🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 424
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
За мен е ясно, че Стоян ще си замине.
Това и без спойлер, надали някой реално си представя, че Стоян може да бие Боби, Калоян, Петър и Йордан, всичките. Или дори двама от тях.
Но, от тях ако има някой, който реално може да победи, то това е именно Йордан, защото и него го видяхме на последния дуел за имунитет, и той е като Мара, много говори, ама на арената - цъ.
Та затова.
Затова искам, ама много искам - не отворих спойлера, за да ми е интересно, но много искам именно довечера ДанЮ да си иде. За да се почувства като насран, за да стане резилЪТ му пълен.
А Стоян е след него, ако остане, то е ясно, следващият съперник вече няма да е толкова лесен.

# 1 021
  • при късмета
Аз Петър не го виждам като толкова силен на битка. Да, има спечелен дуел, но с/у Асен, дето и най-слабата жена щеше да го бие. И на битките за имунитети нищо впечатляващо не е показал. И той мина м/у капките покрай "властта". Даже най-мина м/у капките от всички, според мен. Който беше набрал на "властта" дърпаше Калоян, защото той повече дрънкаше, ако трябва да избира м/у двамата

# 1 022
  • Другата България
Петър поне би Асен, а ако Йордан отпадне от Стоян, който всички смятат за слаб, няма да има нито една победа.
От видяното досега на арената, от Боби, Калоян, Петър и Йордан, мога да ги наредя в следната последователност:
1.Боби
2.Калоян
3.Петър
4.Йордан
Визирам само физическа сила.
Предстоящите дуели ще покажат дали съм била права.

# 1 023
Аз не мисля, че Надя и Мария са си самоизградили репутация на най-силните жени вътре.
Освен Надя някоя друга печелила ли е имунитет няколко пъти? А Мара винаги беше след нея.
Техните битки не бяха кой знае какво, бъркането на белтъци например, но все пак вътре нямаше по какво друго да съдят останалите жени кои са най-силни. И аз да бях вътре щях да ги считам за топ 2.
Нищо, че Ваня, Поли, Даяна имат по-спортни фигури. И така да е, не блеснаха на битките за имунитет.

# 1 024
  • София
Според мен Даяна има повече спечелени имунитети от Надя. А Мария не блестеше особено на битките за имунитет. Какво нещо е колективната психология. Втълпиха си, че Стоян и Ваня са слаби, въпреки че се доказаха на арената. И също така решиха за други хора, че са заплаха, без това са е подплатено с реални доказателства.

# 1 025
  • Другата България
Сега ще се сетим и за Милена, която казваше:
"Всичко е във фуканыето".
Беше ли права? Определено беше.
Заради това фуканые невестулката ще иде на финал, а Мара отпадна метри преди него.
Заради същото фуканые магесника от ГЕРБ дано, дано довечера си стегне куфарите.
Но я докара дотук.
Ваня и Стоян ги смятаха за пълни аутсайдери.
Ако Стоян довечера бие, ще е с три спечелени дуела.
Ваня с четири.
И това са "най-слабите".

# 1 026
Според мен Даяна има повече спечелени имунитети от Надя. А Мария не блестеше особено на битките за имунитет. Какво нещо е колективната психология. Втълпиха си, че Стоян и Ваня са слаби, въпреки че се доказаха на арената. И също така решиха за други хора, че са заплаха, без това са е подплатено с реални доказателства.

За имунитетите за дуел Надя и Дая са почти на кантар. Май Надя имаше 2 а Дая май 2 или 3. Мисля че Мария и Ванчето взеха по 1.

# 1 027
Мен пък продължава да ме човърка  това - възможно ли е реално Дияна да запомни 25 фигури наведнъж и да ги нареди без грешка? Като се има предвид и допълнителното усложнение на задачата – да гребе топки, за да види фигурите. Ако нареждаше фигурите в някаква логическа последователност, например – първи ред: да ги запомни по някаква логика, втори ред по друга и т.н. Ама тя ги поставяше по някакъв хаотичен ред.
Вие как мислите? Все пак сме различни хора и сме добри в различни неща, ама на мен това ми изглежда невъзможно и доста нагласено.

# 1 028
  • Sofia
Не е фотографска памет, преди дуела каза, че ще ги помни с асоциации.

# 1 029
  • при късмета
Петър поне би Асен, а ако Йордан отпадне от Стоян, който всички смятат за слаб, няма да има нито една победа.
От видяното досега на арената, от Боби, Калоян, Петър и Йордан, мога да ги наредя в следната последователност:
1.Боби
2.Калоян
3.Петър
4.Йордан
Визирам само физическа сила.
Предстоящите дуели ще покажат дали съм била права.
Данчо има спечелени няколко имунитета. Даже май, освен той и Боби друг не печелеше. Затова победата на Петър над Асен с 4-5 игри (не помня колко бяха) ми идват под на Данчо възможностите. Петър играе само с/у Асен, а за имунитет едновременно играеш с/у всички. Но и това не е точен критерии, просто аз така ги виждам. Ето, за Калоян съм съгласна, че след Боби е най-силния физически, но пък на имунитетите не блестеше

# 1 030
  • София
Те според мен продължават да подценяват Ваня. Визирам и Надя в това число. Сигурно си мисли, че ще я бие ако отидат на финал и имат пряк дуел. А какво говорим за Стоян.
Истината е, че като си изградиш една представа за някого, после е много трудно да я промениш. Народопсихология е това.

Мери и аз като теб мисля. Още снощи писах, че Стоянския си е наредил добре точките и аз честно казано не виждам как Данчо ще му вземе 4 и 5 битка. Но да видим... На хартия и според коефициенти Данчо е фаворит, но с 1.60, а точно тези коефициенти гърмят най-много в спортните залози. Wink

# 1 031
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.

# 1 032
  • при късмета
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.
Дана пише тук, не Даяна

# 1 033
  • София
Кой колко дуели, имунитети и пр. е спечелил много лесно може да се провери като се цъкне на 1 стр. Simple Smile

# 1 034
  • Другата България
Е, довечера ще видим на Даньо възможностите.
После и тези на Петър.

Общи условия

Активация на акаунт