🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 103 508
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
То не беше лично към теб, Мери, а нагласата на доста потребителки и то от доста теми назад обобщено. Защо реши, че е лично към теб?

# 601
  • София
ма ко VS Мери - рунд: пореден 😁

# 602
  • Другата България
То не беше лично към теб, Мери, а нагласата на доста потребителки и то от доста теми назад обобщено. Защо реши, че е лично към теб?
Защото два поста преди твоя аз написах именно това
Цитат
А ДанЮ че не е китка, не е, спор няма, на него явно това си му е в природата, ама каквато и да е Камелия, не го заслужаваше, не и по този начин.
Очеизвадно става въпрос за него, но ок, щом казваш, всичко е ОК. Joy
ма ко VS Мери - рунд: пореден 😁
Ааа, не. Joy
Няма смисъл от такива неща, големи хора сме.

# 603
  • при късмета
Само, че съвсем друго потребителка също спомена "семейството" на Данчо. Ако исках да споря с теб или да се обърна лично към теб, щеше да е с ника ти ли да цитирам нещо конкретно. Поне си мисля, че така се прави

# 604
  • Другата България
ОК.

# 605
  • Варна
Тоя прякор "Богатия" откъде му се лепна на Данчо? Толкова смешно и селско звучи, като някоя бургаска батка. Simple Smile
Данчо има тениска на която пише Даньо Богатия. Не е ясно откъде произлиза това прозвище, сигурно има някаква история зад това. На мен не ми изглежда селско, едва ли има предвид точно финансово богат.
Някъде бях срещнала приятели на Данчо, да се чудят защо го наричат Данчо във фермата след като той си е Даньо.
Blush

# 606
  • Другата България
Много повече би му подхождало ДанЮ Селяка.
Мега неприятен тип.
Само си представям как Стоян го отстранява...дори и мечта да е, ми харесва.

# 607
Тоя прякор "Богатия" откъде му се лепна на Данчо? Толкова смешно и селско звучи, като някоя бургаска батка. Simple Smile
Даньо Богатия. Не е ясно откъде произлиза това прозвище, сигурно има някаква история зад това. На мен не ми изглежда селско, едва ли има предвид точно финансово богат.
Напротив, точно за финансово състояние иде реч. Има си голям джип човека, има си пари, върти бизнес. Сега ви е ясно защо Камелия рони сълзи във Фермата. Просто не иска да изпусне златната кокошка

# 608
  • Варна
Скрит текст:
Даньо Богатия. Не е ясно откъде произлиза това прозвище, сигурно има някаква история зад това. На мен не ми изглежда селско, едва ли има предвид точно финансово богат.
Напротив, точно за финансово състояние иде реч. Има си голям джип човека, има си пари, върти бизнес. Сега ви е ясно защо Камелия рони сълзи във Фермата. Просто не иска да изпусне златната кокошка
По какво съдиш че става дума за финансово състояние? Не мисля, че е казвал във Фермата?  Пък то сега почти всеки има джип и върти бизнес..Joy Това нищо не значи.

# 609
Спомням си , че Даньо спомена  веднъж за  платени 4000 лева данък печалба тази година.Всеки средноинтелигентен човек би могъл да прецени дали е Богатия или правещия се на такъв.
PS Да не забравяме за общинскосъветническата му битност и произтичащите от това ползи!

# 610
  • София
Точно във Фермата каза, че е имал много пари в банковата си сметка, които обаче са заминали предимно за лечение на дъщеря му. Не пропусна да се похвали, в което няма лошо. С труд си ги е изкарал.

# 611
Вярно,че понякота гледам само с едно око, но аз не останах с впечатление, че заради Камелия се е разделил с майката на дъщеря си. Това пак тук свободни съчинения по картинка ли са или е споделял,че е станало така

# 612
  • Варна
Точно във Фермата каза, че е имал много пари в банковата си сметка, които обаче са заминали предимно за лечение на дъщеря му. Не пропусна да се похвали, в което няма лошо. С труд си ги е изкарал.
Именно имало е, вече няма, че да се представя за богаташ.
За мен Данчо е сензитивен човек и едва ли толкова елементарно би изтъквал финансово състояние.

# 613

Е, това е разликата между Данко, който не може да надрасне себе си, и хора като Петър, Ваня, Даяна, Милена, Асен... Петър им го каза- не е важното ти да копаш на лозето, а да си изградил империята от хора, която да работи за теб. Мисля, че такъв му беше смисъла на изказа за земеделието, в частност.
Данко се гордее с джипа и някакво бизнесче, с група любовници, с известна годеница в малкия град и ненадминати умения да е атрактивен в очите си. Ама на хора, които искат още много от живота, няма как да им сложи неговата летва на предел на щастие или те да му паднат в краката. Тези другите са гледали верочтно повече свят, отколкото той си мисли, че има извън неговата големания.

# 614
Надя казва, че Данчо е умен и над нещата, не би я пратил на дуел от мъст. Даню пред камерата, ох аз съм първи дуелист, побеждавам, връщам се и Надя да се гърчи!  Така злобарско си го рекна.Smiley

Това беше толкова ЖАЛКО! 😂 Да отмъщаваш на някого, защото е ИЗБРАЛ най-близкия ти човек за дуелист е разбираемо. Ама да отмъщаваш на избрания от близкия ти човек - втори дуелист е направо смехотворно. Когато единствения виновник за тази ситуация е твоята жалка персона. 😂

Общи условия

Активация на акаунт