Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 827
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами уж в 9 месец се кротват, но Никол се въртя до последно, така че...зависи от бебето.

# 196
  • Варна
мойта пък се е застопорила в дясно и само там седи и подритва  Laughing
и аз се чудя кога ще се размърда  newsm78
много е смешно корема ми е издут отдясно  Joy

# 197
Момичета да ви питам, вие усещате ли вашите бебета да хълцат.На мой те приятелки бебетата хълцат а аз моето изобщо не съм го усетила.

# 198
  • Варна
ние снощи хълцахме  Mr. Green едно много странно усещане .... като пулс,такова ритмично много странно и същевременно много приятно като знаеш че е бебче   Heart Eyes

# 199
  • Варна
уфф днес цял ден ми вървят едни киселини  Sick направо ми запалиха гърлото
явно бебе ще е косматичка като мама и тати  Mr. Green
и двамата сме се родили с бая коса  Rolling Eyes 

# 200
Момичета от София, я кажете точно къде се намира магазина за бременни на Аксаков? Днес мисля да ходя до там?
Някой свободен да дойде с мен?

# 201
  • София
Здравейте момичета,

zizzu, искам да те питам за анти Д имуно-глобулина. Защо си биеш сега, имаш анти-тела или профилактично? Защото и аз съм, с Rh- , и се чудя ...

# 202
  • София
Момичета да ви питам, вие усещате ли вашите бебета да хълцат.На мой те приятелки бебетата хълцат а аз моето изобщо не съм го усетила.
Усещала съм го-много е смешно Laughingмалко обаче е неприятно,при мен беше много силно ooooh!

# 203
Момичета-кокичета,
НИЩО-ама НИЩО  не разказахте за срещата  #Cussing out, нито дори колко сте били, привличахте ли вниманието, мерихте ли коремите, кой е с най-голям и кой с най-малък Wink Толкова много исках да дойда, но 3 почивни дни просто не ме свърта в София. Аз такова ядене му ударих, че чак ми порасна корема, ама иди кажи от ядене ли е, или от бебо Wink
Чудя се в момента коя кошара е по-удачна - дървена или от сгъватемите, вие какво мислите?
Коластра засега нямам и  не смятам да се притеснявам до раждането, когато разчитам, че майката-природата ще си свърши работата. Контракции или нямам, или не съм ги разпознала. Забелязах, че като бързам и съм се втурнала за някъде ме заболява ниско долу, но не е ритмично и като намаля темпото минава.
Между другото някой може ли да ми каже къде мога да отида на преглед на 3Д- ехограгф - по възможност с име на лекар и телефон. Иска ми се да ме види и някой друг освен моя доктор, но не зная към кого да се обърна и къде има такава апаратура.
Поздрави и целувки !!
А, и да не забравя да кажа - Вержито много хубава булка !!!  Flutter

# 204
  • Варна
Blush миси миси на всички  Flutter

tini_mini аз съм решила дървена кошарка да вземам.
тея сгъваемите не ми вдъхват доверие нещо...
нестабилни ми изглеждат  Thinking
--
да бе разкажете нещо, тая среща история стана ?!  Mr. Green

# 205
Zdraveite bade6ti mami, i az sam za dekemvri (23), momi4enze, oba4e ne znam kak da se zapi6a v spisaka  newsm78

# 206
Здравейте момичета. разкажете за срещата и  да видим снимки,моля. Надявам се следващата среща да не е след месец.  lalalala,а по скоричко.   tini-mini аз ходих в много приятна клиника за 3д ехограф но записването става поне 20 до 30 дни предварително.  Това е медицински център "ФЕМИНА" на ул.Дунав 47 . мен ме гледа д-р Димитрова и гледаха абсолютно всичко на бебо.от там ми дадоха и снимки и дори диск с движещото се бебче.аз не ползвах направление и си платих 80лв.ако искаш се обади на тел.02 9833020 и 0889030595 има и адрес www.mcfemina.com Grinning  Peace
 Това за хълцането ми е много странно какво е точно усещането може би съм го изпитала но не знам че е било хълцане. newsm78                                  Напишете ми за някой по хубав магазин за бременни аз вече нося само  едни дънки и анцуг с блузите нямам проблем ,искам някакъв хубав черен панталон но не спортен,а  тип мъжки с ръб отпред и джобове .... smile3506

# 207
  • София
Е, хайде да кажа за срещата!!!
Събрахме се доста хора, двойно от предния път /не преброих точно колко/... Embarassed Беше много весело, голяма говорилня се получи! Коремите растат, не сме мерили кой е с най-голям, май се движим равномерно, но всеки е с различна структура на тялото, та е невъзможно да се определи точно. Снимки нямам идея дали ще се пуснат тука, защото някой момичета не искат, но ако има такива, на които всички сме съгласни, ще ги сложим.
Хайде, на следващата среща още повече мами! Mr. Green Laughing Heart Eyes

# 208
  • София
И ние прохълцахме Simple Smile
Много лекичко усещане беше и то точно като пулс, съвсем ритмично, но с по-голяма пауза. И леко ми подскачаше корема на всяко хлъцване  Grinning Миличкото от много прозявки явно се е нагълтало с околоплодната течност Simple Smile
Качих и моето коремче в албумчето.

Хайде момичета, чакаме коментари и снимки от срещата!

# 209
  • София
Еее, мен два дни ме нямаше, затова не съм разказала за срещата Simple Smile Бях на природа и много добре ми се отрази.
Срещата беше супер! Аз се притеснявах, че много мами ще се откажат заради дъжда, но в крайна сметка декемврийка от дъжд се не плаши и се събрахме....май 11 preggo: detelini, Sarra, GlanG, lia25, Betty L., macko, lladybird, bla_bla, 4opi, Klemy, pontes. Дано не пропускам някоя мама, ако е така веднага ме поправете!
Да кажа, че 4opi така ги беше инструктирала колегите си в Кривото, че всички бяха много мили и аз съм много доволна от отношението и обслужването! Е, поизгонихме им някои клиенти, които пък голям зор да седнат в залата за непушачи, но като послушваха малко за 12-часови раждания, контракции, епидурални упоики и кърма доброволно си тръгваха Scream.
Всички момичета са много сладки! Обсъдихме наболели въпроси, но да ви кажа преобладаваше темата за раждането...явно с напредването на месеците все по-актуална става ooooh! Раждалите вече мамчета споделиха експириънс. GlanG и аз явно ще се засечем в родилното и ще се борим за стая (нещо като сумо си го представям) - това тя да ви го обяснява защо така ще се получи #Crazy).
За най-смела родилка обявявам Betty L., която въпреки предишното трудно раждане пак не иска упойка и нищо не можа да я убеди Shocked! За най-най бюст номинирам lia25 - страшни цици Peace!
Коремчетата ни (който обстойно огледах) са на едно положение...нямаше рекорди (е, като я нямаше Верджито Mr. Green).
Та това е в общи линии. Фотограф беше macko, чакаме от нея снимчици. Аз лично искам пак Laughing

ПП. За малко да забравя - поговорихме, разбира се, и за еднократните гащи! Обсъдихме ги отвсякъде, вече няма тайни за нас по този въпрос! Та по този повод на GlanG и на всички нас ни беше много мъчно, че ДаниелчетоД не дойде Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 14:17 от pontes

Общи условия

Активация на акаунт