🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 494
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 975
Аз очаквах поне след като свърши фермата поне Надя и Мария да имат все пак някакъв контакт по между си ,но явно до толкова се чувства предадена , наранена от Надя че не иска да чува за нея. Явно всички без Ангел и Митко изобщо не харесват Надя.

# 976
  • Бургас
Данчо ми е отвратителен -визуално и всякак - самовлюбен, повърхностен, мазен, хитър, злобен, отмъстителен женкар. До него даже Стоян ти се издига в очите. С такова нетърпение чакам някой да му натрие носа, колкото по-рано - по-добре. Дори не ми е толкова за финала, колкото да гледам как го опукват. Нямам фаворит тази година, имам антифаворит.

# 977
Добре де, защо в другото шоу, в това и изобщо жените някак излъчват една не знам как да го изразя - пуста завист?
Ваня заслужавала, но Калоян и Петър са фаворити на Мария, защото били достойни мъже! Децата на Мара искала да приличат на тях.
Фермата тази година я направиха жените, скъсаха си прашките, а Ваня и дупенце заголи...и с какво примерно тя Е по недостойна от двамата братя? Работи редом с мъжете, мина всички постове във Фермата, не е някаква зла гаднярка, поизпусна нерви както всеки, но не навреди в играта на никого пряко с действия, а редовно го отнасяше за техните схеми и драми. И съм сигурна, че доста от отпадналите дами ще я закопаят, предпочитайки Старите градски песни и Рей Бан.

# 978
Мисля че фермерския вот няма да е на страната на Ваня , но съм сигурна че зрителския ще бъде за нея и се надявам тя да победи. Наистина го заслужава най-много от всички дори и от Боби.

# 979
Това ли беше страшната Мара, дето трепереха от страх останалите да не са на дуел с нея?! Въх, мър, Божеей! Май само с груба сила и агресия може да се похвали. В игри за рушене на нещо има шанс, но нито ловкост, нито равновесие, нито акъл за 5-стинки видях. Като умения я нареждам някъде до Милена, с разликата, че Милена поне е малко от малко съобразителна.
Йордан май се опитва да прави шоу, но повече прилича на клоунада. Да слагат със Стоян по едни червени носове, че поне циркът да е по-автентичен. Тъй де, катю ший гарга, дай рошава.

Калоян много мил стана изведнъж с Ванка. Въйй, и по челце я целива даже. А Пешо де го? Сигур си бръка в носЪ през това време.
Надя още не може да излезе от образ, милата...така и не разбра тая глупава Мара за нейните благородни намерения. ( пък за отрязаното въженце ще си замълчим - то е аргумент само като започне да се пеняви Мария.) И ся ко? Май ще съжалява Надка за машинациите си. Ваня се оказа по-сериозен противник от Мария.

# 980
  • при късмета
Добре де, защо в другото шоу, в това и изобщо жените някак излъчват една не знам как да го изразя - пуста завист?
Ваня заслужавала, но Калоян и Петър са фаворити на Мария, защото били достойни мъже! Децата на Мара искала да приличат на тях.
Фермата тази година я направиха жените, скъсаха си прашките, а Ваня и дупенце заголи...и с какво примерно тя Е по недостойна от двамата братя? Работи редом с мъжете, мина всички постове във Фермата, не е някаква зла гаднярка, поизпусна нерви както всеки, но не навреди в играта на никого пряко с действия, а редовно го отнасяше за техните схеми и драми. И съм сигурна, че доста от отпадналите дами ще я закопаят, предпочитайки Старите градски песни и Рей Бан.
Аз за поне 2 случая се сещам, в които Ваня съвсем умишлено навреди на друг играч. Първо на Поли, когато излъга за случката с Мария, а тя присъстваше лично. Второ насъскваше Данчо с/у Даяна докато му беше вице, пак съвсем умишлено.
Според мен този сезон, с изключение на Боби и Ангел (който доста ми пада в очите с тази подкрепа на мишата мутра), ни мъже, ни жени са като света

Значи за вота на Мария вече съм познала. Казах, че тя ще гласува за Калоян, ако е на финал. А ако Петър е вместо него, то е ясно, че всички гласове, които Калоян и събрал, биха отишли при него.
Почти съм си подредила вота на участниците. Само йогата, Габи, Поли, Милена и Асен не съм сигурна за кого ще гласуват и ще е чисто предположение-тото. Ваня, ако е на финал и вземе глас, може би ще е от Габи. Надка не се съгласи с нейните възгледи още от начолото, по това съдя, че Габи, ако ще гласува за жена на финала, няма да е Надка. Та да, и аз мисля, че Ваня няма да има фермерска подкрепа. Но и Надка няма да я има, но пак поне Ангел и Митко със сигурност ще гласуват за нея.

