За престоя ѝ във фермата мисля, че беше честна или поне така изглеждаше. Относно желанието ѝ да се бие на арената, което имала през цялото време, съм доста скептична, защото според мен никой не примира да ходи на дуел - това си е 50 % шанс да видиш фермата отвън. Ама не мога да се подпиша с две ръце, че лъже, защото аз мисля, че тя наистина е силна. А нежеланието ѝ да послуша Надя и да стане дуелистка го отдавам на това, че просто не прие теорията ѝ, както и това, че приятел я хвърля на арената. Може би тогава инстинктивно усети, че Надя си има стратегия, която следва. Тя го каза и в интервюто. Водещите я започнаха от вратата с въпрос за Надя - дали ѝ се е разсърдила, че я пратила на дуел и тя отговори отрицателно, с което доста ги сконфузи. Мисля, че те очакваха нещо по-сочно като отговор.
Впоследствие тя си каза, че няма да поддържа отношения с Надя по-нататък, а другите участници спомена с добро. 

въобще помнят ли какво са казвали.. 

въобще помнят ли какво са казвали..
Като гимнастичка от Саудитска Арабия. Като една модерна Шехеризада ги омайва 1001 нощ. Да го прибира Нешка и да се свършва това измъчение.Препоръчани теми