🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 613
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 225
Е как така заснет на 3 декември, като самият Андрей беше до вчера в карантина. А и в епизодите на 2, 3 и 4 декември Андрей го даваха включен по скайп в дейли предаванията. Нещо не се вързва това, че е заснет финала предварително. Ами зрителския вот?

# 226
SmileSmileУтре сутрин Дайчето ще бъде и при Хекимян. Няма отърване от таз мома значи! Smile
Аз пак да питам, какво ви задължава да гледате странични от предаването интервюта? Как точно да няма отърване, някой ти е опрял пистолет в главата да я гледаш в друго предаване ли?
Хайде без драми, моля. Grinning Беше казано иронично. Grinning

# 227
Аз пък пак да попитам защо се държи сметка за това кой какво гледа и коментира тук?

# 228
Направо ме разсмива как като някаква строго пазена тайна пишете "коментар за спойлера" и отдолу скрито под 3 похлупака.. с надпис "строго секретно", а всъщност това не е никаква информация, а пълна клюкария и измислица. Финалът няма как да е заснет, щом ще има СМС гласуване, нещо, което и Мирон в неговата рубрика каза, че ще го има - зрителски вот! А и датата, посочена за уж заснетия финал, на същата дата си имаше дейли епизод, на който Андрюша беше под карантина, включен по скайп. Така че... защо трябваше да скачат някои хора като ужилени, сякаш им казаха нещо вярно! Мога да дам поне 3 примера за ЛЪЖЛИВИ спойлери и в тази тема, и в Игри на волята. Видяхме там колко Борислав спечели и видяхме колко тук Мария отиде на дуел в събота. Иначе дълбоко пазена тайна, "слагайте в спойлер". Измишльотините защо трябва да се слагат в спойлер?

# 229
  • София
До тук май по-голямата част от излезлите  казват, че за тях си са победители. Така че аз победители виждам много, но само един ще вземе 100 000 😀
Аз все още се чудя дали да гласувам и ако да за кого, така че може пък тази последна седмица да е решаваща за някои ( от гледна точка на такива като мен, които си менят мнението 😄 )

# 230
А сигурно ли е, че коментарът на водещите се заснема в същия ден, в който се излъчва дейли епизодът? Не мисля. Та, чак пък такъв смях и подигравки, айде, няма нужда.

# 231
Коментарът на водещите се заснема или същия ден, или предния. Андрей беше в карантина ДВЕ СЕДМИЦИ! Айде не се вързвайте на глупостите, че финалът е заснет на 3 декември

# 232
  • София
Мери, знаеш аз съм непреклонен за спойлерите. И пари да ми дава човек няма да отворя спойлер. Simple Smile Това си е принципно.
Спойлерите са най-големия бич/чума на всяка една подобна тема. Не знам какво трябва да се промени, за да няма никакви спойлери. Бих помогнал с всичко в тази насока, но уви, мисия невъзможна изглежда.

# 233
Разбирам да си непреклонен, ако спойлерите са верни. Ама да има дълбоко секретен спойлер как Даяна вика на дуел Мария и я отстранява... Е извинявай... То всеки взе да си прави гаргара с тия спойлери вече

# 234
Без мъжка и женска квота!!! Ха!

# 235
Това със спойлерите е адскио дразнещо, едно време се смеехме на бабите къде не издържат на някой сериал , и искат да знаят развръзката директно от Венецуела, Индия или там от където е сапунката, и тук така Sweat Smile

# 236
  • София
Стоян ... нямам думи за него. Много се радва за Наденцето. Дънце.

# 237
  • Другата България
ДанЧ е специален.
Получи специално видео.
Сега ще "мачка".
А Стоян.....мъка, мъка.
Наденце така, Наденце онака......всеки си носи "кръста".

# 238
Ох, ама и аз съм една. Сега ми е мъчно за Данчо.

# 239
SmileSmileУтре сутрин Дайчето ще бъде и при Хекимян. Няма отърване от таз мома значи! Smile
Аз пак да питам, какво ви задължава да гледате странични от предаването интервюта? Как точно да няма отърване, някой ти е опрял пистолет в главата да я гледаш в друго предаване ли?
Хайде без драми, моля. Grinning Беше казано иронично. Grinning

Само дано да не му се метне на врата на Хикимян тая нашата върти опашка Даяна 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт