🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 994
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 335
  • при късмета
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Абе как Петър ще е разигравал Ваня?? Simple Smile
Дали сте гледали същото предаване?
Ваня сама си се разиграваше около Петър и даже искаше още. Не й стигна.

Ами не е като съвсем без хич.
Шкафче й спретна, дървено сърце издялка, някакви стихове й рецитира, масажираха се взаимно, в ратайската колиба я повика да спи при него...че той дори с Даяна не спа в едно легло...
И сканадал на Ангел спретна, защото Кукото се разрева, че поискал купичка, вместо чаша.
Петър съвсем откровенно заблуждаваше Ваня, докато имаше изгода от това и според мен.
Ставаше дума за ОТПУСКАНЕ на въжето,когато другия дърпа,,а не за пускане  на земята....Харесвах Боби,радвах му се,но циганското у него надделя...И продукцията не се възпротиви...Защо ли???
Е нали това е целта на играта, кое не стана ясно? Да отпусне или пусне въжето, така, че опонента да няма опора и да стъпи на земята. Наистина ли не схващаш правилата, коментарите са доста за тази игра

# 1 336
  • София
Ставаше дума за ОТПУСКАНЕ на въжето,когато другия дърпа,,а не за пускане  на земята....Харесвах Боби,радвах му се,но циганското у него надделя...И продукцията не се възпротиви...Защо ли???

Какво циганско пак видяхте? 😂 Стоян като я игра тая игра със същата стратегия как не стана циганин и той, не знам.
Явно и стратегия да имаш си е цигания. Щом всичко е по правилата не виждам проблем.

# 1 337
Не съм използвала "мъжко"/"немъжко" или "женско" за Ваня изобщо. Казвам, че се отнесе зле с нея.
Не казвам, че не и е било приятно, но определено тя не го е гонила, напротив - все той придърпваше нея. С нищо не и е казал или показал, че не я харесва. Това го говореше пред камерите и другите съфермери, което го прави още по-долно, защото на нея продължаваше да се умилква вечер.
След това изведъж я отряза.

# 1 338
Нови снимки от Даньо Богатия, Мирослав и Ангел

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 23:46 от diziler

# 1 339
  • Другата България
Ангел съвсем целенасочено тормозеше Ваня, и си го призна.
Това беше причината Петър да се възпротиви, проблемът никога не е бил в конкретна купичка или чашка.

# 1 340
Много смешно ми стана, когато Петър се подиграваше за "крачетата" на Стоян. Хубавецът ми той! Ако знае в темата колко му се радваха и на неговите кльощави крачета. Joy
И аз съм от тези, които не виждат "мъжкото" в Петър. Не ми е хубав, секси пък изобщо, а мъж с брада не понасям. Е, има и изключения, но Петър не е от тях. Joy

# 1 341
Ставаше дума за ОТПУСКАНЕ на въжето,когато другия дърпа,,а не за пускане  на земята....Харесвах Боби,радвах му се,но циганското у него надделя...И продукцията не се възпротиви...Защо ли???
Пускането на въжето на земята е риск, защото другият може и да не скочи долу и ти губиш. Даже и Боби си го каза последния път, че е решил да пусне въжето и каквото ще да става.

# 1 342
  • при късмета
Не съм използвала "мъжко"/"немъжко" или "женско" за Ваня изобщо. Казвам, че се отнесе зле с нея.
Не казвам, че не и е било приятно, но определено тя не го е гонила, напротив - все той придърпваше нея. С нищо не и е казал или показал, че не я харесва. Това го говореше пред камерите и другите съфермери, което го прави още по-долно, защото на нея продължаваше да се умилква вечер.
Как Ваня да не е гонила Петър, та тя направо го преследваше и то брутално агресивно

Това беше причината Петър да се възпротиви, проблемът никога не е бил в конкретна купичка или чашка.
Петър обаче налиташе точно на случая с купичката. Ако Ваня е била толкова тормозена и е имало по-сериозен случай от това да поиска купичка, вместо чаша, да беше реагирал тогава, не за глупости. При друг случай не се дървил на Ангел. Нито пък му е показвал по друг начин, че не е съгласен с начина по който се държи с Ваня

# 1 343
  • SF

Какво циганско пак видяхте?

А сега пък и този въпрос не ти е ясен. Като кое му е мъжкото на Петър...
Превъртай си предаванията, ако не виждаш добре.
Първото нещо, което ти написах за кое му е мъжкото на Петър беше, че ако сама не можеш да го забележи, усетиш, обясненията стават излишни... След 10 опита да ти отговоря на въпроса, накрая каза, че не си казала такова нещо.
Сега на този въпрос изобщо няма да започвам с обясненията.

# 1 344

Какво циганско пак видяхте? 😂 Стоян като я игра тая игра със същата стратегия как не стана циганин и той, не знам.
Явно и стратегия да имаш си е цигания. Щом всичко е по правилата не виждам проблем.
Въжето се дърпаше от играчите и търсеха точен момент за отпускане за да падне опонента,а не хвърляха въжето на земята,като се открие от сеното....

# 1 345
  • Другата България
Скрит текст:
Как Ваня да не е гонила Петър, та тя направо го преследваше и то брутално агресивно
Петър обаче налиташе точно на случая с купичката. Ако Ваня е била толкова тормозена и е имало по-сериозен случай от това да поиска купичка, вместо чаша, да беше реагирал тогава, не за глупости. При друг случай не се дървил на Ангел. Нито пък му е показвал по друг начин, че не е съгласен с начина по който се държи с Ваня
И? Това какво доказва или не доказва? Нищо.
Коментирам защо аз мисля това, което написах.
Ако така, ако иначе, ако трето, ако пето....аз коментирам реални неща, които съм видяла тогава.
Не хипотетични.

# 1 346
  • при късмета

Въжето се дърпаше от играчите и търсеха точен момент за отпускане за да падне опонента,а не хвърляха въжето на земята,като се открие от сеното....
Стига мрънка за тази игра. Могат да го правят какво то си искат въжето, след като е излязло от сеното, във всеки момент, който сметнат за подходящ

Мери и аз това написах. За мен тогава, реакцията на Петър беше пресилена, пак да се прави на мъж и да заблуждава Кукото. Не е "ако" защото той спретна скандала именно за купичката

# 1 347
# 1 348
  • София
Чак сега изгледах записа и не мога да се нарадвам, че Даню Тъпото си тръгна. Звучеше ми прекалено хубаво за да се надявам дори, но ето, че имало начин. Честито на Стоян!

От Петър и Боби съм "не за Боби". Кефи ме да гледам и Петър как се гърчи, виждаше се на финал ама нещо сви перките.
За мен битката с въжето беше много интересна защото е страшно комплексна откъм неща за съобразяване. Хем да не дърпаш силно, хем да не отпускаш прекалено, че да не избяга маркерът, хем да пуснеш в точния момент.

Ваня ми е най-малко противна от останалите. Не я харесвах единствено като поведение, когато си вярваше, че е част от групата на Калата и Петър.

# 1 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз както преди десет дни не понасях Пешко, сега съм за него.
Има нещо в Боби, което ме дразни в последните дни, не мога да определя какво 🤔
За мое съжаление ще бие точно той, Пешака като е горе на арената много акъл ръси, а сега спече тотално. Той вече в главата си е загубил 🤦🏻♀ Щом казва - не мога да го бия, нямам сила и той е по-силен ...
Предал се е още в началото на битката.
За Калоян ем ми е смешно, ем им се кефя какво приятелство завързаха.

Общи условия

Активация на акаунт