🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 986
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 630
Красимир сигурно е Кристиян.

# 631
Вярно,че понякота гледам само с едно око, но аз не останах с впечатление, че заради Камелия се е разделил с майката на дъщеря си. Това пак тук свободни съчинения по картинка ли са или е споделял,че е станало така
Данчо каза, че бракът му се е разпаднал заради негови изневери, макар в момента на развода той е извъртял нещата така, че жена му да изглежда виновна.
И да,  имал е връзка с Камелия още по време на брака си.
Ясно,това за собственото щастие пред дъщеря му го чух,но понеже повечето не си признават изневерите,реших че просто не е бил щастлив с жена си и е пожелал да се разделят

# 632
Каза, че за пореден път повтаря една и съща грешка, която е направил с Камелия, сега и с Даяна. Когато участваха с жена му в Байландо, пък разказаха, че е имал сериозна приятелка, с която е правел заедно шоу програмите...

Байландо ме провокира да направя обобщение. Начиии, в този сезон имаме:
Актриса
Певица, слушана се не само у нас
участник в "Смени жената"
участник в "Съдебен спор"
участник в Българската Коледа и жена му в "Bailando: Сцена на мечтите"
и един, който се явява в клипа по случай 3-ти март на страницата "България ЕС" в youtube.

Кого пропускам?

# 633
  • София
Жанет Осипова,дъщерята на Ники Мартинов-участници в Сървайвър.

# 634
  • Варна/Амстердам
Дана, участник във "Фермер търси жена". Simple Smile

# 635
С две думи - едни и същи хора се връткат от предаване на предаване, за да изкарат някой лев и с надежда за 15 минути слава Grinning
Само се чудя толкова ли няма други на тоя кастинг, че пак са избрали стари муцуни?

# 636
  • при късмета
Е, хайде сега, не го е взимала....три месеца си го ползваше съвсем свободно, това ако не е взимане, здраве му кажи.
И после си каза, че навън не може да има нищо с него, той е приятел само.
Апропо, кой е Красимир?
Тя и вътре никога не е твърдяла обратното. Освен  приятелство, друго на Данчо не е предлагала. А приятелите се "ползват" взаимно, не един друг. В този смисъл (понеже отговарях на друг пост) за мен Даяна не е взимала Данчо.
Кристиян исках да кажа, не Красимир, редовното ми бъркане на имена. Този път поне буквата съм уцелила

# 637
Каза, че за пореден път повтаря една и съща грешка, която е направил с Камелия, сега и с Даяна. Когато участваха с жена му в Байландо, пък разказаха, че е имал сериозна приятелка, с която е правел заедно шоу програмите...

Актриса
и един, който се явява в клипа по случай 3-ти март на страницата "България ЕС" в youtube.

Кого пропускам?
Може ли имена за последните две?

# 638
Скрит текст:

Актриса

Кого пропускам?
[/quote]
Може ли имена за последните две?
[/quote]

Данчо и жена му - майката на дъщеря му - гледах видеа, но темата е специфична и не ми се ще да ги пускам тук. Напиши в търсачката Янка Белев.
Второто име е Калоян https://youtu.be/Gd1yPjTGPMw - някой го беше пуснал преди мен.

# 639
  • London
За мен е странно каква потребност може да имаш да се запишеш в Смени жената? И изобщо да щъкаш по предавания като пеперуда.....

# 640
  • София
За мен е странно каква потребност може да имаш да се запишеш в Смени жената? И изобщо да щъкаш по предавания като пеперуда.....
По-бедните заради парите, другите или смятат, че имат перфектно семейство и искат да го покажат или имат афинитет да се видят по телевизора.

# 641
Олеле, Мале! ЗвИздЪ до звИздЪ!😁

# 642
  • София
А има вероятност да е договорено участие-подобно на участниците от ББ,после отиваха в Черешката.
Търсейки епизода с Марето,попаднах и си спомних,че Сами и Мила също участваха в Смени жената.

# 643
  • Другата България
А къде забравихте Кустев?

# 644
  • при късмета
А има вероятност да е договорено участие-подобно на участниците от ББ,после отиваха в Черешката.
Търсейки епизода с Марето,попаднах и си спомних,че Сами и Мила също участваха в Смени жената.
И Владо Николов със семейството си.
И Крум Савов. Аз във Фермата не съм го гледала, но ми се стори, че някой назад каза, че е участвал в някой сезон

Общи условия

Активация на акаунт