🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 774
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 350
Най-забавното в епизода беше как Калоян нахъсваше поотказалия се Пепчо. Е, и позорното отпадане на габровския фукльо беше хубав момент, но любовта и обожанието на Калоян печелят по точки. Joy
И все повече се замислям, че гласят Калоян за победител, още откак се разчувства от историята на Милена, това усещане не ми дава мира. Sunglasses

# 1 351
  • Sofia
Петър в началото наистина харесваше Ваня , докато се показваше усмихната, лъчезарна, активна , създаване му настроение и го забавляваше. Отвръщаше на нейната симпатия с прегръдки и сякаш нямаше против и друга близост . Като я поопозна видя, че тази веселост е маска на невротична и хиперактивна жена, тя почна да се държи като неудовлетворена съпруга ,  изнерви го и всичко свърши. От Даяна също се разочарова и отдръпна.
Приказките зад гърба на жена, с която си бил малко или много близък не са джентълменски, както и да го погледнем.

# 1 352
Защо само единия опосум коментира?

# 1 353
  • Sofia
Другият е ковидясал.

# 1 354
  • София

Какво циганско пак видяхте?

А сега пък и този въпрос не ти е ясен. Като кое му е мъжкото на Петър...
Превъртай си предаванията, ако не виждаш добре.
Първото нещо, което ти написах за кое му е мъжкото на Петър беше, че ако сама не можеш да го забележи, усетиш, обясненията стават излишни... След 10 опита да ти отговоря на въпроса, накрая каза, че не си казала такова нещо.
Сега на този въпрос изобщо няма да започвам с обясненията.

Недей, моля. Че наистина не четеш с кое съм и не съм съгласна. Подигравките се видяха, ти си твърди, че това е мъжко, щом са ти такива разбиранията за мъж, нямам какво да кажа.
А питането, на което си отговорила най-горе, не беше насочено към теб, не знам защо се буташ да ми отговаряш.

# 1 355
  • София
Този сезон явно ми върви на Ванчетата и в ИВ бях за нея и тук явно съм за нея. Въпреки че ХВ не ми харесва в доста ситуации, особено със Стоян, с Петър също, не ми допада, че не спира да обижда и псува. Предполагам, че ако си намери стабилен мъж, ще се центрова, има надежда у нея. Поради липса на по-симпатичен участник, ще я подкрепя нея.

# 1 356
Благодаря на момичето, което качва епизодите!🙂 Нямам възможност да гледам предаването в реално време.

Утре мъжката кифла, като си тръгне, изобщо няма да ми липсва.

# 1 357
Satisfied

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:08 от Tahiti

# 1 358
  • Пловдив
Някак си не мога да се абстрахирам от това, че Петър ми изглежда като пародия на главен герой в сапунка...За Боби съм определено.

# 1 359
Калоян каза,  че от втората седмица знаят , че Боби трябва да стигне до финал.
Как го разбрахте ?

# 1 360
  • София
Данчо и Стоян направиха оспорван дуел.Единствено в повече ми дойде ,когато Стоян блъскаше целия шкаф с брадвата,но щом не го счупи-става Simple Smile
Успех в живота на Даню!
Стоенча много дребна душица бе,ох мъка...Броил кой го подкрепял,а забрави подкрепата на Милена и първи я посочи за интригантката на Фермата.
След това стана драматично Simple Smile Аз очаквах лека аритмия откъм Калоян,но той надхвърли всичките ми представи за братска дружба Simple Smile Е,то момчето щом пя Кичка,разбирам го.
Нещата отиват към разделяне на братята,но поне ще е красиво.Той -в бяло,срещу него -бял ром...Пък и после Кано ще отмъсти за брат си на всички! Simple Smile
За протокола-за Боби съм и сега,и на финала.

# 1 361
  • София
Според мен Стоян игра чисто тактически, а не както се оправда - че Боби не го поздравил преди битката и затова.

Боби е реално най-силният противник - умее всичко, слабичък и пъргав е.

