Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 830
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте
моя термин е на 10.12, в едни списък ме включиха, но сега виждам, че в този ме няма, така че ако ме вкарате ще е супер.
И аз май като всички вече нямам търпение.Ох,този декември вси не идва.Нямам търпение да го видя дали е добре,защото сега наистина е доста активно и шавливо моето бебче,но все се притеснявам дали си е добре.
И аз май като доста майчета си имам проблеми с кръста,но ще го изтърпя,къде ще ходя? Simple Smile

# 226
Здравейте и добре дошли на новите мамчета   bouquet
magika, и аз имам болка в дясно, но е по-скоро като тежест и се притеснявам да не би да е жлъчката Thinking В четвъртък съм на ЖК и ще питам.
Целувки на всички  Hug

# 227
Здравей.На мене в 28 седмица ми биха инжекция zаради моя Реzус Фактор,който е отрицателен.Каzаха 4е тая инжекция се бие в 28 седмица.И след като рдоя в болницата 6е ми бият о6е една там.

Мда, но ти май си в Германия доколкото виждам, там е така. За съжаление тук в 28-ма седмица никой не ти бие, те не се сещат навреме за антитела да пращат, та затова се чудех да не би да е започнала такава практика и у нас...

А ти ли си я плати, как седи този въпрос при теб

Ами беЗплатна ми бе6е инжекцията.Вzех си я от аптеката и ми я поема zдравната каса zа 6астие. Mr. Green

# 228
milena22, ще те добавят, щом те видят, че си декемврийка Simple Smile само напиши тук от къде си, на колко години си, какво ще е бебчето, ако се знае. Добре дошла и успех !!!  bouquet

Milena se kazvam ,na 24 godini sam, i mojto momi4enze trjabva da dojde  na 23.12
Jiveja v Nürnberg, Germania
Leko rajdane na vsi4ki bade6ti mami doctor    newsm32  smile3525
Халооо Милена Wink
Аz съ6о съм в Германия,но в Берлин.Писах ти на ли4ни. Stop
Поzдрави от нас.
Веси  bouquet

# 229
  • Бургас
Добре дошли на новите маменца jay и milena22 , надявам се да се чувствате комфортно при нас.  Hug
magika непременно ще я направим срещичката, аз лично нямам притеснения от времето, така че съм на линия и в пек и в дъжд, че и в сняг  Grinning
Моя малък мъж е в постоянно и неспирно движение, чак направо понякога започвам да се притеснявам кога всъщност спи.  Thinking

# 230
Здравейте, и добро утро на всички!
На новите мами   bouquet - Добре дошли!
Детелини, браво на теб за хорцата отсрамила си декемврийките! Аз вече и до хладилника едвам се добирам, така ме пробожда в кръста. За сметка на това моето бебе което както вече казах 200% има пол ( 100% момче, 100%момиче) Не само Дунавско ами и ръченица докарва. В мойта книжка пише че спяло между 16 и 18 часа на ден - само искам да знам кога точно са тези 18 часа че да си планирам и аз времето за сън, щото ни нощем ни денем мирясва за повече от 15-тина минутки.
Иначе за ходенето децата като ме видят и веднага се изпъчват назад и с ръка на кръста както само бременните могат започват да се клатушкат из къщата - пунтират ме демек.
Понтес, ти незнам кога ще раждаш но от 1.12 до 31.12. Света София ще е ангажирана с мое Величество, така че ако мислиш в рамките на този срок да извършваш някакви действия свързани с упоменатото заведение -  Naughty. Потърси други варианти!
Даниелче, къде се покри? Не дойде да покажеш гащите, да не би да пребоядисваш самолета, щот са го нямали в подходящ цвят?Ха-ха-ха!
Приятен ден на всички!
А , за списъците Майчето каза че от чужбина не се отваряли или нещо такова, ако някой иска да ми пише и-мейл на лични ще му ги пратя!

# 231
ClanG , целия декември ли ще обсебваш Света София, да знам да стискам до януари  Joy

# 232
  • София
ClanG , целия декември ли ще обсебваш Света София, да знам да стискам до януари  Joy

Ооох, аз до януари не мога да стискам...явно ще трябва в ноември да се целя Sick
Но пък нека и е на ClanG - щом иска да ражда 1 месец Crazy!!!

# 233
ClenG в твоя картон съвсем спокойно могат да напишат срещу пол на бъдещото бебе : М- че както направиха на една позната.  Joy
Sarra много ме кефи как си кръцнала панталонките в съблекалнята  hahaha   аз утре съм на преглед и се чудя  дали не може случайно някак си да не се качвам на кантара   newsm78  за да не го кръцна и аз badscale
А случайно някой тука да не се идентифицира с описанията на неспирните ритници? Моето бебе явно си спи сериозно по 20 часа а през другата част си плува с плавни движения приличащи на потупвания с котешка лапичка. С две думи бътерфлая още не го е овладял, както и майка му де  Mr. Green

# 234
 #Crazy Mojta i tja e 4isto luda kato tatko si, ne se spira, ednovremenno i s raze i s kraka me buta, daje na poslednija pregled buta6e...  newsm78  tova ne6to, s koeto te gledat na exografa. 4ela sam 4e prez no6ta sa po-prinzip po-aktivni, oba4e njama spirka.. kazaxa, 4e e dobre, kogato se dvijat

# 235
  • София
detelini ,
и мойта бебка е доста спокойна и кротка за сега. От време на време много нежно побутва и усещам че се премята, върти се нещо, ритници точно рядко усещам.
Чак ми липсват постоянни ритничета Simple Smile

# 236
  • София
 newsm78
Какво стана със снимките от срещата? Cry Cry CryИскам да ги видя вече...

# 237
  • Düsseldorf
Здравейте, мили мамчета!
Не пиша много редовно, щото пак трябва да се жалвам, ама пък да си кажа, да ми олекне...

Онзи ден се сецнах нещо в кръста (при това само от навеждане, нищо не съм вдигала) и сега не мога да си намеря място ни на стол, ни в леглото! Ходя на масаж, дано помогне, че не знам като продължа да качвам как ще я карам...

Освен това напоследък често ми става едно такова тежко, сякш не мога да си поема въздух и ми се разхлопва сърцето.. А нищо не ме боли и самичко отминава, дали трябва да се плаша или е нормално?

А, имам и добре новина, последната стерилна урина беше чиста!!! Най-сетне след 3-тия антибиотик преборих гадните бактерии, дано не се върнат никога!

Прегръщам ви, бъдете здрави!

# 238
Тини-мини за теб може и да направя изключение около 10.12, за 1-2 часа. Обаче за Понтес -  Naughty, даже и да не раждам през цялото време ще пазя на вратата да не дойде че после аз къде ще ме сложат като заеме випите?
Алекс - шу, само така да се чува! Никакви бактерии и други такива повече! Забранявам!

# 239
   Zdraveite na vsi4ki mai4eta Flutter    I az nqmah vuzmojnost da vlqza posledenite nqkolko dni i da popro4eta ne6to,za6toto maikami se pribra ot 4ujbina i v nas e HAUSSSSSSS Tada  Da vi se pohvalq,ve4e imame tolkova dre6ki i prinadlejnostti za bebka,4e....ami babe6ka mu rabota newsm62
   No eto me ve4e namerih vreme i ne propuskam da vi pi6a Laughing  Iskam purvo da vi pitam za sre6ti4kite, mnogo mi se iska da moga da prisustvam na sledva6tata,da me naso4ite malko Wink 
  Otnosno bolkata koqto ispitvate momi4eta ot dqsno pot gardata az imam, no e ot lqvo i 4uvstvoto e vse edno se opitva da mi s4upi nqkoe rebro newsm12 ????Az predpolagam,4e e napulno normalno,a i maikami misli taka, a povqrvaite mi na neq moje da i se vqrva:Iznosila e i e rodila celi 5
 Hug   
    Lele az pak se pouvlqkoh v pisaneto     Blush   
  Dobre stiga za sega,nadqvam se po-skoro da ima sre6ta i da moga da prisustvam i az 4ao za sega:)
       newsm51            newsm51            newsm51

Общи условия

Активация на акаунт