🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 083
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 570
Данчо как им дърпа стълбите и опорите на жените. И те стават силни и уверени. Не разчитат на мама и тате, на всяко следващо гадже, нито вече на Даню! Satisfied
Имунитета не беше редно да се дава, единствено малката дамска бройка и точно шанса за почивка се има предвид, предполагам.
Мария от 5 седмици има това прекрасно издание и не го е прочела?! Кръвта ми завира, по модерно му агресирам и ми идва да ѝ излюпам Алманаха в кухата кратуна.
Всичко вече сте изписали, ще се повторя.
Отвратително грозни думи, как да не резнела въжето като нейните деца са по-важни, отколкото Надя да си видела своите. Няма цедка на устата, не знам как може да има претенции за приятелство, след като в 2/3 от играта не вярваше на Надя и говори зад гърба ѝ.

За Ваня съм. Във вчерашния пост шеговито писах кого подкрепям, но реално дадох глас само за Ванчето за да не разводнявам гласовете.

За кученцата се грижиха всички, да, Ваня не е спасила като Надя кученце от смърт, но явно много се грижи за тях. Май основно тя ги храни дребосъците, когато клюкареха и ѝ се подиграваха Калоян, Петър и Мара, беше вътре с бебоците. В скорошен епизод каза, че са свикнали и тичат след нея като ги извади на полянката.

# 571
  • Асеновград
Да не се окаже на края , че ,,Хахото,, ще излезе най големият боец сред жените.
Мара нищо не показа , психически е ясно , че е ,, хапе щъркела,, но физически очаквах повече от нея......Не можела да губи , ами побеждавай тогава.....
Даньо ,той ли си го лепна това  ,,богатия,,  , много е тъпо.
Мъжете с това шушукане и клюкарстване .....много е мъжко.

# 572
ДАЯНА В "СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ" (за тези, които не са я гледали там)

Типичното мънкане и неразбираемо говорене. Чуват се само ударените срички в думите, останалото се смотва в скороговорка. То в НАТФИЗ се учи сценична реч, правоговор и интонация, ама...тя не е учила и там
Някъде прочетох, че е получила доста обаждания за роли. Постигнала е целта си Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
А ти шттт, че ще те набедят след малко като ти е смотана защо е гледаш. Stuck Out Tongue Winking Eye Да не са ти опряли пистолет до главата, че да е гледаш? Joy  Hug

# 573
Извинявайте, че нахълтвам, без да съм следила темата, но и Фермата гледам от скоро, обаче изпуснах онази седмица, когато имаше едно малко сладко кученце-бебче. Искам да питам дали оцеля, голям сладур беше.

# 574
Извинявайте, че нахълтвам, без да съм следила темата, но и Фермата гледам от скоро, обаче изпуснах онази седмица, когато имаше едно малко сладко кученце-бебче. Искам да питам дали оцеля, голям сладур беше.

Маке? Не оцеля, за съжаление. 😔

# 575
  • SF
Мара се оказа не особено силна физически, което съчетано с емоционалната й нестабилност е залог за неуспех. Трябваше да се сетят и да я привикат на дуел по-рано. Някоя от отпадналите щеше да се спаси. Например Даяна със сигурност щеше да я отнесе.

Аз точно това се учудвах и по-рано през сезона. Защо никой никога не викна Надя и Мария на дуел? Защо тези две жени, с абсолютно неспортни тела, бяга заобикаляни и считани за по-силни физически от останалите. Около 40-те си години, семейни жени - колко да са силни? Поли, Антония, Даяна, Ванчето - фитнес тела, тренирани жени - какво толкоа имаше да им се плашат.
Даяна изпадна в ступор, че не може да викне Ваня на дуел и трябва да избира между Надя и Мария. Аз бях сигурна, че много лесно може да победи Мария. Точно предишния ден имаха състезание за имунитет, където с мисленето, познанията, баланса Мария показа, че не е нищо, ама наистина нищо особено. Даяна можеше да си я покани и да я отнесе. Мария по-тъпо шеше да си нареди и битките даже, което съвсем не е сигурно, защото мъжете щяха да я накацат и да й ги наредят.

# 576
Шест кученца оцеляха. Заради едно болно правиха ритуал май, но не оцеля.

# 577
GrinБоже, истинско предизвикателство е да гледаш видео на бтв. Disappointed Ако не се удавиш в морето от реклами, може и да стигнеш  до финала. По тази причина почти никога не си позволявам досадата да гледам рекламонагиздените клипове на тази телевизия, но за Даяна направих жертвата. Амиии, прекрасно същество. Не съм гледала въпросния сериал, няма и да го гледам, но Дая си е прелест. Беше украшение за фермата, първо в чисто естетическо отношение - с красотата си и изумителната си усмивка, както и като сапунената куин с несъстоялите се интимни връзки Grin, както и като момиче с изумителни възможности - играта със символите. Успех, Дая.
Благодаря за видеото.Simple Smile

# 578
  • София
И аз споделям мнението, че Даяна беше бижуто на фермата с изключителната си красота и харизма.
Данчо не може да има такава жена, колкото и да я омагьосва. Simple Smile

# 579
  • София
По-напред прочетох,че Марето е участвала в "Смени жената".Дали е възможно да сложите линк?
Аз потърсих,но не открих.

# 580
  • Sunshine state
И на мен нещо такова ми се върти в главата, ама не помня.
За никоя не съм от жените, не ме кефят и ми е все тая коя ще се класира за финал, стига да не спечели ни една.

# 581
И аз споделям мнението, че Даяна беше бижуто на фермата с изключителната си красота и харизма.

Пък аз никаква харизма не усетих при Даяна. Даже изпитах облекчение, че освободи Фермата и драгия зрител от присъствието си. Не смятам да я гледам нито в сериали, нито в сапунки от тук нататък. Но пък й пожелавам порастне и да намери себе си.

Но пък много съжалявам, за ранното отпадане на Ангел. Той беше моя фаворит, беше ми интересен и различен от останалите. Даже тайничко се надявах в някакъв момент да го върнат във Фермата. За мен това е запомнящ се участник.

# 582
  • София
Като изключим драмите около Даяна ме е яд, че не остана и тази седмица. Харесваше ми как се представяше в битките, за съжаление нямаше късмета да е втори дуелист.
 Не харесвам Ваня по много причини, но имате право, че май най-много тя заслужава да спечели.

# 583
Като Дая втора нямаше във Фермата! Изключително много я харесвах. Преди два дни почнах и сериала, интересен ми е, а според мен тя си играе ролята много добре!

# 584
Случайно ми излезе реклама на страницата на Ваня в Инстаграм и в поста пишеше, че знае 4 език и е учила в три европейски университета...а не е чувала за Васил Априлов...😬🙄

Общи условия

Активация на акаунт