Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 903
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здрасти, майчета!

Кажете ми лек срещу киселини. Вече не мога да се храня. Каквото и да хапна, веднага ми става лошо. Дори и вода да пийна, пак получавам киселини...Ужас!

# 256
Здрасти, майчета!

Кажете ми лек срещу киселини. Вече не мога да се храня. Каквото и да хапна, веднага ми става лошо. Дори и вода да пийна, пак получавам киселини...Ужас!

Хапвай бадеми,като ги дъв4и бавно и продължиетлно,докато се смелят в устата ти.На мене ми помага. Mr. Green

# 257
sipirumi   , и на мен при прилошава така, но само в градския транспорт и маршрутките, ако стоя права. При мен е от нисък хемоглобин в следствие на железен дефицит. Откакто пия желязце всеки ден, се оправих, но ако пропусна 1 ден и на другия ми е пак лошо. Забелязах, че като пия сутрин вода преди да изляза, вероятността да ми стане лошо е по-малка. Так че моят съвет е да си видиш хемоглобина и желязото, това е една възможна причина, а иначе докторите дразнещо казват "от бремеността е, нормално",  но според мен за всичко си има причина.
ClanG, много си мила, трогната съм. ще кажа на бебчо да излиза точно на 10-ти и да прави, да струва, но за 1 час да е вънка  Naughty
Аз съм +6 кг общо досега, но лошото е че ги качвам рязко, в началото - хич, а сега по 3 на месец. Бебето ме спуква от ритници вечер като лежа на дивана, по принцип ми е приятно, но напоследък имам чувството, че ще ми насини всички органи  ooooh!
Между другото, носите ли червен конец? Моята най-добра приятелка ми дава зор да си сложа, но аз досега не съм носила, тепърва не знам дали има смисъл. Иначе си нося 1 гривничка със сини очи, но тя ми е повече като спомен от почивката в Турция, отколкото от суеверия.
Целувки  Hug

# 258
  • София
Macko, кутията ти е пълна , не мога да ти пратя ЛС.
Ето ми мейла, който има снимките може да ми ги препрати:
klementina@abv.bg

# 259
  • Пловдив
Мерси, VESSI, тръгвам към магазина да си купя, че вече не се търпи! Rolling Eyes

# 260
  • Варна
...носите ли червен конец? ...нося 1 гривничка със сини очи...

аз червен конец не нося, но нося синьо око(подарък от тати  Mr. Green ) или едно герданче със сини мъниста.просто много хора по улиците ме заглеждат,Бог знае защо newsm78
аз не виждам нищо странно в бременна жена,но както и да е.
аз не вярвам в суеверия и магии Naughty, но вярвам в отрицателната енергия която някои хора излъчват
поне това съм го изпитвала и знам че го има  Rolling Eyes то всъщност това е уруки - предаване на отрицателна енергия,ужасно е !  Shocked
аз съм много положителен човек и имам силен характер и рядко ми действат такива неща
но има хора от които наистина буквално ми прилошава   Sick

а това за бадемите не го знаех,ще взема да пробвам че сега ядох шоколад и ми стана гадно направо съм в шок Shocked аз умирам за шоколад!

# 261
  • София
Аз не нося нито червен конец, нито синьо манисто. С Никол носех едно сиьо манисто, на сребърна гривна, но с много странна история.  Mr. Green Още преди да разбера, че съм бременна го мернах в коридора на университета и си го взех за късмет, няколко дни след това разбрах, че съм бременна и го носех цялата бременност , после го запилях някъде, като свалих сребърната гривна.

# 262
  • София
VELLA, за киселините - през деня дъвчи дъвка, звучи тъпо, но доста помага. А вечер преди да заспиш сдъвквай по един Талцид, действа веднага и се дава на бременни.
Аз не нося червен конец...не знам защо, не съм се сетила, пък то сега тепърва да слагам не върви.

Девойки, много подтискащо време, направо депресарско  Confused

# 263
  • Бургас
Здравейте мамчета,
Днес нещо не съм в много добра кондиция  Sad , от времето ли от нещо друго ли, но съм отпусната, като абсолютен парцал. Надявам се, обаче сега като ида да хапна всичко да си дойде на мястото.
sipirumi И на мен ми става лошо, даже в момента ми е лошо.   Close  Става ми лошо, като не съм яла, става ми лошо като съм яла ......определени храни....абе бременлинска му работа.....,   #Crazy но най-големия отврат е като пътувам. Тоя уикенд имаме сбирка на хижа Бузлуджа на туристи-ветерани, обаче ще трябва да я пропусна,   Crossing Arms не за нещо друго, ами няма да издържа пътуването до там. Ама да ми е жив и здрав бебчо, сега той е най-важен, пък сбирки пак ще има.
tini-mini Не нося нито червено, нито синьо, нищоооооо! Вярвам в Бог и се моля Той да ме предпазва от негативизъм.   Praynig Не мисля, че някакво си конче, било то синьо или червено, би могло да ме предпази от лошотията. В това отношение съм доста крайна!
Virginity хорца и аз играя.   Peace Наскоро като бяхме на море в едно заведение-кръчма такава бяла роза му дръпнах, че и водех даже.   Mr. Green Ама по едно време певицата, като взе да се забързва и да вика: айде по-бързо, по-бързо, ситно, ситно..... викам и : ало имаме бременна на хорото, ще стане белята.  Joy  Stop  Абе майтап беше.
Сега изчезвам да хапвам, щото и без това съм доста изнервена, тоя пост го пиша втори път, щото първия път се сбози сайта и съм бясна, ама така е който забравя да прай копи, пейст тъй му се пада. Айде лекичко денче, желая. И мойто настроение да не е вашето   bouquet

