🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 492
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 990
гледах интервюто в Мария. Хареса ми - не е перфектна, но много истинска.

# 991
ма ко, не оправдавам в нищо Ваня. Просто ми е интересен този нашенски манталитет.
Ей това е анадолско мислене, как в еднакви ситуации мъжете се подкрепят заради пол, а не съдниците на разкрепостеното поведение на Даяна.
Защото Калоян може да обяздва жени, за да си знаят мястото! Но! Той е мъж, той е достоен!
Асен съм сигурна, че ще подкрепи тези които го тъпкаха.

# 992
До момента ( след епизода от 08.12 ) моето разпределение на вота на фермерите

Боби - Данчо, Стоян, Милена(50%),Поли(50%)
Калоян/Петър - Калоян/Петър, Косъма, Жанета, Мария, Мирослав ( съдя по снимките ), Кустев
Надя - бай Анго, чичо Митко Иконата
Юхуу - Асен, Габи, Даяна, Дана, Милена(50%), Поли(50%)

Йогата нямам идея.

Почти сигурно за мен вота ще е спечелен от Калоян/Петър

редакция/пояснение - Данчо съм го сложил при Боби, но зависи кой от двойката Калоян/Петър е финалист. Ако е Калоян според мен ще остане така, ако обаче е Петър ще преместя гласът на Данчо за него.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 13:34 от Bengun

# 993
До скоро и аз така си мислех,поне е истинска,ама то пък е толкова истински проста и агресивна, че дори и това "истинска е" вече не върши работа

# 994
  • София
Тая Мария и гримирана.. пак си е същата селска пръчка. Simple Smile

# 995
Дана писа, че ще подкрепи Ваня. Стоян, ако не се класира за финал, не вярвам да подкрепи Боби, друг от мъжете, но не и Боби.

Кой се грижеше за рекордите. Последната игра на Ваня и Мария е с най-добро време от всички играни досега, включително от мъже (и двете го подобряват), като на Ваня беше с феноменалните 06:56.

# 996
  • при късмета
ма ко, не оправдавам в нищо Ваня. Просто ми е интересен този нашенски манталитет.
Ей това е анадолско мислене, как в еднакви ситуации мъжете се подкрепят заради пол, а не съдниците на разкрепостеното поведение на Даяна.
Защото Калоян може да обяздва жени, за да си знаят мястото! Но! Той е мъж, той е достоен!
Тук малко си го изкриви. В предишните коментари обсъждах САМО на Ваня поведението, спрямо твърдението ти, че на никого не е навредила умишлено. Само това. Ти после намеси Петър и Данчо, а сега вече и всички мъже и за се обърках. Иначе, аз съм последната в темата, която защитава или оневинява мъжете на общо основание. Но няма общо към първия ми пост по темата. Нищо общо

# 997
Тук малко си го изкриви. В предишните коментари обсъждах САМО на Ваня поведението, спрямо твърдението ти, че на никого не е навредила умишлено. Само това. Ти после намеси Петър и Данчо, а сега вече и всички мъже и за се обърках. Иначе, аз съм последната в темата, която защитава или оневинява мъжете на общо основание. Но няма общо към първия ми пост по темата. Нищо общо

А ти както обикновено го изправи. Wink Приеми, че с първото изречение ти отговарям, последващата част от поста ми е отправена към останалите пищеши в темата. Hands V

# 998
  • Sunshine state
Ваня ми е антипатична и няма как заради дуелите да си сменя мнението относно нея. Инфантилна и неадекватна ми идва, пък ако ще и 99% от жените да е изгонила.
Лепна се за Надка и се хилеше като зелка на простотиите й, което допринесе към "любовта" ми.  Толкоз за Шкафа.
ДанЯнчо.. Ами от колко време казвам, че е грозен и неприятен, а сега се показа в цялата си "прелест". След предаването да изгори незабавно тоя водолазен костюм!
Макар да е абсолютен подлозурко, съм за Стоян.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 14:38 от Pupitka

