Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 829
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
На снимки не се надявайте Grinning

Аз нямам коластра, за кво са ми тия големи балкони тогава  Rolling Eyes И контракции нямам....

si_mama дай малко инфо, че да те включа в списъка.....и добре дошла де  Grinning

# 181
Nikki Ivanowa,това с организацията никак не е трудно,ако и трите сме навити.
      Малко ме притеснявате с тази коластра-аз въобще нямам.Какво е усещането?Мен леко ме наболяват гърдите-дали има някаква връзка?

# 182
magika, izob6to nedei da se pritesnqva6,4e nqma6 kolastra!!! no
   Pri vseki e razli4no,a mojebi vseki moment na tebe su6to 6te ti pote4e sled kato te nabolqvat gurdite Wink
   Izob6to nedei da se tormozi6 za tova,normalno e spored men, puk i az imam edna poznata,koqto izob6to ne e imala,prosto poraspitah da vidq kak e pri drugite,ne sum iskala da strqskam nikoi   smihesorry

# 183
Ами не всички имат коластра предварително и това въобще не значи, че няма да имат кърма. Моя приятелка нямаше миналата година, а после като роди имаше много кърма и много хранителна.
Аз също нямам за сега.
А контракциите ми са много повече от 15 на ден, но доктора вчера каза, че не са родилни, така, че няма притеснение. Каза, че са на база тонус и чувствителна матка.

А за Бургаска срещичка аз имам и време и желание! Не работя, чак ми е скучно и по цял ден съм по разходки.

Появява ми се Мениероподобен синдром. За тези, които не са го чували това е нарушение на вестибуларния апарат. Кризата трае от няколко часа до няколко дни и се състои във виене на свят, ама много силно. Само можеш да лежиш, като станеш и се блъскаш в стените. Много е гадно, ама доки каза, че сигурно е от бремеността и още три месеца да трая.

# 184
Да ви кажа с тая коластра изоб6то не се тревожете за6тото на мен ми покапаха две капки в 23 седмица и от тогава ни6то а ве4 6те вляза в 27 така 4е не се знае за всеки си е толкова индивидуално .На някои мами 4ак като родят им се появява

# 185
si_mama , здравей  newsm51! Кога ти е термина?
Мамчета, вече почнахме да боядисваме и май вървим към финала на обзавеждането  Joy Нямам търпение  Praynig, че вече взе да ми натежава малко, не че съм се спряла де  Confused
Ееееех, няма снимки от срещичката снощи...ще почакаме още  Peace
Поздрави  Hug

# 186
 Zdraveite mam4eta wavey
   Kak mina sre6tata v4era? newsm03   
  Termina mi e na 25.12.06g,i kazaha da si 4akam gospojica   stork-girl       
  Na teb di koga ti e termina i kazaha li ti kakvo 6te e?
        Mai4eta,ot nqkolko dni razglejdam za komplekt za ispisvane i kato 4eli tova mi e nai trudno... newsm12   To ne,4e ima mnogo golqmo zna4enie, no puk sa napuskali kakvo li ne ve4e  Wink  Vie kak procedirate otnosno tova??? Thinking 

# 187
Ами аз си купих в бяло от една мама от форума. Мъничък и сладичък   Simple Smile

# 188
  • София
Майка ми е купила един комплект за изписване, в бяло и синьо, с 11 части. Но честно да си кажа, малко тънък ми идва за края на декември, та не съм 100% сигурна, че ще го употребим целия... newsm78 Или ще избера друго горно гащеризонче към него. Ще преценя на момента, то все пак от болницата само до колата ще е студено, т.е. 10 метра, а и ще е увит в дебело одеало дребосъка.

# 189
И моето е госпожица Wink, а термина ми е 12.12, можеш да видиш по тикера Hug
Klemy , защо нищо не казвате за срещата Rolling Eyes
shrew , ClanG беше дала един линк към списък за бебчо с нейни редакции, може ли да сложиш линка на първа страница, моля те  Hug

# 190
Здравейте, срещичката беше много приятна! Още ми е в главата  Grinning този път дойдоха повече маминки. Всички бяха много сладки, надули гордо коремчета  Mr. Green macko утре ще почне да пуска снимки. Насърчавам повече мамита да дойдат следващия път и - както казва pontes, по-често да се виждаме, че ако е само по веднъж на месец, остават още само две-три.

Аз нямам никаква коластра. Само ми набъбнаха много гърдите, в сравнение с каквото бяха. Също и гръдната обиколка и ръцете.

# 191
  • WA, USA
Здравейте момичета! Аз се завърнах от БГ, беше много хубаво но кратко, направо ми се късаше сърцето като си тръгвахме. Като си мисля за това сега чак не ми се прибира повече, ако всеки път ще е толкова трудно. Полетите ги преживяхме нормално - малко подути крачета, но като се прибрах се оправиха за една нощ. Ходихме на моренце за един ден и половина и аз направо си откиснах във водата. Тука океана е много гаден и не става за плуване.
И сега съм направо на работа... Cry Много ми е тежко и мъчно, че не мога и аз да си поседя в къщи и да си пооправя за бебето. Но няма начин - тук нямат майчинство изобщо, нито пък болнични. Ще имам право само на три месеца неплатен отпуск след като родя. Направо не ми се мисли как ще си оставя бебчето толкова малко Cry Cry
И аз нямам коластра, а игърдите спряха да ме болят може би повече от месец - аз преди не можех да ги пипна. Контракции, май само една досега. 

# 192
  • Бургас
Привет мамчета-сладуранчета  newsm44
Аз за среща в Бургас съм навита, само трябва да знаете, че работя... в смисъл, че през седмицата мога след 18 часа, а иначе предпочитам събота и неделя тогава почти винаги изцяло съм свободна.   newsm10
Вече взе да ми става трудно с навеждането, до тук беше добре, няма чорапки, нахлузваш чехлите в движение и айде,  да ама като заваля дъжда си извадих други буйки, то това добре, ама като не мога да се наведа да си обуя чораките и като не мога да си дръпна ципа на обувките.... за рязането на ноктите на краката да не говорим  newsm09 ..... добре, че е мъжо, ко да ма прай горкия, търчи след мене. И вие ли сте така!?

# 193
Здравейте, мацки!Да ви се похваля с моя нов вид Grinning!Май малко стана луд на шарено се радва, но пък се радвам, че най- после намерих време да се украся профила, че бях като монахиня!! Laughing Радвам се, че е било весело снощи, да качите снимки и следващия път и аз съм на линия, ако успея да изляза от вкъщи с тоя шкембак!!!Мой РАЖДАЛИ приятелки ме питат дали тия дни чакам! Shocked.Ако разбера как се качват снимки в албума, ще кача да ме видите. Hug
Имам идея за следваща тема- дано ви хареса:"Декември още е далече, искаме да гушнем бебчо вече"-поне издава мойте чувства Simple Smile!

# 194
И аз не мога много да се навеждам и пъшкам кат бабинка, но няма как. Хомеопатичните гранулки ми помогнаха малко, но все още имам една болка в дясно на таза, която си седи гадно и боли, когато се движа. И много интересно - като ходя се накланям на дясно, без значение, дали се старая или не, да ходя изправена. Дано да не съм се изкривила нещо  ooooh!!

Аз с дрехите също съм много зле, идва студ и трябват чорапи, чорапогащници...фанели... всички са ми къси...искам да си купя нещо ново, тая седмица тръгвам пак по магазините за бременни.

Мойто съкровище ме скъсва от футбол тези дни  Sunglasses и особено едно твърдичко риткане, има и издуване на тумбачето, в ляво от пъпа. Дали не са му там крачетата? Кога ще се застопори в горе-долу една поза? В смисъл да застане така, че главата да е на едно място, дупето от другата страна и да не е седалищно? (Нали с растенето престава да се върти като пумпалче?)

Общи условия

Активация на акаунт