🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 373
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 095
Бравооооо на Стоян мн мн мн ме изкефи, нека презерватива да си ходи

# 1 096
Сега Даню прай ли се?Нали каза,че ще провокира Стоян?
  Много гадно ниЗко мъжленце тоя Меджик!

Тежеше му прекалено много, за да предизвиква Wink

# 1 097
  • Другата България
юхууууу!
Познах, познах, по физиономията му познах на презерватива.
Йес!
А сега разбрах защо не съм за Боби.
Ами не съм.

# 1 098
  • София
Някои игри са отвратителни и застрашаващи здравето. На тази, ако имаш дискова херния, шипове...загинал си

Е да, ама няма и да се напъваш да влизаш във формата, ако си с явни болежки Simple Smile  Иначе съм съгласна, има много тегави игри.

# 1 099
Страшно искам Даньо тъпия да си тръгва към дома.
Давай, Стояне!
Разкарай наглото фокусниче.

# 1 100
Подробности, но нещо оплескаха сметката.. 2 по 20кг и 2 по 10кг ги обявиха за 80, ама карай.. на Йордан лоста не беше центриран. Няма шанс с такава стойка..

Иначе Бобката е типичен конформист, от породата, която най не понасям. Винаги със силните на деня, винаги съгласен, неконфликтен.. "и да се изкаже може, и да вземе отношение може.. и да може - може"..  Joy

# 1 101
Даньо е с черна коса в промото -  бррр, отвратително. Мъж, който си боядисва косата, е пълен комплексар.

# 1 102
Добре им го каза Надя. Виждали са Стоян на арената и е време да престанат да го мислят за лесен.

# 1 103
Браво на Стоян!! Двамата с Ванчето ги мислят за най-слаби, а те продължават да бият. Данчо е просто отвратителен.

# 1 104
  • Тра-ла-ла
Някои игри са отвратителни и застрашаващи здравето. На тази, ако имаш дискова херния, шипове...загинал си

Е да, ама няма и да се напъваш да влизаш във формата, ако си с явни болежки Simple Smile  Иначе съм съгласна, има много тегави игри.
Е, да...ама все пак е Фермата. Не е необходимо игрите да са толкова брутално силови. Някои игри и здрав да си - може да си докараш жестоки проблеми. Като херния. Толкова ли нищо интересно не могат да измислят сценаристите?!

# 1 105
Прогнозата ми може и да ми се сбъдне че Стоян ше бъде и после той прави Боби - Петър.

# 1 106
Даньо е с черна коса в промото -  бррр, отвратително. Мъж, който си боядисва косата, е пълен комплексар.
Като е тръгнал да се боядисва, да беше инвестирал и в малко ботокс, в добър стилист - тези бели чорапи ме връщат в осемдесетте! А за екипчето в стил Борат, нямам думи просто!
Даяна, ако четеш- стилист за “Огледалото” !
 Нали е Даньо Богатия или .....?!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 21:32 от ellis

# 1 107
  • Тра-ла-ла
Даньо е с черна коса в промото -  бррр, отвратително. Мъж, който си боядисва косата, е пълен комплексар.
Петър дали и той не се боядисва?! По късата част са му просветвали бели косми. А отгоре - не съм виждала.

# 1 108
  • София
Подробности, но нещо оплескаха сметката.. 2 по 20кг и 2 по 10кг ги обявиха за 80, ама карай.. на Йордан лоста не беше центриран. Няма шанс с такава стойка..

Иначе Бобката е типичен конформист, от породата, която най не понасям. Винаги със силните на деня, винаги съгласен, неконфликтен.. "и да се изкаже може, и да вземе отношение може.. и да може - може"..  Joy

Самият лост също тежи.

# 1 109
  • София
Джулая, не забравяй кои са продуценти, най-големите сеирджии 😁 Още помня дуела с горящата каруца и Митко от първи сезон...

Общи условия

Активация на акаунт