Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 840
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Mnogo vi blagodarq na vsi4ki   newsm53
  6te se vslu6am v savetite vi i mislq o6te utre da otsko4a do lekarkata i da iskam razre6enie da piq no6pa smile3506
  Nakupili li ste ve4e ne6tica za mi6ocite?Az postoqnno mislq,pravq spisaci i vse si mislq,4e ne6to sum propusnala...   newsm12
Pri vas kak e?

# 166
  • Варна
да и аз имам такъв въпрос
Srew до колкото разбрах си купила "всичко" макар че едва ли има такова нещо като всичко що се отнася до твоето собствено бебче особено като е първо  Laughing
но поне основните неща
та въпроса ми е към мамите които са купили тези "основни неща":
колко ви излезе грубо обурудването с бебешки вещи?
(говоря без количка и кошарка, те са ни осигурени  Wink )
че да знам има ли нужда да отделяме още парички или ще можем в движение да допълваме?!

редактирано за да добавя: абе гледам 12 мина, Честит Ден на Независимостта!  bg

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 00:52 от Virginity

# 167
Здравейте, поспаланки! Е, на мен ми се наложи от рано да съм на крак, защото съм на работа Sad Но нищо де, нали довечера е нашата среща.  Очакването ще ми помогне по-бързо да мине работният ден!  Някой преброи ли колко ще бъдем, все пак?
Приятен ден на всички!

# 168
На нас ни струваха де6ките на бебка от България към 500 лева. Blush

# 169
  • София
Аз съм почти 100% сигурна за срещата, като дойда какво да търся, как е запазена масата  newsm78? За форума, или...

# 170
Нещо всички са много неактивни днес.
Klemy, аз най-вероятно ще кажа, че имам среща с едни бременни приятелки, предполагам, че това ще им бъде достатъчно. Laughing

# 171
Здравейте, и аз ще дойда на срещата до скоро Laughing

# 172
  • Варна
офф скъса се да вали тука не мога да изляза баси  #Cussing out
имам работа майка му стара  Crossing Arms

както и да е ...момичета да ви се оплача  Embarassed
не стига че рядко ходя то тоалетната, ами и колкото пъти отида я задръствам  Embarassed
направо все едно съм яла бързосъхнещ цимент  Rolling Eyes
вие как сте?

# 173
Здравейте еми за форума е запезена ама като питате за салона за не пу6а4и няма как да не се видим или познем . Simple Smile

# 174
оооо, добър ден, мамета!Жалко, че тоя път няма да дойда, но да се снимате и да качите!Много весело изкарване!Virginity, много сте готини с мъжо ти!Желая ти много да те слуша!
Уф, да ви се оплача, в понеделник ще ми бият анти-Д- имуноглобулин.Ужасно ме е шубе..
Целувки на всички и стискайте палци!  bouquet

# 175
Момичета,завиждам ви благородно за срещичката!И мен ми се иска една такава да си направим,но нещо хич ни няма тук бургаските мами!И при нас цял ден вали,а аз спа ли спа!Не искам да дразня работещите мами,защото им завиждам доста.

# 176
здравейте мами. Привет на mama-si Момичета аз за съжаление не мога да дойда на срещата но другият път обещавам Peace,много исках да се запозная с всички вас #Cussing out.   Пожелавам ви много весела и ползотворна среща.                                                                                                    Mama si аз също съм от скоро в форума и вече научих доста неща от другите мами.   bouquet  За коластрата при мен се появява само ако си притисна леко гърдите иначе не. ,а за контракциите имах около 4-5 пъти до сега и пих също нош па по 2-3 на ден .,интересното е че от както не ходя на работа нямам въобще.Определено има значение физическото натоварване. Peace

# 177
Здравейте мамчета!!!
Как сте днес?Пожелавам ви много весело да си изкарате на срещата и после да разправяте Wink

И тук валя цял ден и е едно студено такова времето...Май го дават да се позатопли,дано!
До скоро   bouquet

# 178
   Zdraveite na vsi4ki mam4eta     wavey
  Qvno s tazi kolastra,pri vsi4ki e razli4no,za6toto eto pri edni kato se pristegnat gardite i togava imat,a pri men naprotiv-ve4er kato si legna kogato sum mahnala sutiena e nqkakuv ujas newsm09
  A za kontrakciite,qvno az ve4e prekalqvam,za6toto,mai naistina pri pove4e natovarvane sa mnogo pove4e,puk az sum ot tezi deto nemogat da si namerqt mqsto i postoqnno si tursq rabota   hang newsm28 newsm79     Nemoga da sedq na edno mqsto,o6te pove4e sega kogato ne rabotq smile3506
  Zasega 4ao ot men i da se pazite newsm51 newsm51 newsm51

# 179
  • Бургас
Здравейте и от мен   love001
И тук в Бургас времето е ужасно, цял ден вали и е студено, май ще трябва да вадя зимните дрехи Wear Umbrella
Не можах да изляза въобще да се разходя и вече не ме свърта на едно място. Мислех да използвам почивните дни за събиране на последни слънчеви лъчи, ама нейсе.....
si_mama Добре дошла  smile3525 надявам се да сме си полезни взаимно една на друга, независимо коя от колко време е тука.  newsm10
magika и мен отдавна ме е осенила идеята за една Бургаска форумска вечер, е верно само три сме, ама ако имаме желание и време....... може да го обсъдим  newsm44  coolcool
Относно коластрата :
За коластрата при мен се появява само ако си притисна леко гърдите иначе не
и аз съм така, а контракции май изобщо нямам..... Явно при всеки е различно
До писане...

Общи условия

Активация на акаунт