# 981
В случката с Поли слагам черна точка на Ваня, но нека не забравяме, че един достоен мъж бе мълчалив свидетел на тази случка - на него 2 черни точки.
Също така за съжаление, отношението към Поли е да голяма степен като към Стоян. Не я харесваха, ако ще да пее като ангел и да се върна от дуел. Някаква обща антипатия.

Данчо колко да го е нахъсвала? Той беше толкова разочарован от Даяна, че би бутнал Петър от терасата на Арената - така неволно, а Дайчето овързал около себе си с онова магично въже.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 12:05 от Cafelate

# 982
Е, Ванчето на шега го каза за мъжете и гарсониерата. Не че има нещо лошо да си купи жилище. Аз останах с впечатление, че е едно дете, учила тук-там в чужбина, дори и със стипендия, родителите ѝ явно са си я поддържали.

била съм в нейното положение и мога да се закълна, че си го каза съвсем сериозно, въпреки че звучи като шега си е голям проблем да няма къде да си поканиш гаджето. Моите гаджета и те нямаха терен и беше голяма мъка докато не се обзаведох с мой си

# 983
Почти съм си подредила вота на участниците. Само йогата, Габи, Поли, Милена и Асен не съм сигурна за кого ще гласуват и ще е чисто предположение-тото. Ваня, ако е на финал и вземе глас, може би ще е от Габи.
Според мен Поли Милена и Асен ще подкрепят Юхуу.
Габи също. Йогата сигурно ще тегли жребий Simple Smile

# 984
Ох, малко офтопик, ама масово мъжленцата са при мама също... Sad Говоря за 30+

# 985
Поли имаше конфликт с Хепито, не мисля че ще я подкрепи.

# 986
Знам, че на всеки са му необходими 100-те хиляди, но като гледах Мария си мисля,че щяха да ги прахосат, видя се,че не умее да управлява и заведението си. А мечтата на мъжа ѝ е доста голям проект,за който едва ли имат подготовката. И друго се чудя през цялото време, мечтата е на мъжа ѝ, а тя идва да се бори за парите

# 987
  • при късмета
В случката с Поли слагам черна точка на Ваня, но нека не забравяме, че един достоен мъж бе мълчалив свидетел на тази случка - на него 2 черни точки.
Също така за съжаление, отношението към Поли е да голяма степен като към Стоян. Не я харесваха, ако ще да пее като ангел и да се върна от дуел. Някаква обща антипатия.

Данчо колко да го е нахъсвала? Той беше толкова разочарован от Даяна, че би бутнал Петър от терасата на Арената - така неволно, а Дайчето овързал около себе си с онова магично въже.
Напълно съгласна съм, че оказа се и Петър е бил там и неговото поведение е недостойно и непростимо. Но това НЕ оневинява Кукото.
А с/у Даяна си беше настроена, защото нали, Петър бил пич и на него не можела да се сърди и насторйваше практически всички с/у Даяна с тези си приказки и мрънкането, но на Данчо имаше възможност да намила повече. И тук на Данчо нагласите и поведението, не оправдават нейните действия

Почти съм си подредила вота на участниците. Само йогата, Габи, Поли, Милена и Асен не съм сигурна за кого ще гласуват и ще е чисто предположение-тото. Ваня, ако е на финал и вземе глас, може би ще е от Габи.
Според мен Поли Милена и Асен ще подкрепят Юхуу.
Габи също. Йогата сигурно ще тегли жребий Simple Smile
Мисля, че Поли би гласувала за всеки друг, но не и за Ваня. За Милена не знам, мисля, че Боби би подкрепила, ако е на финал, но не изключвам глас за Ваня. А Асен си има основания да не гласува за мъж, та е вероятно да е за жена, но не и Надка.
До края не седмицата мисля да подредя вота в един пост и се надявам и други да го направят. Продължава да ми е интересно колко познаваемост ще има

# 988
МАРИЯ В "ПРЕДИ ОБЕД" - жалко, че е без субтитри, ама все пак беше на живо

# 989
Жалък е, щото като се има за толкова силен, да си избере някой, който мисли за силен. А не най-слабия според него. Щом толкова се бие в гърдите, че другите ги е страх от него.

Подкрепям. Не знаех за кого съм, но с това държание на ДанЮ определено съм за Стоян. А и кой е казал, че Стоян е слаб - Данчо?  Два дуела си спечели, до колкото помня. Те и за Ванчето все така мислеха, ама тя - машина. Самия Данчо искаше да изпрати Даяна срещу Хепи! Амиии - риск голяяям ми се стори тогава - вече няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт