vklucha v utreshnata sreshta, no vi jelaja mnogo veselo izkarvane i prodyljavajte s dobrite novinki okolo vas Wink By the way moje da me ocvetite v rozovo Simple Smile   bouquet

# 141
  • Бургас
Привет момиченца-кокиченца  Hug
Virginity браво кака, супер си и къв сладък корем имаш.....Ууу направо ти завиждам. Ами аз пожеланието си го казах, ама пак - то ви личи че сте щастливи, мога само да кажа, през Декември да сте три пъти по толкова усмихнати. Мале кво голямо семейство сте, а аз си мислех, че ний у нас сме навалица, щото ний сме 3 деца, аз имам само двама братя  Laughing и също съм най малката, ама и те кат твойте големи, пък аз изтърсачето на фамилията. Мама и тати винаги са били много горди, че си имат 3 дечица. И аз толкоз искам...., ама мъжо нещо се дърпа  Sad

# 142
Привет момичета Hug
За сега ме бройте и мен за утре вечер в "Кривото" Peace
Миналата среща я пропуснах, но мисля на тази да съм на линия Simple Smile

Поздрави и лек ден на всички Hug

# 143
Приятно прекарване утре и 4акаме документация със снимкииии след това. smile3521

# 144
Sarra аз съм биса Heart Eyes  Simple Smile

# 145
Virginity Честито! Снимките са страхотни и двамата сте много сладки, бъдете ужасно щастливи.  lovekiss   Kissing Heart   lovekiss

Аз още не знам дали ще пътуваме утре и от това зависи дали ще дойда на срещата. В Кривото иначе е супер и ми е много удобно като транспорт.

# 146
Здравейте и от мен! Не пиша но редовно ви чета, почти не ми остава време от работа и ходене на лекции. Започвам сякаш все по бавно да се придвижвам, сякаш натежавам, уморявам се бързо! smile3506
 Аз не издържах и се разходих из бебешките магазини и купих едно боденце с дълго ръкавче и едно гащеризонче. Много са ми сладки. Вчера се разхождах пак, набелязах количка, легълце погложка за преобличане, и скринче за дрешките на бебчо.
 И така докато стоях в магазина и гледам бебешки работи и се радвам, като се прибрах и се осетих, че вече нямам търпение да гушна бебчо.
  Бебчо е много активен, постоянно рита, вече вечер не мога да си намеря масто в леглото.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 14:52 от Ekaterina85

# 147

Страхотно коремче - просто не се сещам да сме си говорили с теб вэв форума...дано успееш да дойдеш на срещата!

# 148
  • Бургас
Хайде и да се наснимате много сладурки, искам снимкииииии много.

# 149
Мамчета, днес ходих на лекар. Гледаха ме на видеозон. Измериха ми бебчето. Влизам в 28 седмица, а бебо тежи 1кг. 600гр. и е много дългокрака мадама. Grinning Околопдоните ми води били в норма, а бебчето ми е заело нормално положение. Имаме си по пет пръстчета на ръцете и по пет на крачетата. Плацентата  и тя се е нормализирала. За гъбичките ще слагам полижинакс. Бебката ми е палава и доста ритка.  Simple Smile Сега термина ми го изместиха на 29 декември. Моля модераторите да ми сменят датата. Откакто ходя по лекари вече имам четири различни дати. newsm78 Joy защото беботката ми е доста едричка и Та от 31 .12., минах на 15.12., после ми казаха че на 25. 12, след феталната ми каза доктора че ще родя до 12.12. и аз него посочих,  а сега мойта си лекарка по размери ми каза, че до 29.12 трябва да се пръкне на белия свят. Предстои ми изследване за антитела, макар че вече правих едно такова изследване и всичко беше нормално. Стискайте палци и сега всичко да е наред.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт