🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 055
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Каза, че за пореден път повтаря една и съща грешка, която е направил с Камелия, сега и с Даяна. Когато участваха с жена му в Байландо, пък разказаха, че е имал сериозна приятелка, с която е правел заедно шоу програмите, но Янка е била танцьорка, впечатлила го е и е зарязал всичко. Приятелката му се цупела понякога, пък Янка от съседния балкон все била усмихната.
С Камелия призна индиректно, каза, че съжалява, че е обвинявал тогава Янка и че истината е, че той е избрал собственото си щастие, вместо това на детето и е тръгнал по нов път.
Явно постоянно се влючва така глупашки, не е сериозен мъж и нормална жена не трябва да му се връзва, ще мине малко време и ще завърти същата плоча. Винаги ще има някоя по-усмихната съседка, докато не заживее с нея.

# 616
  • Варна
Вярно,че понякота гледам само с едно око, но аз не останах с впечатление, че заради Камелия се е разделил с майката на дъщеря си. Това пак тук свободни съчинения по картинка ли са или е споделял,че е станало така
Данчо каза, че бракът му се е разпаднал заради негови изневери, макар в момента на развода той е извъртял нещата така, че жена му да изглежда виновна.
И да,  имал е връзка с Камелия още по време на брака си.

# 617
Никой не знае какво заслужава Камелия, защото тя е била третата и то в брака на Данчо, с дете с проблеми. Тук много от пишещите се припознаха в нея и казваха, че Даяна е виновна, на няколко пъти това се повтори. А се потвърди с абсолютна сигурност, когато Данчо каза, че преди 7 години е избрал личното си щастие пред детето си. Така, че според мен Камелия получи точно каквото вероятно е заслужавала. Нея обаче никой не я оплю затова, че е взела чужд мъж, ама виж Даяна хем не беше инициатор на тези отношения, хем виновна излезе

Е, не е участничка във Фермата и не е акцентирано върху този факт. Затова хората я съжаляват. И за да хейтят още повече на Даяна.
Това е като коментарите от сорта, че Даяна е свободна/необвързана и може да си прави, каквото пожелае. Еми не е истината, ама хората вярват на това, което им е изгодно. 😁

# 618
Много ми хареса Даяна в тази сутрин. Още по-хубава е нагласена. И има предложения за работа в сериал и филм.
Много жалко, че няма обществен коректив в такива ситуации, чак ме е яд.

# 619
  • при късмета
Вярно,че понякота гледам само с едно око, но аз не останах с впечатление, че заради Камелия се е разделил с майката на дъщеря си. Това пак тук свободни съчинения по картинка ли са или е споделял,че е станало така
Данчо каза, че бракът му се е разпаднал заради негови изневери, макар в момента на развода той е извъртял нещата така, че жена му да изглежда виновна.
И да,  имал е връзка с Камелия още по време на брака си.
От 7 години е връзката му с Камелия. Пак от толкова е и развода му, няколко пъти се казва. Това плюс вече изброеното.

Това е като коментарите от сорта, че Даяна е свободна/необвързана и може да си прави, каквото пожелае. Еми не е истината, ама хората вярват на това, което им е изгодно. 😁
Ти как разбра,ч е не е истина? Защо да не е? Писмото от този Красимир напомняше ли с нещо за връзка? И каква е изгодата на някого от това  дали Даяна е свободна или не?
А и обвързана да беше, не тя беше тази, която искаше да променя приятелски отношения към любовни. Данчо беше единствения бутащ в тази посока

# 620
  • London
Не съм писала скоро, а и не гледам отдавна, но хванах вчера пак битките.....

Ами май Хейти Ваня заслужава най-много да спечели с оглед реално участие в дуели.....

# 621
Имам спомен, че Камелия като беше вътре и тримата говореха на верандата на ратайското, Камелия каза нещо от сорта, че това с Даяна един вид й се връщало, нещо съдбата ли, кармата ли...

# 622
Очаквам да видя Данко в интервютата пред тв като е вън от фермата. Кой накрая ще му е виновен?

# 623
Привет, дами! 🙂
Изпуснах го този сезон, но понякога пусках едно ухо докато ММ се наслаждава на предаването, а аз бъхтя на тръстиката.
Гледам, дъвчете Данчо. Какво може да се каже за него, човекът си живее на гребена на вълната. Тотален егоцентрик, който обича образа си в нечии влюбени очи. Докато са такива, няма проблем. Спадне ли хормоналната наситеност, идва следващата вълна. Сега, ако вълната се мисли за единствена в океана, не е негов проблем. Той е толкова прозрачен. Явно има такива, които му връзват, непонятно за мен, ама на, има. Ако търсят стабилност, морал и принципи, да търсят другаде, при него - само илюзии.

# 624
  • София
Аз упорито продължих да търся Марето в Смени жената.
Оказа се,че е участвала тази година,но епизодът изглежда не е видял бял свят,защото точно тогава БТВ загадъчно свали от ефир доста неща-никаква логика заради извънредното положение от март .
Иначе инфо има тук:

# 625
Каза, че за пореден път повтаря една и съща грешка, която е направил с Камелия, сега и с Даяна. Когато участваха с жена му в Байландо, пък разказаха, че е имал сериозна приятелка, с която е правел заедно шоу програмите, но Янка е била танцьорка, впечатлила го е и е зарязал всичко. Приятелката му се цупела понякога, пък Янка от съседния балкон все била усмихната.
С Камелия призна индиректно, каза, че съжалява, че е обвинявал тогава Янка и че истината е, че той е избрал собственото си щастие, вместо това на детето и е тръгнал по нов път.
Явно постоянно се влючва така глупашки, не е сериозен мъж и нормална жена не трябва да му се връзва, ще мине малко време и ще завърти същата плоча. Винаги ще има някоя по-усмихната съседка, докато не заживее с нея.

Имаме такъв точно семеен приятел. Идва с бутилка вино у нас и разказва за поредната изключителна жена, която е ама супер красива, неговата и т.н. Ама много си обича и предната и не иска да я изгуби.
Така ми прилича на Данчо, че все едно го виждам нашия човек и колко вечери съм го слушала как си вярва

# 626
  • Варна/Лондон
Никой не знае какво заслужава Камелия, защото тя е била третата и то в брака на Данчо, с дете с проблеми. Тук много от пишещите се припознаха в нея и казваха, че Даяна е виновна, на няколко пъти това се повтори. А се потвърди с абсолютна сигурност, когато Данчо каза, че преди 7 години е избрал личното си щастие пред детето си. Така, че според мен Камелия получи точно каквото вероятно е заслужавала. Нея обаче никой не я оплю затова, че е взела чужд мъж, ама виж Даяна хем не беше инициатор на тези отношения, хем виновна излезе
Има малка разлика, а именно, едната е взела чужд мъж и си го ползва с години, а другата само да си начеше... егото например.

# 627
  • при късмета
Има малка разлика, а именно, едната е взела чужд мъж и си го ползва с години, а другата само да си начеше... егото например.
Това категорично не е вярно. Даяна не е имала същите отношения с Данчо. Т.е. никога не го е взимала. Обратното, Данчо много искаше да я вземе. Разликата е не малка, а огромна

# 628
  • Другата България
Е, хайде сега, не го е взимала....три месеца си го ползваше съвсем свободно, това ако не е взимане, здраве му кажи.
И после си каза, че навън не може да има нищо с него, той е приятел само.
Апропо, кой е Красимир?

# 629
  • Варна/Лондон
Данчо искаше да я вземе, след като му беше показано, че въпросната няма нищо против да бъде взета... за приятел, според нея.

Общи условия

Активация на акаунт