🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 514
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 450
Мария само се чудеше за какво да се хване, за да покаже, че думите на Надя, че я иска на финал, не са верни.

Тук наистина, ако ѝ беше толкова приятелка, щеше да си замълчи. Да каже, че не знае. Айде ся, повечето тук биха направили това за хора, които са им приятели наистина.

Точно това се опита да покаже и Мария на Надя, че думите на Надя не са истина.

Именно това я жегна Мара и подпали,но нали е проста не знае как да го изрази , как да го каже....

Надежда искала да си почине 2 дни! С измисления имунитет - пълни екстри.

Ако беше мъжки дуелът нямаше ли да си почине?

# 451
  • Другата България
Дяволо, Надя подсказваше доста явно на Ваня, когато редеше дъските. Толкоз е тиха.... Колкото й е нужно.
Не се брои. Тя и на двете подсказваше, неутрално като цяло. Но за утре вече би трябвало твърдо да е не страната на Ваня. Не че е кой знае колко важно. Всеки си подкрепя който си иска.
Аз се учудвам някои мъже какво толкова видяха в тази простакеса.
Нали?
Прекрасно те разбирам.
По същия начин аз се учудвам същите "някои мъже" какво видяха в доста по-нелицеприятната и подмолна Надежда.
Виждаш ли колко са странни нещата?
Ама мъже, какво да ги правиш.....

# 452
Това със спойлерите е адскио дразнещо, едно време се смеехме на бабите къде не издържат на някой сериал , и искат да знаят развръзката директно от Венецуела, Индия или там от където е сапунката, и тук така Sweat Smile

Еее, айде стига. Половината жени, които познавам си четат последните страници на книгите докато четат самите книги. Пусто женско любопитство
Да има някой късмета да ми разкаже край на интересна книга ..но да се моли да не е с твърди корици Laughing

Добре бе хора , обяснете ми с думи прости..не мога и не мога да схвана с какво толкова всички ги очарова таа Мария вътре. Дори Петър , пред убавица я предпочита . Симпатична ми е с непосредствеността си , в ситуацията с Поли бях за Мария..но сега като че ли съм за Надя, при все , че ми  е топ отвратитката.
Уж харесвам Мария повече от Хепи Ванче, а някак на дуела съм за Ванчето..много странно усещане
Когато някой демонстрира силен характер ( в случая е само илюзия), всички слабаци го наобикалят, точно като в американските колежански филми с една вървежна ... и няколко безмозъчни и безхарактерни около нея. Това са претендентите (мъжки пол) за спечелване на Фермата 6, прост/о антураж на някакви.

# 453
Мери, ами тя мъжете вътре си ги дундурка, защо да не я харесват? Не вдига скандали, работи си кротко...

# 454
  • при късмета
Калоян и Петър се умилкват на Надка, не я харесват иначе, а Надка изначало се умилква на всички мъже. Калоян миналата седмица казваше, че ще е на Надка на страната, само защото го била направила вице.
А Мара я приемат буквално за приятел. От мъжки пол.

# 455
Дяволо, Надя подсказваше доста явно на Ваня, когато редеше дъските. Толкоз е тиха.... Колкото й е нужно.

Не се брои. Тя и на двете подсказваше, неутрална е като цяло. Но за утре вече би трябвало твърдо да е на страната на Ваня. Не че е кой знае колко важно. Всеки си подкрепя който си иска.
Аз се учудвам обаче на някои мъже какво толкова видяха в тази простакеса Мария...
Надя неутрална?Joy брои се и още как!  Пак ще гледам епизода, кога е подсказвала на Мара, че не видях.
Мара може да е първична и простакеса,  но е добра. Надя е ходещо зло. Тръпки да те побият, като завърти театрално очите.

# 456
Ако беше мъжки дуелът, нямаше да си почива Надя два дни, защото утре след женския дуел - започва мъжкият. Ако беше направила мъжки, на втория ден щеше да почва женският. Та, щеше да има само един ден почивка Надя, не два.
Може да се е надявала Мара да отпадне, разбира се, нейна си работа.

# 457
  • София
Ма Ко,
8 седмица чак. 2 месеца значи преди първото и началство на Надя.
Е, те двете в началото бяха гъсти и неразделни. Но Мария бе първата, която искаше да е със силните на деня и все се вреше при Антония, Петър и Калоян. Чалгарка.
Докато Надя си беше при скучните селяни, Анго и Мите.
Ето я разликата между двете. На гласуванията за Фермер, Мария се слагаше на силните на деня, подкрепяха и различни хора на дуелите. Двете все по-рядко влизаха в кадър да са заедно или да си говорят. Мария все беше при отровното трио.
Но окончателно се счупиха нещата, когато противно на очакванията на Надя, Мария се оказа страхлива и не поиска да играе по нейната система. А тя бе следната. Мария като 1 дуелист излиза и печели, после става Фермер и я праща нея ратай и 1 дуелист. И тя печели. И двете вече имат по 1 дуел и не се срещат на Арената. Мария откачи тогава и вика: ''А каква гаранция има, че ще се върнем от дуел Ма'' Надя и вика: ''А закъде сме тръгнали тогава бе Маро''
Та тъй... Simple Smile

# 458
Според мен Надя наистина харесваше Мара. Според нейното си виждане за играта действително искаше да и помогне. И Наистина и беше тъжно , когато Мара скачаше срещу нея . Заболя я за въжето. Но е гад и не ми пука за нея . Данчо е трогателен като Флюбен
Най-първи фаворит ми беше Калоян . Най- смешен ми беше тоз ушатник Боби , където кой ли го е пуснал , и бяха за Йогата на двубоя му . 3 месеца -по късно - съм точно на обратната позиция . Моята класация :
1Боби , 2Ваня ,3 Данчо,4 Мара 5 Калоян 6 Надя ,Стоян и Петър - тези тримата са ми на дъното на пирамидата

# 459
  • София
Надявала, не надявала, избра да си спечели още 1 ден почивка и да прецака Мария да няма избор. Но иначе я бута до финала, нали... Иска двете да са. Усетила я е колко е наивна Мария, ама не сметна Надя, че Мария ще говори с други хора освен нея и ще ѝ отворят очите.

# 460
Аз не видях Надя изобщо да си е отворила устата, докато Мария се бореше на арената.

# 461
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 80 (07.12.2020)

# 462
Че Мария дори не подкрепи Надя на дуела в събота, защо трябва Надя да я подкрепя сега изобщо?

# 463
Скрит текст:
Наистина ли никой не отиде при Ваня? Заслужават да ги опука и тях.

Стоян обаче как отново се върна в обичайното си състояние - сив някъде там. Видя се, че никой за нищо не го търси, нито го унижава, нито го пресират, нищо. Съществува си там и това е.

Не! Само Мара -Сандокана с двата ножа обикалят, мъчно ми е за Ваня, но се надявам да опука Мара.

-----------
Laughing

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 09:00 от Tahiti

# 464
  • Другата България
Скрит текст:
Мария само се чудеше за какво да се хване, за да покаже, че думите на Надя, че я иска на финал, не са верни.

Тук наистина, ако ѝ беше толкова приятелка, щеше да си замълчи. Да каже, че не знае. Айде ся, повечето тук биха направили това за хора, които са им приятели наистина.

Точно това се опита да покаже и Мария на Надя, че думите на Надя не са истина.

Именно това я жегна Мара и подпали,но нали е проста не знае как да го изрази , как да го каже....
Надежда искала да си почине 2 дни! С измисления имунитет - пълни екстри.

Ако беше мъжки дуелът нямаше ли да си почине?
Надка е хитра и всичко е премислила и изчислила.
Ако днес беше направила мъжки дуел, утре дуелът ще е женски.
И тя няма имунитет, имунитетът ѝ е за днес само.
Тоест, Мара можеше да викне на дуел и нея, застрашена беше и тя.
И тя, за да оправдае от една страна истинската причина за това да изпрати Мара днес, а от друга - собствената си несигурност срещу Мара, излезе с това за почивката.
Щото така ѝ се събират не два, а дори три дни почивка - ако броим и вчера.
Вчера, днес и утре - утре дуелът ще е мъжки.
Така Надка се е подковала до сряда.
И хем наистина си починала, хем отстранила Мара задочно, хем останала с Ваня, която предполагам мисли, че ще изгони лесно-лесно.
Това ако Ваня остане, разбира се.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 23:22 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт