Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 842
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Pontes,

обръщам се към теб като отганизаторка на срещата Wink Моля да включите в списъка мен и macko (тя няма интернет сега) - ще дойдем със сигурност. Надявам се да няма проблем с местата , щото малко късно казваме.

10x in advance, както се казва Simple Smile

# 151
Декемврийски мами,
Пиша ви от предните декемврийки:) Просто да споделя любопитен факт - ние бяхме две Елици с декемврийчета миналата година и сега виждам, че има две мами Елички:)! Да сте живи и здрави всички мами и да мине леко всичко! Как са шкембите??
Декември ще дойте мноого скоро!! Успех!
  bouquet

# 152
 Grinning  Simple Smile  Laughing  Sunglasses
Хе,хе днес се гледахме на ехограф и най-накрая се показа детето!!! Момиченце, може да ме оцветявате в розово. Не, че ми обеща чичо доктор, ама аз съм много щастлива, защото така се надявах! Embarassed
Малко е по-мъничко с една седмица, ама си е перфектно и е с главата на долу. То не, че няма да се завърти още няколко пъти!
Ама съм много, много щастлива, останах много доволна от щателния преглед - ходих на частно, защото на женската консултация ми отделя по 5 минутки за целия преглед!  Close
И бързам да ви се похваля! newsm44

# 153
Браво! Hug  bouquet Hug

# 154
Привет на всички Laughing Grinning.Аз за срещата съм 50:50 тъй като съвпада с рожден ден на близък човек, но ще се опитам поне за час да дойда. Peace     Г-жа Андонова честито и да сте винаги така усмихната като на снимките  bouquet     Прочетох че някоя от вас ще използва полижинакс, на мен също ми го изписаха и го слагах 12 дни, по скоро профилактично,мисля че помага.    newsm78.

# 155
        Zdraveite na vsi4ki mai4eta smile3525
  Az sum Silviq ot Sofiq,i su6to kato vsi4ki vas s neturpenie o4akvam edno malko 4ove4e da navleze v ejednevieto mi prez dekemvri mesec     ylinfant                   
   Malko kusno se prisaedinqvam kum vas, no dosega nqma6e kak     newsm03
     Leko bremeneene na vsi4ki i se nadqvam da si budem polezni                                   smile3525
   4ao ot men za sega     wavey

# 156
Привет Си!  bouquet

# 157
si_mama добре дошла сред нас  newsm51 newsm51 newsm51

# 158
Pak sum az newsm03
 No tozi put da porazpitam kavo e polujenieto s kolastrata pri vas???A i s kontrakciite, za6toto tezi dni mnogo me pritesnqvat i zapo4vam da se pla6a newsm09   blagodarq predvaritelno newsm51

# 159
Честито и от мен, уважаема госпожо Андонова! Много здраве на младото ви семейство, много любов и усмивки, и едно здраво бебе през декември!
На останалите - до утре - нямам търпение!

# 160
Добре дошла и от мен  mama!Аз все още нямам коластра.но не се притеснявам.При всички е различно.След раждането на всички им теква и именно тя е най-хранителна за бебето,в първите му дни.А за контракциите-почти нямам само понякога вечер.Ако често ти се втвърдява корема и чувстваш болки ниско долу,можеш да вземаш Ню-шпа три пъти на ден.Това ми беше предписал моят лекар преди месец,когато се оплаках от тежест ниско долу.малко дълго стана,дано да ти е от полза!

# 161
Нещо сгафих-за мама си е!хич ме няма с правописа-хи -хи-хи!

# 162
  • Варна
здравей si_mama  Hug
аз вече имам коластра но не е съвсем течна.побеляват ми зърната с разни парцаливи неща  newsm78 и един път имах мокри петна по потничето но предполагам че ще се нормализира бебче като заеме позиция на цицка зимата  Wink

# 163
Аз пък още нямам коластра. Това нормално ли е или трябва да се притеснявам?

# 164
  • Варна
ами мисля че при всяка жена е индивидуално  Thinking

между другото качила съм снимки от вечерята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт