🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 629
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна/Амстердам
СПОЙЛЕР!!!!!!

Прилагам скрийншот на спойлера, пуснат от една дама по-рано. Който не желае да разбира кои са финалистите, да не отваря!

Не знам доколко е достоверен.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 20:03 от voxxymoxxy

# 211
  • Другата България
Вокси, благодаря ти, момиче.
Тъкмо ги бях подкарала съфорумките на ЛС.

# 212
  • Варна/Амстердам
Няма защо, Мери! Relaxed
Щях да го направя по-рано, но нямах възможност! Sweat Smile

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 19:26 от voxxymoxxy

# 213
Мнооого благодаря!🍀

# 214
  • София
КОМЕНТАР НА СПОЙЛЕРА!!!

Скрит текст:
Значи щом инфото е за 03.12-един вид това е финал?Вероятно заради ситуацията,знам ли...Аз тези имена ги имам като спойлер за финалисти.

# 215
  • Другата България
КОМЕНТАР НА СПОЙЛЕРА!!!

Скрит текст:
Значи щом инфото е за 03.12-един вид това е финал?Вероятно заради ситуацията,знам ли...Аз тези имена ги имам като спойлер за финалисти.
Е аз какво ти говоря, ама ти не слушаш и не вярваш.
И мислите, че не съм разбрала.
Много правилно си разбрах, за съжаление.
Че става въпрос за финалистите.

# 216
Възможно ли е финала да не е на живо?

# 217
  • София
Това са глупости. Финал със зрителски вот заснет предварително? Т.е. фалшив и с парична награда? Нали от СЕМ ще резнат бТВ?

# 218
КОМЕНТАР към СПОЙЛЕРА без нищо съществено!!! Simple Smile

Скрит текст:
И аз мисля, че заради извънредното положение са избрали момент, в който всички са на линия за игрите. Напълно възможно е игрите на финала да са заснети, да.  Гласуването може да се извърши и без да присъстват всички дори.
В това време изобщо не се знае кой кога може да се зарази. Ето, Андрей го изкара. Около мен много народ го изкара. Дано всички са здрави.
Бъдете здрави и Вие всички! Hug

# 219
  • при късмета
Да, но това говори, че зрителския вот е опорочен. Т.е хората ще пускат СМСи (евентуално, аз не съм от гласуващите), мислейки, че могат да повлияят в момента. Или, че изобщо си изкарват резултати от това гласуване, каквито им изнася.
А може и да го обявят (ако е истина), знам ли и в игрите тази година нямаше зрителски вот, а миналата имаше

# 220
Оф, и тази тема изпуснах, докато се наканя да се разпиша. Нищо де, като гледам, май пак съм изпуснала изпляскан спойлер. Жалко, защото обичам да ви чета, но тази седмица ще съм чукча писател. Явно това е единственият начин да се опази човек от спойлери.
Добре, че е последна седмица и предстоят важни събития, та да ни поспестят от данчовите страдания. Добър му беше замисълът, но вицето му обърка плановете с тоя имунитет.
Сега се разбра защо Надя толкова се напъвА за тия имунитети. Щото нито е толкова силна, нито чак такова страшилище на арената. Спаси я само това, че поне си нареди игрите правилно, за разлика от всички, на които помага. Ванчето ще я отнесе като куцо пиле домат според мен.
Ще ми е интересно да видя дали Мария ще избере Надка за втори дуелист. Мисля, че и Ванчето, и Надя могат да я бият. Сглупи много Мара, че отказа да отиде на дуел, докато можеше. Както каза Ангел, ако беше толкова умна, колкото и силна...

За Данчо предполагам, че ще дръпне или Стоян като най-слаб, или Петър, щото му се заигра с Дайката.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 21:47 от Дидичка

# 221
SmileSmileУтре сутрин Дайчето ще бъде и при Хекимян. Няма отърване от таз мома значи! Smile

# 222
SmileSmileУтре сутрин Дайчето ще бъде и при Хекимян. Няма отърване от таз мома значи! Smile

Ами както вече и от Орлин Павлов чухме, тя им направи сериала. Сега й дължат поне изява тук и там. А и тези, дето гравитираха покрай нея, нека и те се порадват на медиен интерес. Особено Данчо, дето не знам колко плати на продуцентите да се рекламира на финалната права

# 223
  • при късмета
Аз пак да питам, какво ви задължава да гледате странични от предаването интервюта? Как точно да няма отърване, някой ти е опрял пистолет в главата да я гледаш в друго предаване ли?

# 224
Не знам
Скрит текст:
Поне до четвърти сезон отваряха лунните за гласуване в петък - деня преди финала, когато зрителите научават кои са финалистите. Та, ще видим тази как ще е. Предполагам, ще има промени в регламента заради извънредната ситуация. 

Общи условия

Активация на акаунт