# 264
и аз съм крайна - ако не вярваш в Бог и сто кончета да си вържеш, все тая. Връзката с Живия Бог е молитвата. естествено, че има негативни влияния, бъкано е с тях, дявола е силен, но единственото спасение от него е връзката с  Бога. На мене също ми става лошичко от време на време, но като легна се оправям -ай че хубаво извинейнийце си имам  smile3524. От четвъртия месец слагам по три килца месечно и то навсякъде. ханша ми се е разширил като че ли ще раждам цял футболен отбор, дано да помогне при родилните мъки все пак  newsm78

# 265
Здравете, не съм писала от срещата беше много забавно. Иначе бомби аз и преди си имах, но сега надминават себе си така си. Сега ако съм качила 10кг. си представям, че 1кг. са в тях и 1кг. то бебето та уж съм 8кг.
Mackoмерси за снимките.
Иначе днес бях на гинеколог пак попаднах на поредния екзепляр. Гледа ме 2 минути и почти нищо не ми каза, и започна да ми разправя за някаква бременна. Направо вече незнам. Мисля сега да ходя в клиникат ана Щерев и ако и там не попадна просто незнам.
Иначе бебо сега се по разрита, че иначе си е кротко, не е от най-бчуйните, като гледам вашите, мойто е много мързеливои поспаливо като баща си, той това чакал да се родило и да си легнали да спят.Направо щях да падна.
А и мен доста си ме боли кръста и мисля, че имам ишиас, куцам си нещо, само да не стане така да не мога да стъпвам.

# 266
И аз мисля, че ако има човек вяра в Бог, няма нужда да се страхува от завист или каквото и да било.
Даже вчера бях в Земенски манастир, на литургия за деня на св. Йоан, та четоха евангелието от него и точно на това наблегнаха - вяра ако имаш, нямаш страх.

Между другото, беше много хубаво да вдишна чист, свеж, зелен въздух.

Момичета, мен все още яко си ме боли кръста. Ей сега бях навън за малко и ....  Weary... ужас. И ми се подуват краката. Иначе нищо друго ми няма. Съчувствам ви за киселините...пийте повече вода! Това помага. Казват, че киселини се получават, когато на бебчето му/й расте косичка. Аз имах много малко миналия месец.

# 267
Здравейте, като за последно в тая темичка!
Нищо не нося като талисман, все се канех но... забравих - не че вярвам на тия работи! А пък сега и да слагам вече е късно, ще разчитам на Бог и късмета!
За киселините имам ги от самото начало включително и от вода, талцид си купих но помага само за около полвин час, което не ме устройва особено за през нощта. Сода бикарбонат със килограми решава донякъде проблема ( поне за 2-3 часа). Много е гадно, но на мен само това ми успокоява стомаха. Разбърквам я предварително с водичка малко и така я пия. И с предишните ми бременности беше така и вече ща не ща съм свикнала.
А за родилния дом не се бия - Понтес се бута! Не стига че и намалява корема , ми се снима и с чупка в кръста ( да влезе в челната класация)! И иска като роди около 12 само тя да е във ВИП-а а ние да гнием!
Майтап де !
О, забравих! Днес бяхме на ЖК. Малко избързваме с растежа - отговаряме на 30-та седмица , иначе всичко ни е наред! Пуснахме изследвания за секвото дано и там е ОК! Пак не показа пол, но такъв ИМАМЕ с 200% сигурност!

# 268
Ако мойто човече и другата седмица не си покаже пола, вече майка му наистина ще се побърка от любопитство и нетърпение.  Crazy

# 269
Привет момичета!
и ние бяхме днес на консултация и на снимката, която ни направиха девойката се ухили и е много смешна!! Веднага казах, че на мен прилича  Grinning Grinning Иначе аз съм свалила 2 кг за един месец, но беболина е вече 1,100 кг и доктора каза, че не съм можела да и насмогна на яденето явно щом тя расте, а аз слабея  Grinning
Времето е кошмерно и ужасно подтискащо, ревливо и т.н
Червен конец със синьо мънисто си нося от самото начало, че много лесно "хващам уроки" както казваше баба ми навремето.
zizu и аз нямам още никакви признаци на коластра и незнам тези мойте бомби, ако невлязат в употреба ще е грехота  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт