🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 796
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 165
Много се радвам, че не успях да го видя Simple Smile
Спирам да си чета ЛС до събота Simple Smile

# 166
  • Другата България
Техния вот се отчита като зрителския, дава точки, които се прибавят към точките от битката. Така, че си има значение

Ясно, тогава Кано има голям шанс, харесват си го момите. Wink

Изпуснах спойлера, тюх. Да Не вземе някой да ми го прати на лс. Smiley
Мога аз.
Искаш ли?
Нагледно беше описано кой срещу кого.
Това, което не е от значение беше, че на почивката Даяна е била в джипа на Данчо.
Ми къде да бъде, на Петър в самолета ли?
Много се радвам, че не успях да го видя Simple Smile
Спирам да си чета ЛС до събота Simple Smile
Човек да не ви сподели нещо.
Шегаджии такива.

# 167
  • София
Добре, де... аз не съм прочела спойлера, ама новорегистрираните дето пишат... и да не сте чели правилата, не ви ли идва на акъл, че давате инфо, което не всеки иска да знае?

# 168
Скрит текст:
Техния вот се отчита като зрителския, дава точки, които се прибавят към точките от битката. Така, че си има значение

Ясно, тогава Кано има голям шанс, харесват си го момите. Wink

Изпуснах спойлера, тюх. Да Не вземе някой да ми го прати на лс. Smiley
Мога аз.
Искаш ли?
Нагледно беше описано кой срещу кого.
Това, което не е от значение беше, че на почивката Даяна е била в джипа на Данчо.
Ми къде да бъде, на Петър в самолета ли?

Satisfied Smiley Ех, тоя Даню, богат бе! Wink
Не искам, Мери, благодаря.  Аз съм търпелива, останаха 6 дена!

# 169
  • Варна/Амстердам
Не знам долкото беше достоверен този спойлер. А и Данчо май кара S класа, в която освен Дая, бяха и Жанет, и Габриела. Снимките в инстаграм всички ги видяхме... Grinning

# 170
Добре, де... аз не съм прочела спойлера, ама новорегистрираните дето пишат... и да не сте чели правилата, не ви ли идва на акъл, че давате инфо, което не всеки иска да знае?
Клюкарщината е по-силна от някакви си правила😁

# 171
А възможно ли е
Скрит текст:
Игрите да са заснети наистина, а после монтират и финала с СМС-ите, сигурно - без публика. Не знам, де, само си разсъждавам. И без това не показват кой какъв вот има по време на игрите...

# 172
  • Варна
Скрит текст:
Нали финалът ще е на живо?
Как са го играли вече.
За полуфинала беше спойлера.
Напротив, точно за финала си беше.
Kak за финала, като само загатнаха кои може да са финалистите? Т.е. играл се е полуфинал, без да се знае кои са победили.

# 173
Как са го играли вече.

Добре, че гледах Даянка при Сашко та съм пропуснала.
Ама хич не съобразяват някои!

# 174
  • Другата България
Скрит текст:
Как са го играли вече.
Kak за финала, като само загатнаха кои може да са финалистите? Т.е. играл се е полуфинал, без да се знае кои са победили.
Напротив.
Жената ясно си написа, че става въпрос за финала.
И не е написала кои "може", а кои са били и кой срещу кого е играл.
М@мк@ му, само аз ли го прочетох? Такъв карък ли съм?

# 175
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Как са го играли вече.
Напротив.
Жената ясно си написа, че става въпрос за финала.
И не е написала кои "може", а кои са били и кой срещу кого е играл.
М@мк@ му, само аз ли го прочетох? Такъв карък ли съм?
И аз го прочетох, но явно не съм наясно как се развива финала. Нали един е победителя?
Жената спомена, кои са двете полуфинални двойки, които са играли дуел, но реално не знаем кои двама са останали на финала. Или е допълнила после?

# 176
Чудесна тема !Благодаря! не съм гласувала за никой и както Иван каза при Мирон "през....все ми е тая кой ще е победителя"
Не разбрах коя зодия е надя ...

# 177
Хексе, финалистите са четирима, един печели, това е ясно, но на финала отиват четирима. Simple Smile От четиримата един отпада още в началото - този с най-малък зрителски вот. Поне преди беше така.

# 178
  • Варна
Хексе, финалистите са четирима, един печели, това е ясно, но на финала отиват четирима. Simple Smile
Финала не се ли играе от двама?  ПОнеже са четирима реших че е един вид полуфинал.

П.П. А това, което пишеше в спойлера - /двете последни двойки/ го знаех поне от месец.

# 179
Аз не съм го прочел. Само многоточие видях. Хаха.... А по принцип какво толкова скачате, че някой написал нещо си? КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ Е ВЯРНО? Ми и в темата "Игри на волята" бяха давали спойлери за това как Гала издала, че Борислав е победител и ще й гостува, но се оказа, че не е вярно. Миналата седмица в четвъртък тук имаше спойлер как Дана вика Мария на дуел. Е, оказа ли се вярно?
Така че няма нужда да влагате толкова емоции и енергия в някакви спойлери, дето я са верни, я не

Общи условия

Активация на акаунт