# 999
  • при късмета
При същата подредба на финалистите, като на Bengun, моята прогноза за фермерски вот.
Пропуснала съм кога Дана е казала за кого ще гласува, ако е така значи предположението ми е грешно, ноняма да го променям. По първия се самоцитирам
Според мен, Калоян, ако е на финал, мисля, че фермерския вот ще е за него. За него ще гласуват Петър (ако и той не е там, ама мен лично много ме съмнява, да не говорим, че не искам), Ваня и Мария (ако и те не са там), двете с общия мозък и мисля, че и Дана, макар тя да имаше момент в който, като че му беше ядосана или обидена, след заявката ѝ вътре, че много го харесва. Това според мен са сигурните гласове за него, а предположенията са Миро, Даяна, Данчо (него изобщо не го броя във финалистите) и Кустев. До тук ги изкарах кажи речи половината участници, май и отгоре.
Боби - Данчо (само той минава в друга графа, и то заради обещанието за ненападение към Боби, но пък не е сигурно, че ще го спази), Стоян, Поли
Ваня - Габи, Асен, Милена
Надка - Митко, Ангел
Йогата и за мен е загадка за кого ще гласува, абсолютно никакъв аргумент нямам и за най-беглото предположение.

# 1 000
Като видя финалистите ще направя прогнози кой за кого Smiley

В нашата анкета с предостатъчен избор Дана дава глас за Ваня. Предполагам  ще го направи и на финалния вот. Защо иначе да не посочи този на когото истински симпатизира?

# 1 001
  • София
Не мога да правя предположения, като не знам все още финалистите. След два дена ще си напиша и аз какви са ми вижданията. Simple Smile

Гледах Мария по БТВ. Същата куха лейка си е. Лъже, че е гледала епизодите или е страшен инат и не иска да си признае, че е сбъркала. Защото ако е гледала наистина епизодите то щеше да види, че Надя винаги е била последователна за нея и никога не е казала нещо лошо за нея, дори и в изповедалнята.
Искала да излиза на Арената? Въйй, а защо опищя така орталъка, когато имаше реален шанс да излезе като първи дуелист?
Калоян и Петър пример за подражание на децата и.
Не била си изиграла играта. Да, това е наистина вятното сред всички глупости които наговори. Не знам какво изобщо търсеше във формата през последната финална седмица. Заслужаваше да отпадне много по-рано.

# 1 002
  • Варна/Амстердам
И аз мисля, че ако по-рано бяха предизвикали Мара на дуел, щеше да изгуби. Ще я запомня със сопата, вениЧИ , с кипналата кръв, с вечните крясъци и нечленоразделната реч.
Глупав човек като нея няма как да осъзнае, че е грозно да си агресивен, първичен и шумен. Мозъкът й няма достатъчно гънки, за да си даде сметка, че представянето й не бе от най-достойните.
Блажени са невежите!

# 1 003
  • при късмета
Дяволо, никой не спори, че невестулката не е последователна (нещо от водещия м/у другото). Само, че не е искрена, а това са различни неща. Тя си искаше Мария на финал по 2 причини. Първо, защото я е страх (или беше) от дуел с нея и направи всичко възможно да го избегне. Второ, защото докато е била вътре е била твърдо убедена, че ще обере зрителския вот, а защо не и фермерския. Тогава, при равностойни горе долу противници, т.е. равностойна битка, това би било решаващо. Иначе да, последователна е в твърденията си, че иска Мария на финал, но веднъж не каза истинските си мотиви. Твърди, че е заради приятелството с Мария, а това категорично не е вярно и е откровенна лъжа.
Иначе, интервюто не съм гледала и не защитавам Мария, това е мнението ми за "искреността" на мишата физиономия

Като видя финалистите ще направя прогнози кой за кого Smiley

В нашата анкета с предостатъчен избор Дана дава глас за Ваня. Предполагам  ще го направи и на финалния вот. Защо иначе да не посочи този на когото истински симпатизира?

Може, просто както казах, че ще оставя първоначалното си предположение и ще го пиша в графа "грешни"

# 1 004
Снощи, докато гледах Даньо супер много ми заприлича на персонажа от Жокера, изключително шизофренично поведение.
Този човек не е върху себе си Joy
Стискам палци Стоян да го опука довечера!

Общи условия

Активация на акаунт