Стоян го пусна като пръв дуелист, за да може вторият да има някакъв шанс, нареждайки битките, и да разкара Боби от пътя му (на Стоян). Грешката му е, че изпрати слабохарактерния Петър.
Калата изглежда много по-корав.

И аз бих пратила Боби 1-ви дуелист, но бих пратила срещу него Калоян - поне един от двамата най-тежки противници да бъде елиминиран, а после аз да играя елиминация с много по-слабия Петър.

Сам по себе си Петър не е слаб, но сравнен с последните останали мъже във фермата е най-слабият останал участник.
Май не са ти ясно правилата. Голяма глупост направи Стоян и сега ще е пътник. Калоян трябваше да прати на битка, а и нали му се заканваше след всичките обиди.

Стоян избира първия дуелист, а Боби си избра Петър естествено. Сега, ако има мъжки дуел, Стоян ще е срещу Калоян. А Калоян е силен противник.

# 1 362
  • SF
Петър в началото наистина харесваше Ваня , докато се показваше усмихната, лъчезарна, активна , създаване му настроение и го забавляваше. Отвръщаше на нейната симпатия с прегръдки и сякаш нямаше против и друга близост . Като я поопозна видя, че тази веселост е маска на невротична и хиперактивна жена, тя почна да се държи като неудовлетворена съпруга ,  изнерви го и всичко свърши. От Даяна също се разочарова и отдръпна.
Приказките зад гърба на жена, с която си бил малко или много близък не са джентълменски, както и да го погледнем.

Така е. Само да те поправя, че за "друга близост", май не. 10 години разлика. И не че годините са причината, а начинът, по който Ванчето изглежда и начинът, по който Ванчето се забавлява и разсъждава.
Е, сега, ако много се напиееее... Но въпреки всичко това би било от онези други близости, за които на сутринта да съжалява какво е сътворил и да прави схеми как да се откачи, а не как да повтори. Ванчето не е класическият обект за секс намерения.
Тези неща, които й е говорил зад гърба, й ги е казвал и пред гърба. Кой знае какво не е говорил зад гърба й. Само си споделяше с най-близките, че не е неговата представа за гадже и за секс партньорка. Не е вървял да придърпва хората и да ги настройва срещу Ванчето.
Виж, Данчо много повече "общуваше" с жени, с които никога не е бил близък и на едно мнение, зад гърба на Даяна.
Петър не ми е направил впечатление на гаден интригант, който плюе Ванчето зад гърба й, от страх да не го чуе и да не му се скара.

# 1 363
  • Тра-ла-ла
Ванчето не е в таргет групата на Петър. Нито като визия, нито като начин на живот, нито като тип човек.

Хиперактивните хора могат ли да се крият в условията на Фермата?! Защото аз си мисля, че НЕ!!! Едва ли Ваня е отключила тази своя черта изведнъж. Петър като цяло е от типа "Все за нещо ще се начумери". Каза си, че е интровертен. На мен ми идва и муден и тежка гемия. Нищо не го впечатлява. Ако може никой с нищо да не го занимава, никой да не му навлиза в периметъра...Понякога имам чувството, че както говори и ще заспи. В този ред на мисли е нормално да се е подразнил на активността на Ваня. А нима е очаквал някоя да се върти около него на петичка?! Може би на фона на натоканите жени вътре, претендиращи за самочувствие - Ваня е изглеждала най-склонна да го прави. Ама не стана този сюжет....

# 1 364
Скрит текст:
Май не са ти ясно правилата. Голяма глупост направи Стоян и сега ще е пътник. Калоян трябваше да прати на битка, а и нали му се заканваше след всичките обиди.

Стоян избира първия дуелист, а Боби си избра Петър естествено. Сега, ако има мъжки дуел, Стоян ще е срещу Калоян. А Калоян е силен противник.

Благодаря за пояснението - признавам, че напоследък гледаме отгоре-отгоре.
Мачове  - Шампионска лига .. Smiley

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:10 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт